Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Dr. Lou Jacobs, un chiropractor american renumit, oferă în premieră consultații în România

Deşi din suflet vă doresc să nu aveţi nevoie de astfel de consultaţii, din păcate ştiu că viaţa ne mai loveşte cu una, alta… Aşa că vă anunţ că există această posibilitate, dacă aveţi astfel de probleme, de a vă vedea Dr. Lou Jacobs, un chiropractor american renumit, ajuns în România prin Intermedicas.

intermedicas 1intermedicas 2intermedicas 3

lou_jacobs_2

11 comentarii la “Dr. Lou Jacobs, un chiropractor american renumit, oferă în premieră consultații în România

 1. Ioana Reply

  Chiropractica ?? acuma aud prima data despre asta. Nici macar pe langa ureche nu mi-a trecut acest cuvant pana acum… dar pare interesant ce zici tu aici. Ia sa ma documentez un pic.

  • Cristian China-Birta Reply

   Colega, nu-ţi face griji, puţină lume ştie ce şi cum. Şi, între noi fie vorba, cei care spun că ştiu, doar cred că ştiu :))

 2. Juliet Reply

  Din fericire si in Romania exista destul de multi chiroptracticieni talentati si bine pregatiti, chiar cred ca ii intalnesti in orice oras din tara daca stii unde sa ii cauti, dar din pacate acestia nu sunt promovati cum trebuie. Oricum pretul unei sedinte la acest doctor american, mi se pare extrem de mare in comparatie cu preturile pe care le percep romanii. Dar fiecare e liber sa aleaga sa se trateze unde doreste.

  • Stan Angela Reply

   E o mare confuzie: in Romania exista numai chinoterapeuti NU chiropractor care presupune 6 ani de specializare dupa facultatea de medicina, nu mai dezinforma, la noi se fac 3 ani pt chinoterapeuti, dupa care ei deschid ilegal cabinete de chiropractica fara a fi specializati ! Asta e, au invatat cateva manipulari de pe net si isi spun chiropracticieni, asta e , de multe ori fac mai mult rau prin manipulari facute la intamplare !

   • Stan Angela Reply

    Sa fie clar, in Romania NU exista decat chinetoterapeuti , care fac cel mult gimnastica medicala !

   • Cristian China-Birta Reply

    Alooo, vorbim despre un american aici, care si-a luat diploma in SUA (am vazut toate actele), asa ca las-o mai moale cu dezinformarea, nu te mai agita ca sifonu, adica fix degeaba.

    • Stan r Reply

     Nu alooo, citeste cu atentie ce am scris , tocmai, dr Lou E chiropractor specializat, eu am fost in SUA si stiu ce diploma trebuie sa obtina un chiropractor, spuneam ca in Romania sunt numai chinetoterapeuti care dupa 3 ani la fac de medicina-sectia chinetoterapie se dau mari cunoscatori in chiropractica si deschid cabinete fara a avea specializare! Si altadata fi mai politicos , nu “aloo” cand nu citesti cu atentie ce am scris !

    • Stan r Reply

     In primul rand eu am raspuns d-lui Julien, comentariului sau ca in Rom sunt destui chiropracticieni, e gresit- sunt numai chinetoterapeuti fara specializare in chiropractica ! Acum ti -e clar ? M-ai aracat degeaba si la modul grosolan, fi jurnalist nu tzatza, d-le chinezu !

     • Cristian China-Birta Reply

      Io, jurnalist!? Mai bine tzatza, asa cum cu mult bun simt m-ai facut! Irelevant cui ai zis ce ai zis, cand vorbesti asa, asta nu mai are importanta.

 3. TUDIC MIHAI Reply

  buna ziua as dori o programare daca se poate am ceva probleme la stern din cauza unei cazaturi pe schiuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.