Vă băgaţi să participaţi la experimentul Vodafone feat. Zdob şi Zdub? (P)

Pe scurt, ideea este cam aşa: când o să urce Zdob şi Zdub pe scenă la Beautiful Romania Remix (intrare gratuită!), o aplicaţie specială va face în aşa fel încât piesa “Zdubii bateti tare” va rula simultan pe telefoanele celor din public. Mno, serios, ar fi chiar păcat să rataţi o astfel de ispravă. Măcar să vedeţi cum este, cum ar veni :D

Concertul va avea loc pe 27 iulie, cu începere de la ora 19.00, în Piaţa George Enescu din Bucureşti. O să îi puteţi vedea pe scenă pe Zdob si Zdub, Vama, Gojira & Planet H şi Beck Corlan. Aşa, ca un fel de bonus, o să aibă loc şi o proiecţie multimedia inspirată de poze trimise de public, adică un alt experiment chiar interesant. Cu menţiunea că pozele selectate pentru proiecţie surprind conceptul de “Romania frumoasa”/“Beautiful Romania” şi aparţin utilizatorilor care au fotografiat, cu aparatul foto sau cu telefonul mobil, locuri pitoreşti din întreaga ţară.

Partea tristă (pentru mine…) este că eu o să fiu plecat din Bucureşti, aşa că nu o să pot fi prezent la locul faptei. Dar chiar nu vreau să nu fac parte (măcar prin reprezentant) la aşa ceva, aşa că fac o propunere pe stil 2.o pentru cei care îmi fac onoarea să mă citească.

[Tweet „Caut un posesor de telefon cu Android, care să mă reprezinta le concertul Beautiful Romania Remix.”]

Zic „posesor de Android” pentru că aplicaţia merge, deocamdată, numai pe astfel de telefoane. Care posesor de astfel de device ar trebui să meargă la concert, să presteze la experimentul cu pricina, să se documenteze şi apoi să îmi scrie un text (care să apară aici pe blog) despre cum a fost.

Şi pentru că munca reprezentatului meu trebuie răsplătită, pun la bătaie, la alegere, premiile de mai jos:

3 cărţi din biblioteca mea personală (vastă, vă asigur), pe care o să le aleg eu, în funcţie de cum mi se pare că e feng shuiul celei sau celui care mă va reprezenta.

Un interviu acilea pe cristianchinabirta.ro.

Un advertorial pentru şi despre cine sau ce vrea căprioara (a se citi reprezentantul meu :D). Cu menţiunea că am câteva deal breakuri (dar le discutăm la momentul potrivit).

Un banner pentru 30 de zile aici pe blog, să fie primit!

Pentru a putea deveni reprezentantul meu la acest experiment (şi ca să vă simt feng shuiul), vreau să îmi spuneţi ce aţi vrea să faceţi pentru prima dată în viaţă? O să fiu subiectiv la modul atroce când o să aleg, desigur. Aştept comentariile voastre până sâmbătă, 26 iulie, ora 12.00 trecute fix. Aveţi grijă să comentaţi cu un mail valid, ca să vă pot contacta.

Toată această ispravă face parte din conceptul #FIRSTS (despre care eu v-am raportat la momentul cuvenit), din care mie îmi place la modul corespunzător iniţiativa „Pitch Your First”. De ce îmi place? Păi ia luaţi de aici: sunteţi provocaţi să faceţi lucruri extraordinare, pentru prima dată ever, ever, cu ajutorul tehnologiei. Mno, vă Like? :D

Primul beneficiar din România a fost Adi Hădean, care se va apuca de hălăduit prin ţară pentru că „Taste of Romania” :)) Voi mai puteţi încă până pe 15 august să vă înscrieţi pe firsts.com şi poate aveţi norocul să vă vedeţi năzuinţa bifată, ca să zic aşa :D

poster beautiful romania remix

9 comentarii la “Vă băgaţi să participaţi la experimentul Vodafone feat. Zdob şi Zdub? (P)

 1. zoltybogata Răspunde

  La concert tot nu pot ajunge, dar am avut ocazia să fiu la un concert Zdob și Zdub, e super, merită așa concert.
  Acuma sincer ce aș vrea io să fac pentru prima dată în viață, este să merg până la Turda și înapoi cu un cărucior electric, este și visul meu. http://zoltybogata.ro/speranta-a-inceput-sa-moara/
  Din păcate este tot mai inposibil cu timpul ce trece :( ,pare inposibil de realizat. Multă sănătate

 2. zoltybogata Răspunde

  Din câte observ io aici, sunt singurul comentator :D , deci premiile sunt ale mele, nu? Multă sănătate

  • Cristian China-Birta Răspunde

   Colega, treaba era să meargă cineva la concert şi apoi să scrie acilea la mine. Tu crezi că aşa uşor se câştigă nişte premii? :))

 3. zoltybogata Răspunde

  Colega, dacă ”Concertul va avea loc pe 27 iulie” comentariile le vrei până ”Aştept comentariile voastre până sâmbătă, 26 iulie, ora 12.00 trecute fix” vrei să comentez dinaintea concertului cum o fost? chiar nu mai înțeleg nimic, chiar că e Luni azi :D . Multă sănătate

  • Cristian China-Birta Răspunde

   CItez: „ar trebui să meargă la concert, să presteze la experimentul cu pricina, să se documenteze şi apoi să îmi scrie un text”.

 4. zoltybogata Răspunde

  Și atunci de ce aștepți comentariile până pe 26 ora 12, dacă concertul este doar pe 27? Aici nu înțeleg, sa-u e vreo greșeală? Multă sănătate

  • Cristian China-Birta Răspunde

   Şefu, hai să fac rezumat: am spus ca am nevoie de cineva care să mearga la concertul de pe 27 din partea mea, iar cel care va merge trebuie să îmi spună în comentariu până pe 26 la ora 12, adică la amiază. Jur că mai clar de atât nu am cum să îţi explic.

 5. zoltybogata Răspunde

  Ok, am înțeles :D ,scuze dacă te-am stresat. Multă sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: