La mulţi ani, Fundaţia Calea Victoriei!

Urmăresc de multă vreme ce fac cei de la Fundaţia Calea Victoriei. Deşi, recunosc, nu îmi face bine… Mai ales când vine newsletterul de la ei şi văd, în esenţă, că „mişto cursul ăsta!” sau „faină prelegerea asta!” şi ştiu că, din raţiuni ce ţin de programul meu absolut debordant din vremurile astea (nu că mă plâng, nici că mă laud, #numazic), nu am cum să ajung. Căci enervarea mea că nu pot ajunge la aceste cursuri este singurul lucru pe care l-aş putea reproşa :D

Am, totuşi, o victorie personală: am reuşit să ajung la cursul de introducere în arheologie! E drept că am fost doar la două din cele patru sesiuni, dar am ajuns, să se noteze asta! :)) Vă spun doar că am rămas de acolo cu nişte noţiuni de bază, care mă ajută foarte mult să înţeleg mai bine când citesc (sunt abonat la vreo 20 de siteuri şi bloguri pe istorie) ce citesc.

Aş mai vrea să merg la nişte cursuri? Cam da… O să reuşesc? Ehe, aici virgula este cât China, dacă îmi permiteţi :))

Oricum, vreau să le urez celor de la Fundaţia Calea Victoriei un mare „la mulţi ani”! Căci îmi place ce fac. Foarte mult!

PS Probabil ce am zis mai sus va fi o surpriză şi pentru ei, pentru că nu ne cunoaştem, nu ne ştim, nu avem treabă unii cu alţii. Dar asta nu contează. Căci nu aş fi eu dacă nu aş saluta cu drag lucrurile faine care se întâmplă în jurul nostru :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “La mulţi ani, Fundaţia Calea Victoriei!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)