Continental Hotels caută Online Marketing Analyist

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

De cei de la Continental Hotels ne leagă o colaborare faină de câţiva anişori. Iar această colaborare a fost posibilă în primul rând pentru că ne-am înţeles foarte bine cu echipa de acolo (Roxana, eşti pe fază? :D). Aşa că nu numai că nu am nici o problemă să vă aduc la cunoştinţă faptul că ei caută Online Marketing Analyst, ba chiar vă recomand să o luaţi în considerare :) Dacă sunteţi interesaţi, trimiteţi un mail pe cariere at continentalhotels.ro.

job conti 1job conti 2

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Continental Hotels caută Online Marketing Analyist”

 1. Probabil sa stie sa faca si clatite, si contabilitate si putin javascript, de ce nu niste programare aplicatii android si ios.
  Parca as fi avut pretentii de la o compania asa de mare sa nu ingramadeasca toate cerintele posibile intr-un job description care are si un job title aiurea.

  1. Aş prefera mai puţină caterincă. Mai bine îmi spui tu cam ce crezi că ar trebui să ştie un Online Marketing Analyst. Căci, trag nădejde, critici cerinţele celor de la Conti pentru că te pricepi, nu? Ah, încă ceva: cum adică e aiurea job titleul? Nu există aşa ceva sau cum?
   Nu te iau la mişto, întreb doar.

 2. Titlul job-ului este OK, insa cerintele nu corespund cu titlul.

  Practic sunt solicitate unei singure persoane toate abilitatile unei echipe.

  Sunt 2 variante pe care le-am identificat:

  1. jobul este pentru o persoana care sa supervizeze activitatea mai multor oameni specializati fiecare pe diverse lucruri (si eventual sa implementeze lucrurile pe care este specializat el/ea)

  2. sa faca un pic din toate, care implicit si inevitabil va duce catre lipsa de performanta: daca esti expert intr-un domeniu (a se citi ca ai lucrat minim 10.000 ore in acel domeniu, care inseamna aproximativ 3 ani la program de 8 ore/zi) faci bani din acel domeniu si destul de probabil nu stii foarte multe din alte domenii sau in cel mai bun caz esti diletant

  Ca feedback as oferi sugestia modificarile job description-ului in corespondenta cu cele mentionate mai sus: se doreste o persoana de management a promovarii in mediului online sau o persoana care sa stie cate un pic din toate si sa faca teste pe banii companiei?

  In ambele situatii le stau la dispozitie cu o consultanta gratuita in zona de SEO / PPC / CRO si UX. Pe grafica nu ma pricep pentru simplul motiv ca nu pot obtine aceleasi performante ca cei care asta fac in fiecare zi.

  Cred ca este relevanta expresia “Arta se face cu artisti” (a se citi: “Lucreaza cu cel mai bun om pe care ti-l permiti” n.t. “in fiecare domeniu”)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)