Jennifer Batten, chitarista blondă a lui Michael Jackson transmite un mesaj românilor

Later edit: Din cauza unor probleme familiale insurmontabile, bateristul Chad Wackerman a fost obligat sa paraseasca turneul Batten / Hamm / Wackerman dupa doar trei concerte. A fost inlocuit cu Craig Blundell (foto), un foarte apreciat tobosar din tanara generatie.

blundell

Sper din tot coraconul că cei care le aveți cu rockul la modul corespunzător ați văzut deja info despre concertul de la Club Tribute din Bucuresti, pe 26 martie, primul concert din seria Music Masters Live, unde îi vom putea vedea la lucru pe Jennifer Batten (chitara electrica, a cantat cu Michael Jackson si Jeff Beck), Stu Hamm (chitara bass, a cantat cu Steve Vai si Joe Satriani) si Chad Wackerman (tobe, a cantat cu Frank Zappa), muzicieni de foioioioi, care au influențat la greu muzieni autohtoni.

Sper că mulți dintre voi v-ați luat deja bilete, care au prețuri între 66 și 88 lei până pe data de 25 martie (inclusiv). Pe 26 martie (la intrarea in club) biletele vor avea prețuri cuprinse între 77 și 110 lei. Acestea pot fi procurate din rețeaua Eventim (magazinele Orange, Vodafone, Telekom, Domo, librariile Carturesti, Humanitas) și online pe www.eventim.ro.

Așa, ca încălzire, aveți și un mesaj din parte stimabilei Jennifer Batten :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)