30.04.2017

E de băut apa de la robinet sau nu? Ia să vă aud…

Mi-am adus aminte de expresia de total dezgust al unei stimabile (mă rog, în fine…) care m-a văzut (eram acasă la cineva, în Deva) că mă duc, iau un pahar şi beau apă de la robinet. Văzând că se uită la mine cu atâta lehamite, m-a apucat şi pe mine caterinca şi i-am spus, printre înghiţituri, „stai că termin şi îţi dau şi ţie„. Stârnind, fireşte, o şi mai mare oroare pe faţa distinsei :))

V-aţi prins, cred, că eu unul nu am nici o problemă să beau apă de la robinet. Cu o condiţie: să o miros înainte. Pe bune, la mine „nasul” este deal breaker (cică am mirosul fabulos de dezvoltat sau ceva). Iar, dacă simt că totul e ok, o beau. Dacă nu… trec pe bere :)) Sigur că mă pot înşela. Doar m-am înşelat la greu în viaţa asta a mea, ca să zic aşa. Şi, sigur, un filtru corespunzător e bun la casa omului din nşpe motive. Dar numai dacă înţelegi care e faza, fireşte.

Am văzut tot felul de discuţii pe tema asta. În special în zona mămicilor (ehe, acolo e jihad, nu discuţie,de fapt…). Şi am tot dat din umeri. Nu o fi ea cea mai bună atitudine, dar zău că am altele mult mai importante pe cap.

Hai să vă dau nişte informaţii pe care le-am primit, pe mail, de la La Fântâna. Eu vi le dau cum le-am primit, nu am modificat nimic, nu zic că aşa e, nici că nu e aşa, decideţi voi dacă vă ajută să înţelegeţi mai bine chestiunea sau nu.

La Fantana 1

La Fantana 2

 

La Fantana 3

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Ultimii ani din viaţa lui Joost van der Westhuizen…

Formidabilul Ivan Patzaichin

Un comentariu

  1. joi, 4 septembrie 2014, 20:17

    Cum au trait parintii nostri cu apa de la robinet iar bunicii cu palinca din fantana… eu zic ca-i buna si una si alte.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *