Invitaţie la o petrecere caritabilă cu tematica „Ani de Liceu”

Am terminat liceul în 1993, în Baia Mare. Dacă ar fi să aleg un singur an de liceu pe care să-l pun în rastelul ăla de ani de foioioioi, ar fi clasa a XI-a. Scăpasem de faza cu treapta a doua (cred că am fost ultima generaţie care am dat examenul ăla atunci, parcă…), mai aveam un an până la bacalaureat, eram în stare de non-combat, cum ar veni. Aşa că am profitat de anul acela ca să facem ce fac tinerii mai bine: să rânjim fasolea la modul decisiv :D A fost un an minunat pentru mine, minunat :)

Vă daţi seama că, atunci când am primit mailul în care am aflat despre petrecerea caritabilă „Ani de liceu”, m-am gândit imediat la acele vremuri. Şi am zâmbit. Cu nostalgie. Şi cu drag. Căci, pe măsură ce trece vremea, gândul la acele timpuri îmi aduce o oareşce stare de bine, aşa cum – mno, uite că o zic… – încep să facă ăi mai bătrâni, de la o anumită vârstă :))

Vă invit, aşadar, pe cei care vă simţiţi în stare a presta corespunzător, la petrecerea organizată de simpaticii de la Institutul pentru Fericire, la Lente&Sotron, pe 29 ianuarie, la ora 20.00 :)

Invitatie petrecere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: