Nou: Studiu bazat pe răspunsurile primite din partea a 153 de top influenceri. Cere gratuit rezultatele studiului aici.

Vizită de lucru la cafeneaua-ceainărie „Camera din faţă”

Dacă m-aţi întreba dacă aş fi ajuns aşa, cu de la mine putere şi decizie, în cafeneaua – ceainărie Camera din faţă, nu aş putea să vă răspund. Adică, altfel spus, nu mi-am făcut un fel de lista de serviciu să identific şi să ajung în tot felul de locuri simpatice de băut diferite lichide de diferite grade. Dar mi se întâmplă să ajung prin multe astfel de locuri pentru că blogger :D Şi pentru că aşa este ea, meseria mea, să mă plimb mult şi să experimentez şi mai mult!

La Camera din faţă am ajuns în ziua în care eram însoţit de Străjerii Bitdefender (chiar vă recomand să daţi un ochi să vedeţi o excelentă campanie a acestui brand, despre care cam toţi concetăţenii noştri ar trebui să ştie că este 100% românesc). Motivul prezenţei mele acolo: lansarea siteului delacapat.ro (vă zic în altă postare despre care e faza, nu le amestecăm acum). Vă spun doar, pe scurt, că este implicat şi Călin Goia şi cei de la Voltaj în chestiune.

În timp ce căutam adresa (Mendeleev 22), mă gândeam că ştiu zona, dar nu îmi aduc aminte de o astfel de „prăvălie” pe acolo. Probabil că am trecut pe lângă ea aşa cum trec pe lângă multe, gândidu-mă la ale mele şi nefiind extrem de atent la multe lucruri din jurul meu (lucrez să schimb asta, in the process…). Ajuns la numărul 22, mi-a plăcut din prima locul pentru fumat: afară, în stradă, în picioare, aşa cum trebe :))

IMG_6594

După ce urci cele câteva trepte de la intrare, ridici sprâceana. Pentru că spaţiul este amenajat foarte frumos (pe stil retro) şi apoi ridici şi cealaltă sprânceană când vezi câte catralioane de tipuri de cafea şi de ceai găseşti acolo. Aveţi nişte poze mai jos, căci e mai bine să vedeţi, decât să vă povestesc eu.

Acuma, între noi fie vorba, eu am depistat şi o mică neîmplinire, ca să îi zic aşa: nu am văzut bere :)) Dar nu mă luaţi în seamă, căci io cu berea am o relaţie cu totul specială… :D

Dacă sunteţi în zonă, intraţi şi vedeţi Camera din faţă. O să descoperiţi un colţ frumos de Bucureşti. Cu menţiunea că, pe lângă locaţia din Mendeleev, mai au şi o prăvălie Temişana 23, lângă Radiodifuziune.

3 comentarii la “Vizită de lucru la cafeneaua-ceainărie „Camera din faţă”

 1. Loredana Pricopie Răspunde

  E mai mult pentru aia mai boemi acest loc. Care vor un loc mic si calduros. :))
  Eu, sincera sa fiu, am fost de vreo doua ori, vara. Am avut noroc ca am prins niste locuri afara, ca altfel inauntru ma sufocam, la cat de mic e.
  eu, eu. ca-s mai speciala. =))

  • Cristian China-Birta Răspunde

   Sunt curios ce ai comandat şi dacă nu ţi s-a tăiat filmul de câte denumiri şi nuanţe de cafele sunt acolo… :))

 2. Florin Grozea Răspunde

  Eu încerc să merg rar acolo… că mereu plec cu multă ciocolată :-)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.