uleiosul.com sau cum puteţi colecta uleiul alimentar uzat

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Nu ştiam despre uleiosul.com, dar am aflat, în trafic, atunci când l-a văzut pe colegul din imagine cu bicicleta asta simpatică, aşteptând la un semafor :) Şi am zis că ar fi păcat să nu vă spun despre asta, poate vă vin idei. Puteţi să vă înscrieţi pentru a colecta cu ei uleiul alimentar, care este foarte naşpa pentru mediu, aşa cum vă rapotez mai jos.

Încă ceva: există o petiţie online prin care se doreşte sensibilizarea Primăriei Capitalei dar şi a altor primării (în condiţiile în care se poate face aşa ceva…) în legătura cu importanţa implicării instituţionale în colectarea uleiului uzat. Eu am semnat-o, evident. Şi deja m-am apucat să colectez uleiul în nişte recipiente. Când strâng câteva, îi caut pe băieţii de la uleiosul.com, desigur.

Untitled

Uleiosul

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “uleiosul.com sau cum puteţi colecta uleiul alimentar uzat”

  1. Pingback: - Cristian China Birta

  2. Pingback: S-au lansat în România Samsung Galaxy A5 și A3, din Seria Galaxy A (2016) - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)