Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Prima mea întâlnire cu iPhone 6. Cu un film cu camera ascunsă #sauceva

După cum cei care îmi faceţi onoarea să mă citiţi la modul constant (motiv pentru care vă mulţumesc la modul corespunzător) ştiţi, ofer un iPhone 6 ca premiu, în cadrul unui concurs pus la cale împreună cu cei de la QuickMobile. Apropo, dacă aveţi blog, vedeţi că puteţi câştiga un premiu surpriză de la QuickMobile, dacă participaţi la campania Blogal Initiative.

Eram la Webstock atunci când musiu Vlad Dulea mi-a adus telefonul, care venise în ziua anterioară la birou. Acelaşi Vlad m-a şi filmat când îl desfăceam. Eu nu mi-am dat seama, desigur, căci eram prins de amplitudinea momentului, ca să zic aşa :)) După cum puteţi lesne vedea, sunt de un calm imperturbabil în astfel de situaţii. Şi, după cum puteţi vedea prin lipsă, cum ar veni, încă nu sunt pregătit de un review sau ceva de genul :D Căci, ca un ardelean bucureştenizat, merg pe varianta câştigătoare a lui “toate la timpul lor...”.

Până când o să mă încumet să vă spun cum mi s-a părut, vă mai spun o dată că, până pe 9 octombrie, puteţi câştiga un iPhone la concursul cu pricina. Succes!

photo

5 comentarii la “Prima mea întâlnire cu iPhone 6. Cu un film cu camera ascunsă #sauceva

 1. vilcescu doina Reply

  wow….

 2. Stoian Ciprian Reply

  Cu vechiul iPhone ce vei face? :D

 3. Minerva Lacatusu Reply

  Eu aș fi mulțumită și cu un iphone mai vechi, nu neapărat acesta!
  Îmi place cum îi testezi rezistența, pe principiul… ce e mai subțire se poate rupe! :))

 4. zoltybogata Reply

  Vechiul iPhone dămil mie să-l dau la un concurs la cititori mei, no ce zici? :D .Multă sănătate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.