Caut bloggeri din Suceava. Ca să le dau o bere :D

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Hai că o zic rapid şi pe scurt, căci, desigur, avem treabă :D Pe 1 februarie sunt la Gura Humorului, pe 2 februarie la Suceava, iar pe 3 februarie 80% ca ajung la Focşani.

Acum mai pe lung :)) Cu menţiunea că alături de mine o să fie aceşti minunaţi tovarăşi din DreamTeamRO.net, adică Vlad, Make, Ştefan, Claudiu, dar fără Nicu, din păcate, prins cu taaaaaare multă treabă în Bucureşti. Numai că o echipă profesionistă cum suntem noi avem variante de lucru, aşa că a intrat Cristi Florea în terenul 2.o pentru această deplasare :))

Pe 1 februarie suntem la Gura Humorului, la Pizzeria La Bomba, unde participăm la lansarea albumului lui Make şi a cărţii de poezii a bardului simpatic Sorin Poclitaru. Dacă sunteţi prin zonă şi de prin zonă, vă aşteptăm să ciocnim o bere şi un pahar de vorbă :D

Later edit: Hai să ne vedem la 16.00, unde propuneti voi, ca doar voi sunteti din zona la Da Vinci aţi propus :)) Pe 2 februarie suntem în Suceava. O să stăm la Continental. Am vrea să facem şi un blogmeet sau tweetmeet dacă suntem acolo, dar să vedem cum strângem mai mulţi bloggeri suceveni. Apropo, daţi un semn care sunteţi din Suceava sau din împrejurimi şi vreţi să veniţi la întâlnire, ca sa ştim cum ne organizăm. Prima bere este din partea mea :D

Pe 3 februarie, la întoarcere înspre Bucureşti, ne oprim să salutăm faina gaşcă din Focşani, de care suntem legaţi sufleteşte, căci acolo s-a născut, practic, DreamTeamRO :)

Detalii despre toate aceste „descălecări” o să vă dau zilele următoare, căci acum luăm la pilă programul. Dar am zis că e mai bine să vă spun mai din timp, ca să vă pregătiţi sufleteşte, cum ar veni :))

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

41 thoughts on “Caut bloggeri din Suceava. Ca să le dau o bere :D”

  1. Shit. Nu mai pot ajunge pentru că am repetiţii la teatru şi sunt ultimele dinaintea premierei. FML. Divinitatea internetului fie cu voi, cu halbele, floricelele de la Talcioc şi mâncarea de la Fierărie. Îmi pare nespus de rău, dar aşa a programat regizorul repetiţiile. Distracţie şi interacţiune plăcută tuturor.

  2. Pingback: #suceavablogmeet, 2 februarie 2013 | Adrian Nechifor

  3. Pingback: Cu ce te ajută când primeşti un link de la un blog cu PR 5? • Chinezu

  4. Pingback: Interactionez.ro - Un blog de citit si de ascultat

  5. Pingback: Lansarea lui Make, piţeria La Bomba şi bloggerii

  6. Pingback: Cele mai faine evenimente la care poţi participa în perioada asta | Florea Cristian

  7. Pingback: Geografia este, de multe ori, doar o scuză să nu ne uităm în jurul nostru • Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)