Vineri în Suceava, sâmbătă în Târgu Mureş. Bere, anyone? :D

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Vineri dimineaţa, la prima oră, ne punem pe drum şi plecăm spre Suceava. Noi, adică 5 din cei 6 DreamTeamRO-işti, plus Cristi Florea, pe care l-am luat ca să vadă şi el cum se distrează babalâcii, poate mai învaţă ceva =))

Vineri, o să ajungem în Suceava cândva, băgăm o vizită în Cetate, fireşte, după care mergem la o bere. Dar numai ca să ne pregătim de concertul lui Make, de pe la 21.00, în Fierărie. Aşa că, dacă vreţi să ne intersectăm, ori veniţi acolo direct, sau daţi un mail pe cristi.china pe gmail.com să vedem cum ni se pupă agendele, ca să zic aşa.

Sâmbătă ne îndreptăm spre Târgu Mureş, unde o să cam stăm toată ziua. Aşa că, dacă sunteţi în zonă şi vreţi să bem o bere, daţi un mail pe cristi.china pe gmail.com, ca să vedem cum ne coordonăm.

Vă pupez :D

bere

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Vineri în Suceava, sâmbătă în Târgu Mureş. Bere, anyone? :D”

  1. Pingback: Foto-reportaj: Cetatea Sucevei este pe cale să devină un loc foarte frumos... - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)