Vă băgaţi să participaţi la experimentul Vodafone feat. Zdob şi Zdub? (P)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Pe scurt, ideea este cam aşa: când o să urce Zdob şi Zdub pe scenă la Beautiful Romania Remix (intrare gratuită!), o aplicaţie specială va face în aşa fel încât piesa “Zdubii bateti tare” va rula simultan pe telefoanele celor din public. Mno, serios, ar fi chiar păcat să rataţi o astfel de ispravă. Măcar să vedeţi cum este, cum ar veni :D

Concertul va avea loc pe 27 iulie, cu începere de la ora 19.00, în Piaţa George Enescu din Bucureşti. O să îi puteţi vedea pe scenă pe Zdob si Zdub, Vama, Gojira & Planet H şi Beck Corlan. Aşa, ca un fel de bonus, o să aibă loc şi o proiecţie multimedia inspirată de poze trimise de public, adică un alt experiment chiar interesant. Cu menţiunea că pozele selectate pentru proiecţie surprind conceptul de “Romania frumoasa”/“Beautiful Romania” şi aparţin utilizatorilor care au fotografiat, cu aparatul foto sau cu telefonul mobil, locuri pitoreşti din întreaga ţară.

Partea tristă (pentru mine…) este că eu o să fiu plecat din Bucureşti, aşa că nu o să pot fi prezent la locul faptei. Dar chiar nu vreau să nu fac parte (măcar prin reprezentant) la aşa ceva, aşa că fac o propunere pe stil 2.o pentru cei care îmi fac onoarea să mă citească.

[Tweet „Caut un posesor de telefon cu Android, care să mă reprezinta le concertul Beautiful Romania Remix.”]

Zic „posesor de Android” pentru că aplicaţia merge, deocamdată, numai pe astfel de telefoane. Care posesor de astfel de device ar trebui să meargă la concert, să presteze la experimentul cu pricina, să se documenteze şi apoi să îmi scrie un text (care să apară aici pe blog) despre cum a fost.

Şi pentru că munca reprezentatului meu trebuie răsplătită, pun la bătaie, la alegere, premiile de mai jos:

3 cărţi din biblioteca mea personală (vastă, vă asigur), pe care o să le aleg eu, în funcţie de cum mi se pare că e feng shuiul celei sau celui care mă va reprezenta.

Un interviu acilea pe cristianchinabirta.ro.

Un advertorial pentru şi despre cine sau ce vrea căprioara (a se citi reprezentantul meu :D). Cu menţiunea că am câteva deal breakuri (dar le discutăm la momentul potrivit).

Un banner pentru 30 de zile aici pe blog, să fie primit!

Pentru a putea deveni reprezentantul meu la acest experiment (şi ca să vă simt feng shuiul), vreau să îmi spuneţi ce aţi vrea să faceţi pentru prima dată în viaţă? O să fiu subiectiv la modul atroce când o să aleg, desigur. Aştept comentariile voastre până sâmbătă, 26 iulie, ora 12.00 trecute fix. Aveţi grijă să comentaţi cu un mail valid, ca să vă pot contacta.

Toată această ispravă face parte din conceptul #FIRSTS (despre care eu v-am raportat la momentul cuvenit), din care mie îmi place la modul corespunzător iniţiativa „Pitch Your First”. De ce îmi place? Păi ia luaţi de aici: sunteţi provocaţi să faceţi lucruri extraordinare, pentru prima dată ever, ever, cu ajutorul tehnologiei. Mno, vă Like? :D

Primul beneficiar din România a fost Adi Hădean, care se va apuca de hălăduit prin ţară pentru că „Taste of Romania” :)) Voi mai puteţi încă până pe 15 august să vă înscrieţi pe firsts.com şi poate aveţi norocul să vă vedeţi năzuinţa bifată, ca să zic aşa :D

poster beautiful romania remix

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

9 thoughts on “Vă băgaţi să participaţi la experimentul Vodafone feat. Zdob şi Zdub? (P)”

  1. Colega, dacă ”Concertul va avea loc pe 27 iulie” comentariile le vrei până ”Aştept comentariile voastre până sâmbătă, 26 iulie, ora 12.00 trecute fix” vrei să comentez dinaintea concertului cum o fost? chiar nu mai înțeleg nimic, chiar că e Luni azi :D . Multă sănătate

    1. Şefu, hai să fac rezumat: am spus ca am nevoie de cineva care să mearga la concertul de pe 27 din partea mea, iar cel care va merge trebuie să îmi spună în comentariu până pe 26 la ora 12, adică la amiază. Jur că mai clar de atât nu am cum să îţi explic.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)