Cel mai probabil că nu mai găsiţi bilete la Social Media Summer Camp

Păi dacă tot există şanse masive să nu mai găsiţi bilete la Social Media Summer Camp (vineri mai erau 3, din câte mi s-a şoptit în cască…) vine fireasca întrebare: „de ce mai scrii atunci despre eveniment, stimabile?„. Iar răspunsul meu vine şi mai firesc: să vă fac în ciudă :))

Poate credeţi că e caterincă ce zic. Este, desigur, dar, ca în orice caterincă, există şi acel masiv sâmbure de adevăr. Căci, aşa cum experienţa de ani de zile de Scial Media Summer sau Winter Camp-uri îmi arată, multora le pare rău că nu ajung acolo. Şi pe bună dreptate. Căci, deşi sunt unul dintre cei mai umblaţi prin ţară şi pe la tot felul de evenimente, ce face Revista Biz cu dusul oamenilor din toate căprăriile în aceste tabere are un loc aparte în coraconul meu. Căci am rămas cu nişte relaţii de amiciţie şi de business de la acele beri multe întâmplări de foioioi :))

Ne vedem acolo, stimabililor. Cu unii dintre voi, desigur. Căci ceilalţi o să ne vadă acolo, prin intermediul blogurilor noastre sau ceva. Apropo de făcut în ciudă… :))

social media summer camp

 

2 comentarii la “Cel mai probabil că nu mai găsiţi bilete la Social Media Summer Camp

  1. mircea Răspunde

    când mă fac mare vin și eu! am înțeles că e o experiență majoră pentru internauți.

    • Cristian China-Birta Răspunde

      Păi să vii, bre, căci avem bere la greu ăăăăăă experienţă de împărtăşit la greu, pardon… :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: