Hai că am stabilit cine vine cu mine în backstage la concertul “Aprindem Magenta!”

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Stimabililor, tocmai ce am pus punct concursului pe care l-am, organizat pe acest prea-frumos blog şi prin care am depistat pe cine o să iau cu mine în backstage la concertul de mare, mare angajament intitulat Aprindem Magenta!” din Bucureşti, care va avea loc pe 13 septembrie, de la ora 18.00, în Piaţa George Enescu. Câştigătorul se numeşte Irina Bărăgoi, care m-a convins cu clipul de mai jos :)

http://youtu.be/TwGoAnavDbU

Este că s-a mişcat corespunzător? Inclusiv rujul pe care l-a folosit se pupa cu feng shuiul provocării :)) Mulţumesc tuturor participanţilor şi le spun să stea aproape de magenta cu pricina pentru că o să mai fie şi alte isprăvi venind din zona aia.

Până la concertul de mâine, unde o să se întâmple cele pe care vi le raportez mai jos, aveţi grijă că doar astăzi mai puteţi câştiga nişte premii interesante (inclusiv nişte Samsung Galaxy) dacă intraţi pe aplicaţia de facebook şi vă arătaţi cât de magenta sunteţi, cum ar veni.

De asemenea, dacă aveţi instalată pe telefon aplicația HAI! (o puteţi descărca din Play Store și App Store),  puteţi fi parte activă din concertele care vor avea loc în București (Piața George Enescu), Iași (Esplanada Palatul Culturii) şi Cluj-Napoca (Piața Unirii), de pe 13 septembrie, ora 18.00.

Ce o să se întâmple mâine?

concert magenta

 

Ne vedem acolo!

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Hai că am stabilit cine vine cu mine în backstage la concertul “Aprindem Magenta!””

  1. Pingback: Irina

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)