Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Caut bloggeri din Suceava. Ca să le dau o bere :D

Hai că o zic rapid şi pe scurt, căci, desigur, avem treabă :D Pe 1 februarie sunt la Gura Humorului, pe 2 februarie la Suceava, iar pe 3 februarie 80% ca ajung la Focşani.

Acum mai pe lung :)) Cu menţiunea că alături de mine o să fie aceşti minunaţi tovarăşi din DreamTeamRO.net, adică Vlad, Make, Ştefan, Claudiu, dar fără Nicu, din păcate, prins cu taaaaaare multă treabă în Bucureşti. Numai că o echipă profesionistă cum suntem noi avem variante de lucru, aşa că a intrat Cristi Florea în terenul 2.o pentru această deplasare :))

Pe 1 februarie suntem la Gura Humorului, la Pizzeria La Bomba, unde participăm la lansarea albumului lui Make şi a cărţii de poezii a bardului simpatic Sorin Poclitaru. Dacă sunteţi prin zonă şi de prin zonă, vă aşteptăm să ciocnim o bere şi un pahar de vorbă :D

Later edit: Hai să ne vedem la 16.00, unde propuneti voi, ca doar voi sunteti din zona la Da Vinci aţi propus :)) Pe 2 februarie suntem în Suceava. O să stăm la Continental. Am vrea să facem şi un blogmeet sau tweetmeet dacă suntem acolo, dar să vedem cum strângem mai mulţi bloggeri suceveni. Apropo, daţi un semn care sunteţi din Suceava sau din împrejurimi şi vreţi să veniţi la întâlnire, ca sa ştim cum ne organizăm. Prima bere este din partea mea :D

Pe 3 februarie, la întoarcere înspre Bucureşti, ne oprim să salutăm faina gaşcă din Focşani, de care suntem legaţi sufleteşte, căci acolo s-a născut, practic, DreamTeamRO :)

Detalii despre toate aceste „descălecări” o să vă dau zilele următoare, căci acum luăm la pilă programul. Dar am zis că e mai bine să vă spun mai din timp, ca să vă pregătiţi sufleteşte, cum ar veni :))

 

41 comentarii la “Caut bloggeri din Suceava. Ca să le dau o bere :D

 1. Alex Bohariuc Răspunde

  Sucevean, prezent la întâlnire!

 2. Георге Саучук Răspunde

  Demult nu am băut o bere la Araşul, cu atât mai mult mocca.. La ce oră fi-va întâlnirea?

  • Cristian China Birta Răspunde

   Stai intai sa vedem cam cati ne strangem si apoi o sa apelez la voi legat de locul faptei.
   Zici ca Arasul e ok? De fapt, intrebarea este: ce este Arasul? :))

 3. CDi Răspunde

  e Arcasul, nu Arasul, fost de acuma, ceva detalii despre ce o sa se intimple, la ce ora incepe si cat va dura ?

 4. Cristian China Birta Răspunde

  Stimabililor, am facut un later edit si am propus ora 16.00. Ziceti voi unde, ca eu nu am fost niciodata in Suceava :) Sa fie bere, asta este important :)) Deci, ce pub sau cafenea propuneti?

 5. Adrian Nechifor Răspunde

  Cel mai probabil voi fi in Suceava pe 2 februarie, deci voi fi prezent si eu la intalnire. Mai ales ca nu am apucat sa bem o bere pana in prezent, desi ne-am mai intersectat pe la SMS-uri in Iasi. :)

 6. Bogdan Răspunde

  o saptamana mai tarziu n-ati fi venit si voi :)) hai spor sa aveti!

 7. NiCoTyN Răspunde

  Blogger mediocru. Tweeterist în hibernare. Prezent la o bere. Să fie orice fel de #meet

 8. Alex Bohariuc Răspunde

  Este bere la 1l la Fierărie.

 9. Cristian China Birta Răspunde

  Tovarasi, asa ramane: la 16.00 la DaVinci. Nu mai schimbam, ramane batut in cuie. Va astept la fata locului ca sa prestam corespunzator :D

 10. Георге Саучук Răspunde

  DaVinci? păi crâşma aia este închisă…

  • Cristian China Birta Răspunde

   No poftim :)) Nu mai stiu cine a propus DaVinci pe twitter. Pai daca este inchisa hai propune altceva. Ce variante avem?

  • Daniel Prorociuc Răspunde

   Bre nu vă prostiți și mai ieșiți din casă, eu merg zilnic la prânz acolo. Deci nu mai puneți botul la zvonuri, verificați, căci sunteți bloggeri serioși :))

   • Георге Саучук Răspunde

    Da Vinci este închis.. i se spune Deliric acuma, presupun că creşterea preţurilor a inpus asta…

    Eu merg pe varianta Fierărie, dacă tot ne vedem, merge o crâşmă în care să nu fi nevoit a-ţi pune papion

    • Daniel Prorociuc Răspunde

     Se vede că nu prea dai prin centru :-) Deliri e fostul Giovani și e deschis. Da Vinci e tot Ristorante Da Vinci și e la fosta casă a căsătoriilor, în spatele magazinului Bucovina.

  • Daniel Prorociuc Răspunde

   În plus, avem un separeu unde putem discuta liniștiți. Acolo am fost și cu gașca de la BlogTrip ce a fost în Suceava, iar ultimele ediții de la Ctrl+A Suceava Offline http://suceava.veveveuri.ro/categorii/evenimente/ tot acolo au avut loc, deci cumva e o tradiție.

   Dacă vreți al loc, nu-i bai.

   • Cristian China Birta Răspunde

    Eu zic asa: ne intalnim la Deliric (asa i se spune acum, sigur? ca sa stiu ce sa anunt oficial), bem 2 beri si dupa aia mergem la Fierarie, caci imi place teribil cum suna si vreau sa ii si fac un review pentru blogdebere.ro. Deal? :)

    • Daniel Prorociuc Răspunde

     Exact asta e și ideea, ne vedem într-un loc în care putem conversa între noi, apoi mergem într-o crâșmă unde să putem conversa cu berile :-)

 11. CDi Răspunde

  Rai Caffe, in obcini in spatele blocului de vis-a-vis de Metro, langa Rompetrol

 12. Adrian Nechifor Răspunde

  Mie imi suna bine Da Vinci, dar vedem ce voteaza si lumea. Iar la Fierarie, ca „obiectiv turistic” e bun de vizitat, doar ca de o bucata (mare) de vreme servirea e proasta. Nu mai zic de Talciocul Cultural…:D

 13. Георге Саучук Răspunde

  DaVinci to be then…

 14. NiCoTyN Răspunde

  Bine atunci… talk at Da Vinci, drinking at Talcioc Cultural sau Fierărie (Mărăşeşti)?

  • Cristian China Birta Răspunde

   #baejtinebun :)) Vreau si la Talcioc Cultural, caci suna prea bine :)) Asa ca io imi propun sa bifam toate cele 3 carciumi. Daca tot pe prima oara cand ajung in Suceava, apoi sa sarbatoresc in stil asta! Who is with me??? :))

   • NiCoTyN Răspunde

    Deci întâlnire normală la Da Vinci, apoi porceală la Talcioc sau Fierărie? Hell yeah.

 15. Георге Саучук Răspunde

  Aici se spune prezent…

 16. psi Răspunde

  măăăăi… ce te invidiez eu că te întâlneşti cu Tudor pe 3 februarie! dar las că vine ea, primăvara…

 17. NiCoTyN Răspunde

  Shit. Nu mai pot ajunge pentru că am repetiţii la teatru şi sunt ultimele dinaintea premierei. FML. Divinitatea internetului fie cu voi, cu halbele, floricelele de la Talcioc şi mâncarea de la Fierărie. Îmi pare nespus de rău, dar aşa a programat regizorul repetiţiile. Distracţie şi interacţiune plăcută tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.