Recomandare: Un lup nu e niciodată singur

Ultimele zile în spital i s-au părut cele mai grele. Din noiembrie până în iunie trecuse prin două operații, șase cure de chimioterapie și 21 de ședințe de radiații. A doua operație, din martie, de înlăturare a metastazelor, a durat șase ore, și abia după două zile a putut să se ridice. Au fost zile în care se simțea rău, dar dacă îl întreba cineva zicea că e bine. „Ăsta era răspunsul meu la orice, dar eu eram praf. N-aveau cu ce să mă ajute.”

Tot pe laptop – și uneori din tribună, dacă era acasă – a urmărit și unul din cele mai bune sezoane ale Petrolului din ultimii 50 de ani. La doar trei ani de când a promovat în prima ligă, echipa a ajuns pe podium. Câștigase Cupa României și terminase campionatul pe trei în 2013, iar suporterii visau la al cincilea titlu din istorie, speranțe întărite de cele două transferuri din iarnă: pe lângă Mutu, ploieștenii l-au adus și pe Ianis Zicu, un atacant de 30 de ani care jucase și el în tinerețe câteva meciuri în Italia.

Am preluat paragrafele de mai sus din excelentul (again) material „Un lup nu e niciodată singur”, semnat de Andreea Giuclea, din ceea ce am putea numi unul din cele mai frumoase proiecte editoriale din România ultimilor ani, adică excelenta Decât O Revistă. Vă recomand să citiţi acest text. Dar nu numai, ci toată revista. Veţi descoperi (dacă nu aţi făcut-o încă…) următorul aspect: jurnalismul nu o să moară niciodată atâta vreme cât este făcut de astfel de condeie. Respect!

Vlad

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Recomandare: Un lup nu e niciodată singur”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)