Institutul pentru Fericire angajează om care să ştie bine social media

Foarte tare îmi place anunţul Institutului pentru Fericire: „Sediul nostru frumos si colorat isi cauta gazda prietenoasa ca sa facem lucruri mari din 2014!” :) Dacă te regăseşti în (oooo, ce urât sună asta în contextul ăsta fain… :D) fişa postului de mai jos, dă un mail pe şi poate, poate bateţi palma întru fericirea reciproc avantajoasă :D

Institutul pentru Fericire

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Institutul pentru Fericire angajează om care să ştie bine social media”

    1. Teoretic ai putea avea dreptate, practic chiar trebuie sa stii macat putintel si din alea. Pentru ca, in ciuda opiniri generale, nu faci social media de dragul social media, ci ca sa atingi niste obiective. Care obiective se leaga si de vanzari si de aia si de aialalata. Mai ales intr-o organizatie mica, pentru ca, fireste, nu vorbim aici despre o corporatie, ci despre o initiativa simpatica a catorva oameni :)

  1. Dupa ce am suportat douazeci si patru de ani taxa pe prostie si inca mai suport , dupa ce am suportat toate dictaturile ,de cand m-am nascut si pana astazi ,dupa ce am experimentat tot ceeace mi-a oferit viata , credeti ca m-as putea integra intrun institut de fericire ? Nuuu , e prea mult pentru o fiinta umila ! Please…go forward !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)