#cevrăjimaifacbloggerii Valentin Bosioc o arde cu The Ultimate Fat Loss & Detox Bootcamp

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Aşa, între noi fie vorba, construcţia asta semantică The Ultimate Fat Loss & Detox Bootcamp parcă e din ceva film “Specii” sau ceva… =)) Dar asta nu e stres pentru cei care vor să arate ca cei doi stimabili din fotografie, adică musiu Valentin şi seniorita Andreea.

În ceea ce mă priveşte, din pricini ce ţin de religia mea în care Zeul Berii este demiurg suprem, mă declar auto-KO din prima şi mai am doar putere să le spun celor care doresc să se avânte în această ispravă că trebuie să dea mail pe valy at valentinbosioc.com ca să primească toate detaliile. Şi puţin curaj, desigur :))

Valentin-Bosioc-poster-2-03-620x430

 

Valentin-Bosioc-poster-2-07

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “#cevrăjimaifacbloggerii Valentin Bosioc o arde cu The Ultimate Fat Loss & Detox Bootcamp”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)