Fundația Calea Victoriei a lansat o platformă culturală: omulperna.ro

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Trei lucruri e important să rețineți din ceea ce scriu aici:

  1. Că Fundatia Calea Victoriei a lansat, în luna octombrie, platforma culturală omulperna.ro, ce promovează literatura și video-ul noir.
  2. omulperna.ro va aduce, in luna noiembrie, premiera spectacolului – cum altfel? – „Omul perna”, de Martin McDonaugh, in regia lui Eugen Gyemant, la Teatrul Act din Bucuresti.
  3. Că spectacolul se va juca pe datele de 9, 10, 11, 12, 13 si 14 noiembrie, iar primele 3 reprezentații sunt cu intrare liberă, pe bază de rezervare, la adresa victoriei@omulperna.ro.

Pornind de la spectacol si de la intrebarile pe care acesta le va ridica, site-ul omulperna.ro  isi propune sa devina un hub al pasionatilor de cultura noir. Site-ul va provoca publicul larg sa inscrie pe el continut noir (povestiri, poezii, scenarii, aplicatii pentru telefon, jocuri de calculator) cu tema „Bucurestiul ascuns”. Site-ul are ca public tinta toate categoriile de varsta, atat cititori, cat si potentiali scriitori, pasionati de gaming, videodesign, iubitori de istorie veche si recenta a Bucurestiului. Textele si video-urile relevante inscrise pe site vor fi prezentate in cadrul evenimentului multimedia „Bucurestiul ascuns”. Data evenimentului urmeaza sa fie anuntata pe site.

unnamed (1)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)