27.04.2017

Dr. Lou Jacobs, un chiropractor american renumit, oferă în premieră consultații în România

Deşi din suflet vă doresc să nu aveţi nevoie de astfel de consultaţii, din păcate ştiu că viaţa ne mai loveşte cu una, alta… Aşa că vă anunţ că există această posibilitate, dacă aveţi astfel de probleme, de a vă vedea Dr. Lou Jacobs, un chiropractor american renumit, ajuns în România prin Intermedicas.

intermedicas 1intermedicas 2intermedicas 3

lou_jacobs_2

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Ia să vedem noi pe cine trimit să îl vadă pe Felix Baumgartner

O româncă a inventat o farfurie revoluţionară. Şi are nevoi de voturile noastre

11 comentarii

 1. vineri, 10 octombrie 2014, 19:44

  Chiropractica ?? acuma aud prima data despre asta. Nici macar pe langa ureche nu mi-a trecut acest cuvant pana acum… dar pare interesant ce zici tu aici. Ia sa ma documentez un pic.

  Răspunde
  • vineri, 10 octombrie 2014, 19:54

   Colega, nu-ţi face griji, puţină lume ştie ce şi cum. Şi, între noi fie vorba, cei care spun că ştiu, doar cred că ştiu :))

   Răspunde
 2. marți, 14 octombrie 2014, 02:41

  Din fericire si in Romania exista destul de multi chiroptracticieni talentati si bine pregatiti, chiar cred ca ii intalnesti in orice oras din tara daca stii unde sa ii cauti, dar din pacate acestia nu sunt promovati cum trebuie. Oricum pretul unei sedinte la acest doctor american, mi se pare extrem de mare in comparatie cu preturile pe care le percep romanii. Dar fiecare e liber sa aleaga sa se trateze unde doreste.

  Răspunde
  • Stan Angela
   marți, 27 decembrie 2016, 12:37

   E o mare confuzie: in Romania exista numai chinoterapeuti NU chiropractor care presupune 6 ani de specializare dupa facultatea de medicina, nu mai dezinforma, la noi se fac 3 ani pt chinoterapeuti, dupa care ei deschid ilegal cabinete de chiropractica fara a fi specializati ! Asta e, au invatat cateva manipulari de pe net si isi spun chiropracticieni, asta e , de multe ori fac mai mult rau prin manipulari facute la intamplare !

   Răspunde
   • Stan Angela
    marți, 27 decembrie 2016, 13:29

    Sa fie clar, in Romania NU exista decat chinetoterapeuti , care fac cel mult gimnastica medicala !

    Răspunde
   • marți, 27 decembrie 2016, 14:18

    Alooo, vorbim despre un american aici, care si-a luat diploma in SUA (am vazut toate actele), asa ca las-o mai moale cu dezinformarea, nu te mai agita ca sifonu, adica fix degeaba.

    Răspunde
    • Stan r
     marți, 27 decembrie 2016, 14:35

     Nu alooo, citeste cu atentie ce am scris , tocmai, dr Lou E chiropractor specializat, eu am fost in SUA si stiu ce diploma trebuie sa obtina un chiropractor, spuneam ca in Romania sunt numai chinetoterapeuti care dupa 3 ani la fac de medicina-sectia chinetoterapie se dau mari cunoscatori in chiropractica si deschid cabinete fara a avea specializare! Si altadata fi mai politicos , nu „aloo” cand nu citesti cu atentie ce am scris !

     Răspunde
    • Stan r
     marți, 27 decembrie 2016, 14:51

     In primul rand eu am raspuns d-lui Julien, comentariului sau ca in Rom sunt destui chiropracticieni, e gresit- sunt numai chinetoterapeuti fara specializare in chiropractica ! Acum ti -e clar ? M-ai aracat degeaba si la modul grosolan, fi jurnalist nu tzatza, d-le chinezu !

     Răspunde
     • marți, 27 decembrie 2016, 16:17

      Io, jurnalist!? Mai bine tzatza, asa cum cu mult bun simt m-ai facut! Irelevant cui ai zis ce ai zis, cand vorbesti asa, asta nu mai are importanta.

      Răspunde
 3. TUDIC MIHAI
  luni, 20 martie 2017, 22:53

  buna ziua as dori o programare daca se poate am ceva probleme la stern din cauza unei cazaturi pe schiuri

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *