26.04.2017

Cine vine cu mine în backstage la concertul „Aprindem Magenta!”?

Later edit: După o analiză temeinică a comentariilor voastre, mă declar înfrânt de clipul făcut de Irina Bărăgoi, drept pentru care o declar câştigătoare :) Mulţumesc tuturor pentru participare, staţi pe aproape, căci urmează nişte chestii…

——————————————

Aş vrea să vă raportez, aşa ca un fel de punere în gardă, că nu aţi înţeles cu adevărat ce se întâmplă la un concert dacă nu aţi ajuns în backstage. V-o spune un blogger bătrân şi pe alocuri simpatic şi care a avut în nişte rânduri (multe, dar nu insist, ca să nu că inervez :D) să ajungă în zona aia, unde am înţeles mai bine artiştii (cei mai mulţi au nişte emoţii colosale…), toată nebunia aia tehnică, precum şi – asta nu am anticipat-o, recunosc! – publicul, care se vede dintr-o altă perspectivă decât dacă eşti în mijlocul lui. De aia zic, ar fi păcat să nu experimentaţi aşa ceva.

Şi, pentru că sunt un băiat tare simpatic, uite că vă lovesc cu o ofertă pe care nu aveţi cum să o refuzaţi: vreau să iau unul dintre voi, cei care îmi faceţi onoarea să îmi citiţi acest prea-frumos blog, să mergem în backstage (cu statut de invitat VIP, da?!) la concertul „Aprindem Magenta!” din Bucureşti, care va avea loc pe 13 septembrie, de la 0ra 18.00, în Piaţa George Enescu.

Promit să vă fiu un ghid de mare angajament şi să vă însoţesc precum un bodyguard muzicalo-bloggeristic la modul corespunzător :D Şi să fac nişte eforturi susţinute să vă fac cunoştinţă şi cu celebrităţile cu care o să ne intersectăm acolo. Cele pe care le ştiu, desigur, căci am şi eu limitele mele :))

Apropo de făcut cunoştinţă, o să ne intersectăm cu cei doi masters of disaster :D Pavel Bartoş şi Smiley, precum şi cu Loredana, Inna, Vunk, Alex Velea. Adică avem de lucru, tovarăşi!

Provocarea la care trebuie să răspundeţi în comentarii sună aşa: Urează bun venit în România brandului Telekom. Atât. Simplu :D Mă rog, simplu în sensul că nu vă cer lucruri complicate, dar vă avertizez că o să am nişte criterii subiective masive ca să apreciez comentariile voastre… Termen limită pentru comentariile voastre: 10 septembrie, ora 23.59.

Ar mai fi de spus – pe stil furculition, desigur :D – că, dacă din diverse motive nu puteţi participa la provocarea mea, feel free să mergeţi la concertele din București (Piața George Enescu), Iași (Esplanada Palatul Culturii) şi Cluj-Napoca (Piața Unirii), de pe 13 septembrie, ora 18.00, pentru că o să fie show de show.

În plus, puteţi intra cu lejeritate în aplicaţia de facebook, unde puteţi câştiga nişte prea-frumoase premii, cum ar fi telefoane Samsung Galaxy S5 şi, fireşte, premii surpriză.

No bun, acestea fiind spuse, hai să vă spun şi nişte chestii să le zicem aşa mai organizatorice. Ca să înţelegeţi dimensiune showului la care vă invit să participaţi. Şi care o să fie gradissimo.

Numero 1. Toate cele trei concerte vor fi conectate printr-o transmisiune în direct cu… un al patrulea eveniment :)) Care are loc la Berlin şi prin care Germania urează României bun venit în familia mare Telekom.

Numero 2. Aici isprava devine palpitantă… Căci toţi cei care aveţi instalată aplicația HAI! (o puteţi descărca din Play Store și App Storeputeţi decide ce piese o să se cânte pe scenă. Mno, cam fain, zic :)

Numero 3. O să fiţi parte din ceea ce organizatorii numesc cel mai mare „share-fie”. O să vedeţi despre ce o să fie vorba (deşi puteţi lesne bănui) în momentul faptei, ca să zic aşa.

Numero 4. O să puteţi participa la primul karaoke interactiv între oraşe. Cumva nu m-am prins cum o să fie, dar am bojocii pregătiţi să performez pe principiul „eu nu cânt bine, dar cânt tare„, aşa că nu am greţuri :))

Numero 5. La sfârşitul spectacolelor, se va aprinde Magenta în toate cele trei oraşe… Nu mă întrebaţi cum, pentru că nu ştiu să vă spun. Dar sunt curios nevoie mare să vedem cum „arde” treaba… :D

Abia aştept să văd cu cine mă duc la concert!

teasing_campaign

 

Hai să vă dau şi comunicatul oficial, ca să nu ziceţi că nu lucrez organizat şi disciplinat şi devreme acasă :D

telekom romania

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Bruges nu a fost Bruges până nu am ajuns acolo cu doamna sufletului meu :)

Ce suflet ai când îţi baţi joc de o licitaţie umanitară?

36 comentarii

 1. calin
  miercuri, 3 septembrie 2014, 15:13

  din provicie sau capitala?

  Răspunde
  • miercuri, 3 septembrie 2014, 15:15

   Scrie în text, stimabile, eu merg la concertul din Bucureşti :)

   Răspunde
   • calin
    miercuri, 3 septembrie 2014, 15:29

    castigatorul, din capitala sau provincie? :P

    Răspunde
    • miercuri, 3 septembrie 2014, 15:36

     Poate fi şi din Honolulu dacă vine la concert cu mine în Bucureşti, că nu mă uit la buletin :))

     Răspunde
     • calin
      miercuri, 3 septembrie 2014, 15:40

      pe barba lui sau a lu Magenta? :))))))))

      Răspunde
      • miercuri, 3 septembrie 2014, 15:42

       Dacă dai o bere, poţi să îmi spui Mr. Magenta =))

       Răspunde
       • calin
        miercuri, 3 septembrie 2014, 15:58

        eheee, asa da. acum pot sa astept sa CASTIG ;)

        Răspunde
 2. Andreea Beatrice
  miercuri, 3 septembrie 2014, 18:17

  Si totusi, ce trebuie sa fac pentru a intra in backstage? :))

  Răspunde
  • joi, 4 septembrie 2014, 08:25

   Colega, care parte din „Provocarea la care trebuie să răspundeţi în comentarii sună aşa: Urează bun venit în România brandului Telekom. Atât. Simplu :D” nu ai văzut-o? :D

   Răspunde
 3. miercuri, 3 septembrie 2014, 20:12

  Salut Cristi.
  Văzusem la TV reclama cu Smiley și Bartoș … Mi s-a părut interesant (recunosc, m-au atras și LED-urile) dar nu am făcut săpături să aflu care e de fapt treaba cu acest eveniment. Acum, mulțumită articolului tău am fost lămurit…

  Bun venit Telekom în România!
  Recunosc, în inimia mea de român regret că pierdem denumirea de ROMtelecom în favoarea noii rețele germane, dar mă aștept la ceva îmbunătățiri și ceva competvitate cu restul rețelelor mobile astfel încât să câștigăm noi, clienții :)

  Îmi place noutatea, cred că e bună și îmi doresc să văd într-adevăr o schimbare în bine și niște oferte bune, nu doar o schimbare de nume. Trebuie să recunosc. event-ul ăsta e un început bun! Aștept să văd și să aud chestii faine mai departe!

  Răspunde
 4. joi, 4 septembrie 2014, 11:29

  […] VIP pentru evenimentele amintite mai sus puteti castiga la Cristi China-Birta si Radu Dumitru, insa puteti reveni aici, deoarece voi completa lista odata ce gasesc si alte […]

  Răspunde
 5. joi, 4 septembrie 2014, 11:58

  Bun venit Telekom în România! :)

  Răspunde
 6. sologan marius eugen
  joi, 4 septembrie 2014, 14:52

  Bun venit Telekom în România!

  Răspunde
 7. Roxana Dumitrascuta
  joi, 4 septembrie 2014, 15:26

  Bun venit Telekom în România!:) Te asteptam cu bratele deschise, emotie si nerabdare!

  Eu sunt sincera – nu am fost vreodata in backstage, desi mi-am dorit, nu a fost sa fie pana acum…Nu am fost nici in bacsktage-ul acestui blog, nu l-am cunoscut pe OMUL din spatele BLOGGERULUI Cristian China-Birta, si sunt curioasa nevoie-mare:)

  Răspunde
 8. Andreea Beatrice
  joi, 4 septembrie 2014, 15:27

  Apãi bine! Bun venit Telekom în România! :D

  Răspunde
 9. joi, 4 septembrie 2014, 15:40

  Bun venit Telekom în România!

  Răspunde
 10. Raluca
  joi, 4 septembrie 2014, 16:27

  Telekom, bine ai venit în România! :D

  Răspunde
 11. Gabriela
  joi, 4 septembrie 2014, 23:39

  Brandule Telekom, bine ai venit pe la noi! :))

  Răspunde
 12. Flore Daniel
  vineri, 5 septembrie 2014, 11:20

  Brandule Telekom,bine ai venit e la noi,sa patrunzi in inima mea,să uiti să mai iesi,nu contează cat stai,contează că mă îmbogătesti accesibil si inepuizabil,si mă încarci cu enwrgie pozitiva la tot pasul prin noutătile pe care le oferi

  Răspunde
 13. Lazar Adrian
  vineri, 5 septembrie 2014, 12:10

  Avem nevoie de profesionalismul nemtesc, deci bine ai venit Telekom!

  Răspunde
 14. Bleotu Macrina
  vineri, 5 septembrie 2014, 19:03

  Brandule Telekom, bine ai venit pe la noi! Sper ca romanii nostri care lucreaza in aceasta firma sa aplice si la noi rigoarea si profesionalismul nemtesc!

  Răspunde
 15. STANESCU ANA MARIA
  vineri, 5 septembrie 2014, 20:31

  Bun venit Telekom în România!

  Răspunde
 16. Andreea Beatrice
  vineri, 5 septembrie 2014, 21:25

  Mă credeţi sau nu, întotdeauna mi-am dorit să fiu pe scenă. De când am descoperit că am o pasiune pentru muzică, am zis „Trebuie să fac ceva să-mi îndeplinesc visul!” Iar acum, cu ocazia acasta, dacă nu e timpul să fiu pe scenă, măcar în backstage. Îmi imaginez că este palpitant! Să fiu alături de vedetele care le îndrăgesc atât de mult, să le văd în persoană, nu numai la TV, este probabil visul oricărei persoane. Nu am de gând să fiu insistentă, dar poate am noroc. Dar norocul mi-l fac eu. :D Aşa că, Bun venit Telekom în România!!! Doamne ajută! :))))

  Răspunde
 17. aldea silviu
  sâmbătă, 6 septembrie 2014, 12:42

  Bun venit Telekom în România! :)

  Răspunde
 18. Puschiulescu Raluca
  duminică, 7 septembrie 2014, 22:51

  Bun venit Telekom in Romania!Cu siguranta vei avea mare succes.Am incredere in tine si
  sper ca nu ma vei dezamagi.Deci simte-te ca acasa.

  Răspunde
 19. luni, 8 septembrie 2014, 03:29

  Bun venit Telekom in Romania! (da,simplu si normal)

  Răspunde
 20. Burduja
  luni, 8 septembrie 2014, 12:29

  Bun venit Telekom! Sper ca te vei dovedi foarte istet si vei multumi multi romani. Trebuie sa ne arati ca nu doar numele s-a schimbat ci si intreaga companie si ca de acum inainte vei da totul ca noi, romanii, sa avem tot ceea ce este nou despre televiziune, telefonie si internet. Bun venit si sedere cat mai placuta si cat mai lunga in Romania!!!

  Răspunde
 21. luni, 8 septembrie 2014, 15:33

  Welkom Telekom !
  Asa as face eu sloganul: scurt si la obiect. Rom-german in loc de romgleza :)

  Si as veni la concert pentru ca…..mooov, mult moov (oi fi eu gagica dar cu magenta, ocru, vernil si din astea nu ma descurc prea bine deci e mov).

  Plus ca la Constanta vad ca nu se aprinde nicio magenta, plus ca fix in weekendul asta chiar sunt in Bucuresti din alte motive.

  Răspunde
 22. luni, 8 septembrie 2014, 15:57

  Bun venit Telekom în România! :)
  As fi onorata sa mergem impreuna la un asemenea concert!

  Răspunde
 23. calin
  luni, 8 septembrie 2014, 18:10

  Salutare Brandule german. Wilkomen :)))

  Răspunde
 24. Bratu Bogdan
  marți, 9 septembrie 2014, 11:55

  Bun venit Telekom in Romania !
  Asteptam cu nerabdare acest concert si daca se poate invitatia VIP !

  Răspunde
 25. marți, 9 septembrie 2014, 15:18
 26. Stefan Elena
  marți, 9 septembrie 2014, 22:15

  Ne deschidem bratele pentru cea mai apreciata companie de telecomunicatii, Telekom Romania !
  Bun venit !

  Răspunde
 27. miercuri, 10 septembrie 2014, 16:07

  Willkom’ Telekom Rom!
  Telekom si Romania-s ca berea si prietenia!

  Răspunde
 28. joi, 18 septembrie 2014, 13:37

  […] (domeniul nu contează, ce simte că-i vine pe mănușă, așa pe corazoane cum zice un grande om chinez :D), să doneze o sumă de bani (nu 1 ron că e bătaie de joc, măcar 30 de ron) și să scrie un […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *