E de băut apa de la robinet sau nu? Ia să vă aud…

Mi-am adus aminte de expresia de total dezgust al unei stimabile (mă rog, în fine…) care m-a văzut (eram acasă la cineva, în Deva) că mă duc, iau un pahar şi beau apă de la robinet. Văzând că se uită la mine cu atâta lehamite, m-a apucat şi pe mine caterinca şi i-am spus, printre înghiţituri, „stai că termin şi îţi dau şi ţie„. Stârnind, fireşte, o şi mai mare oroare pe faţa distinsei :))

V-aţi prins, cred, că eu unul nu am nici o problemă să beau apă de la robinet. Cu o condiţie: să o miros înainte. Pe bune, la mine „nasul” este deal breaker (cică am mirosul fabulos de dezvoltat sau ceva). Iar, dacă simt că totul e ok, o beau. Dacă nu… trec pe bere :)) Sigur că mă pot înşela. Doar m-am înşelat la greu în viaţa asta a mea, ca să zic aşa. Şi, sigur, un filtru corespunzător e bun la casa omului din nşpe motive. Dar numai dacă înţelegi care e faza, fireşte.

Am văzut tot felul de discuţii pe tema asta. În special în zona mămicilor (ehe, acolo e jihad, nu discuţie,de fapt…). Şi am tot dat din umeri. Nu o fi ea cea mai bună atitudine, dar zău că am altele mult mai importante pe cap.

Hai să vă dau nişte informaţii pe care le-am primit, pe mail, de la La Fântâna. Eu vi le dau cum le-am primit, nu am modificat nimic, nu zic că aşa e, nici că nu e aşa, decideţi voi dacă vă ajută să înţelegeţi mai bine chestiunea sau nu.

La Fantana 1

La Fantana 2

 

La Fantana 3

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “E de băut apa de la robinet sau nu? Ia să vă aud…”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)