Shoe Box 2014 sau invitaţia de a dărui o parte din sufletul vostru :)

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

În urmă cu doi ani, am răspuns cu mare, mare drag propunerii lui Val Vesa şi am făcut din sediul Blogal Initiative primul centru Shoe Box din Bucureşti. Una din cele mai frumoase iniţiative la care am participat vreodată, motiv pentru care îmi scot pălăria în faţa tuturor celor care au contribuit la ea şi le spun RESPECT!

Uitaţi-vă şi voi mai jos cât de frumos a crescut şi ce statistici spectaculoase are ShoeBox. Anul acest suntem, din nou, centru #ShoeBox2014, dar cu Kooperativa 2.0 de data aceasta, căci am crescut şi noi :) Cu menţiunea că Loredana este cea care este sufletul kooperativist al acestei iniţiative, motiv pentru care îmi scot pălăria în faţa ei şi îi spun RESPECT!

shoe box 2014 1shoe box 2014 2 visual (Small)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Shoe Box 2014 sau invitaţia de a dărui o parte din sufletul vostru :)”

  1. Un cadou foarte frumos. As putea sa va pun in legatura cu persoanele de la centre, ca sa discutati despre acest cadou.
   Este mult mai simplu asa. Cu mentiunea ca ei locuiesc undeva in jud. Ilfov si va trebui asigurat transportul.
   Daca sunteti de acord, va rog sa folositi datele de contact puse in postare, ca sa va pot pune in legatura cu centrele.
   O zi frumoasa.

 1. E un proiect foarte frumos! Eu m-am decis ca anul asta sa ma alaturi unei alte bloggerite implicate in acest proiect si impreuna sa reusim sa umplem cateva cutii pentru copii aflati in dificultate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)