Cel mai probabil că nu mai găsiţi bilete la Social Media Summer Camp

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Păi dacă tot există şanse masive să nu mai găsiţi bilete la Social Media Summer Camp (vineri mai erau 3, din câte mi s-a şoptit în cască…) vine fireasca întrebare: „de ce mai scrii atunci despre eveniment, stimabile?„. Iar răspunsul meu vine şi mai firesc: să vă fac în ciudă :))

Poate credeţi că e caterincă ce zic. Este, desigur, dar, ca în orice caterincă, există şi acel masiv sâmbure de adevăr. Căci, aşa cum experienţa de ani de zile de Scial Media Summer sau Winter Camp-uri îmi arată, multora le pare rău că nu ajung acolo. Şi pe bună dreptate. Căci, deşi sunt unul dintre cei mai umblaţi prin ţară şi pe la tot felul de evenimente, ce face Revista Biz cu dusul oamenilor din toate căprăriile în aceste tabere are un loc aparte în coraconul meu. Căci am rămas cu nişte relaţii de amiciţie şi de business de la acele beri multe întâmplări de foioioi :))

Ne vedem acolo, stimabililor. Cu unii dintre voi, desigur. Căci ceilalţi o să ne vadă acolo, prin intermediul blogurilor noastre sau ceva. Apropo de făcut în ciudă… :))

social media summer camp

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Cel mai probabil că nu mai găsiţi bilete la Social Media Summer Camp”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)