Maria Cassi “the one woman show” vine în Bucureşti

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Auzisem despre colega Maria Cassi aşa cum aud despre foarte multe nume care fac furori pe dincolo. Dar nu am cercetat chestiunea căci mă gândeam că nu are cum să mă lovească la modul acut sau ceva. Doar că acum aud că vine în Bucureşti, pe 7 şi pe 8 noiembrie la ARCUB.

Vă dau mai jos info oficial. Vă spun doar că “Le Monde” o compară pe Maria Cassi cu Jacques Tati, Jerry Lewis şi Charlie Chaplin, în timp ce „Le Figaro”  o clasează pe Maria Cassi în topul celor mai bune „one woman show” la acest moment.

Ah, să vă spun că puteţi cumpăra bilete de la Casa de bilete ARCUB (Str. Batişte nr. 14) sau online pe bilete.arcub.ro.  Preţ: 45 lei (Categoria I) şi de 35 lei (Categoria II). Elevii şi studenţii care se prezintă la Casa de bilete ARCUB cu legitimaţiile pot achiziţiona bilete la preţul de 25 lei.

maria cassi 1

maria cassi (Small)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)