Dr. Lou Jacobs, un chiropractor american renumit, oferă în premieră consultații în România

Deşi din suflet vă doresc să nu aveţi nevoie de astfel de consultaţii, din păcate ştiu că viaţa ne mai loveşte cu una, alta… Aşa că vă anunţ că există această posibilitate, dacă aveţi astfel de probleme, de a vă vedea Dr. Lou Jacobs, un chiropractor american renumit, ajuns în România prin Intermedicas.

intermedicas 1intermedicas 2intermedicas 3

lou_jacobs_2

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

11 thoughts on “Dr. Lou Jacobs, un chiropractor american renumit, oferă în premieră consultații în România”

 1. Chiropractica ?? acuma aud prima data despre asta. Nici macar pe langa ureche nu mi-a trecut acest cuvant pana acum… dar pare interesant ce zici tu aici. Ia sa ma documentez un pic.

 2. Din fericire si in Romania exista destul de multi chiroptracticieni talentati si bine pregatiti, chiar cred ca ii intalnesti in orice oras din tara daca stii unde sa ii cauti, dar din pacate acestia nu sunt promovati cum trebuie. Oricum pretul unei sedinte la acest doctor american, mi se pare extrem de mare in comparatie cu preturile pe care le percep romanii. Dar fiecare e liber sa aleaga sa se trateze unde doreste.

  1. E o mare confuzie: in Romania exista numai chinoterapeuti NU chiropractor care presupune 6 ani de specializare dupa facultatea de medicina, nu mai dezinforma, la noi se fac 3 ani pt chinoterapeuti, dupa care ei deschid ilegal cabinete de chiropractica fara a fi specializati ! Asta e, au invatat cateva manipulari de pe net si isi spun chiropracticieni, asta e , de multe ori fac mai mult rau prin manipulari facute la intamplare !

    1. Nu alooo, citeste cu atentie ce am scris , tocmai, dr Lou E chiropractor specializat, eu am fost in SUA si stiu ce diploma trebuie sa obtina un chiropractor, spuneam ca in Romania sunt numai chinetoterapeuti care dupa 3 ani la fac de medicina-sectia chinetoterapie se dau mari cunoscatori in chiropractica si deschid cabinete fara a avea specializare! Si altadata fi mai politicos , nu „aloo” cand nu citesti cu atentie ce am scris !

    2. In primul rand eu am raspuns d-lui Julien, comentariului sau ca in Rom sunt destui chiropracticieni, e gresit- sunt numai chinetoterapeuti fara specializare in chiropractica ! Acum ti -e clar ? M-ai aracat degeaba si la modul grosolan, fi jurnalist nu tzatza, d-le chinezu !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.