Chitarista blondă a lui Michael Jackson şi senzaţionalul Stu Hamm la Bucureşti!

Later edit: Din cauza unor probleme familiale insurmontabile, bateristul Chad Wackerman a fost obligat sa paraseasca turneul Batten / Hamm / Wackerman dupa doar trei concerte. A fost inlocuit cu Craig Blundell (foto), un foarte apreciat tobosar din tanara generatie.

blundell

Ca rocker bătrân ce sunt, îmi face mare, mare, mare, mare plăcere să vă anunţ super-evenimentul acesta, organizat de Star Management, în care o să îi vedem (şi o zic în ordinea preferinţelor mele, să mă scuze doamna :D) pe Stu Hamm, unul din cei mai mari basişti ever, pe Jeniffer Batten, chitarista care a rupt în Dirty Diana a lui Michael Jasckon, dar şi pe Chad Wackerman (abia acum îmi dau seama că m-am cutremurat la bătăile lui, dar că nu ştiam cum îl cheamă…), un baterist care a cântat, printre alţii, alături de imensul Frank Zappa.

Vă dau mai jos informaţia oficială, aşa, mai pe fugă. Dar am un mesaj pentru bloggeri: fiţi atenţi că vă pregătesc ceva! Aşa că, dacă vă pasionează concertul acesta, daţi-mi un mail pe cristi.china pe gmail.com să povestim mai multe :D

jeniffer battenstu hamm bucurestichad wackerman bucuresticoncert

Jennifer Batten

jennyFER (Small)

Stu Hamm

_MG_3943 (Small)

Chad Wackerman

CHAD

7 comentarii la “Chitarista blondă a lui Michael Jackson şi senzaţionalul Stu Hamm la Bucureşti!

 1. zoltybogata Răspunde

  Sună bine. Multă sănătate

 2. Calin Răspunde

  Oi fi imbatranit eu dar n-am gasit pe Eventim concertul… ai un link? Super eveniment – ne vedem acolo, multumesc de semnal.

  • Cristian China-Birta Răspunde

   De îmbătrânit, nu ştiu dacă este aşa, doar că nu ai citit cu atenţie comunicatul :)) Din 14 ianuarie se pun în vânzare. Doar că am vrut eu să anunţ repede, să se bucure lumea, me included :D

 3. Marius Matache Răspunde

  Ia zi-i, sefu’, care e treaba cu bloggerii :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: