20.07.2017

Cam aşa arată o revistă de business din Oradea: Business News

Desigur, întrebarea spontană ar fi „cum dracu de ai ajuns tu să te uiţi la o revistă de business din Oradea?„. Întrebare plauzibilă, previzibilă şi de un firesc absolut. Dar răspunsul este unul şi mai firesc: pentru că bloggeri :))

Bunoiu este de vină că am aflat de revista Business News. Mă rog, putem cu o lejeritate maximă să îl încadrăm pe Bunoiu la categoria posesor de blog, nu blogger, la cât de rar scrie pe el… :)) Doar că, oricum o dai, acest stimabil ne-a intrat la coracon când a organizat unul din cele mai închegate evenimente la care am fost prezent ca blogger (alături de aţti confraţi într-ale 2.0). Aşa că tot de-al nostru rămâne :D

Şi tot din ciclul „pentru că bloggeri”, îi avem în revistă pe musiu Groparu şi pe musiu Hoinaru (mă rog, pilăreală de asta bloggeristică, nu că cei doi ar avea vreun merit să apară la revistă, mă înţelegeţi :D). Cu nişte texte în engleză. Mno… :))

business news oradea

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

#CeVrăjiMaiFacBloggerii Bogdan Nicolai o arde cu 10 ţepe muzicale

Ce îi spuneţi unui blogger aflat la început de drum?

2 comentarii

 1. vineri, 6 februarie 2015, 09:47

  :))
  Cu maaaaxima lejeritate numit blogger! Stai ca trimit si revista cu Adi hadean pe coperta. Urmeaza alti bloggeri si nu numai.

  Răspunde
  • vineri, 6 februarie 2015, 09:49

   Păi atunci bagă o rubrică specială: Blogging is my business and business news is good :))

   Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *