Ani de liceu…

Ce vedeți mai jos este un film cu și despre gașca din liceu a Deliei, sora mea cea mare. Cunosc o grămadă de oameni de acolo și m-am emoționat când am văzut filmul. Pentru că, probabil, am ajuns la vârsta la care orice incursiune (hai că am ales la fix termenul ăsta :D) în trecutul meu de tânăr și ferice mă aruncă în oala cu melancolie, semn, probabil, că anii pe care i-am crestat în buletin încep să își ceară impozitul :)

Pentru mine anii de liceu au fost formidabili. Mai puțin primul an, făcut la Șincai, dar apoi ceilalți trei de la Mihai Eminescu (fostul 9) au fost excepționali. Au fost primii ani de după Revoluția din 1989 și toți ne căutam un drum nou, de la vlădică la opincă, așa că am prins cei mai liberi ani din toate punctele de vedere. Momente irepetabile, amintiri teribile…

Mai am încă un motiv de emoție. Oricât de arogant mă credeți că vă spun asta. Melodia pe care o auziți mai jos este compusă de mine. Nu contează cât de bună sau de proastă e, asta e irelevant. Emoțiile pe care mi le trezește nu țin de nu știu ce topuri, ci de acele corzi pe care le atinge în sufletul meu. Și le atinge rău de tot… :)

Hai să trăiți, măh nebunilor :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “Ani de liceu…”

  1. Și eu tot 12 B sunt. Și trebuie să mă ocup de filmulețul de prezentare de la cursul festiv. Și probabil o să mă ocup și de cursul festiv, tot ce înseamnă lucru cu pc/laptop :p Ironic e că eu nu prea apar în poze cu clasa. Am cam fost absent din colectiv în cei 3 ani jumate cât am fost la B :)

  2. Ma bucur atat de mult ca ti-am hranit „el corasonul” :)!!! Chiar asta si speram! Clipul ca si clipul (cu atat mai mult cu cat e facut de Dora, nepoata-ta de nici 11 ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), da’ piesa, frate!!!!!!!!!! Ce iti mai umple toate cotloanele sufletului si a memoriei! Iti taaaaaaaare multumesc ca ai compus-o la vremea ca acum cativa ani sa o inregistram in studio si acum sa o reascultam cu TOT DRAGUL! Te tuc, fratelo!

  3. Am regasit o lume care nu plecase din sufletul meu, dar curgerea asta nebuna a unui timp comprimat al zilelor noastre nu mi-a dat ragazul sa cotrobai in cotloanele sufletului si sa raman un pic …….. mai mult acolo…….multumesc

  4. Frumos! :) Trecut-au anii…Si cand ma gandesc ca am fost coleg de generala cu 5 dintre colegii surorii tale, unde mai pui ca in clasa a VIII-a mi-a predat mama ta, ma apuca nostalgia…dupa cum spuneam: trecut-au anii…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.