Invitaţie la o petrecere caritabilă cu tematica „Ani de Liceu”

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Am terminat liceul în 1993, în Baia Mare. Dacă ar fi să aleg un singur an de liceu pe care să-l pun în rastelul ăla de ani de foioioioi, ar fi clasa a XI-a. Scăpasem de faza cu treapta a doua (cred că am fost ultima generaţie care am dat examenul ăla atunci, parcă…), mai aveam un an până la bacalaureat, eram în stare de non-combat, cum ar veni. Aşa că am profitat de anul acela ca să facem ce fac tinerii mai bine: să rânjim fasolea la modul decisiv :D A fost un an minunat pentru mine, minunat :)

Vă daţi seama că, atunci când am primit mailul în care am aflat despre petrecerea caritabilă „Ani de liceu”, m-am gândit imediat la acele vremuri. Şi am zâmbit. Cu nostalgie. Şi cu drag. Căci, pe măsură ce trece vremea, gândul la acele timpuri îmi aduce o oareşce stare de bine, aşa cum – mno, uite că o zic… – încep să facă ăi mai bătrâni, de la o anumită vârstă :))

Vă invit, aşadar, pe cei care vă simţiţi în stare a presta corespunzător, la petrecerea organizată de simpaticii de la Institutul pentru Fericire, la Lente&Sotron, pe 29 ianuarie, la ora 20.00 :)

Invitatie petrecere

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)