Hai că am stabilit cine vine cu mine în backstage la concertul „Aprindem Magenta!”

Stimabililor, tocmai ce am pus punct concursului pe care l-am, organizat pe acest prea-frumos blog şi prin care am depistat pe cine o să iau cu mine în backstage la concertul de mare, mare angajament intitulat Aprindem Magenta!” din Bucureşti, care va avea loc pe 13 septembrie, de la ora 18.00, în Piaţa George Enescu. Câştigătorul se numeşte Irina Bărăgoi, care m-a convins cu clipul de mai jos :)

Este că s-a mişcat corespunzător? Inclusiv rujul pe care l-a folosit se pupa cu feng shuiul provocării :)) Mulţumesc tuturor participanţilor şi le spun să stea aproape de magenta cu pricina pentru că o să mai fie şi alte isprăvi venind din zona aia.

Până la concertul de mâine, unde o să se întâmple cele pe care vi le raportez mai jos, aveţi grijă că doar astăzi mai puteţi câştiga nişte premii interesante (inclusiv nişte Samsung Galaxy) dacă intraţi pe aplicaţia de facebook şi vă arătaţi cât de magenta sunteţi, cum ar veni.

De asemenea, dacă aveţi instalată pe telefon aplicația HAI! (o puteţi descărca din Play Store și App Store),  puteţi fi parte activă din concertele care vor avea loc în București (Piața George Enescu), Iași (Esplanada Palatul Culturii) şi Cluj-Napoca (Piața Unirii), de pe 13 septembrie, ora 18.00.

Ce o să se întâmple mâine?

concert magenta

 

Ne vedem acolo!

 

3 comentarii la “Hai că am stabilit cine vine cu mine în backstage la concertul „Aprindem Magenta!”

  1. Stoian Ciprian Răspunde

    Ce sa mai, treaba faina by Telekom. Ne vedem acolo! :)

  2. Irina Bărăgoi Răspunde

    Iuhuuu! Mulţumesc! De-abia aştept! :D

  3. Irina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: