Bucureşteni, vă provoc la iubire! (A)

Later edit: Avem primul câştigător, este vorba despre Dana Ungureanu :)
—————————

Trăim vremuri ciudate. Grele. Întortocheate. Nu avem ce face. Nu noi ne-am ales să ne naştem în aceste timpuri. Căci, aşa cum spunea cronicarul, noi suntem sub vremuri, nu ele sub noi (ok, sună cam ciudat asta în contextul cu iubăreţii, dar mno, aşa mi-a ieşit :D). Aşa că, după mintea mea degrabă creaţă, dacă tot nu le putem schimba, hai să facem ceea ce ne stă în puteri: să trecem prin ele cât mai frumos posibil!

Aşa că, dragi bucureşteni, vă provoc la iubire. Da, la iubire. Căci ce poate fi mai frumos în vremuri de răstrişte (ok, am cam întins-o puţin pe asta, pardon my French :D) decât să ne iubim şi să arătăm altora că, nu-i aşa, Bucureştiul este cel mai iubăreţ oraş din ţara asta a noastră.

Da, ştiu că multă lume se strâmbă când aude de Bucureşti. Că e aglomerat, că e zgmotos, că e poluat, că aici ne mişcăm ca nebunii pe repede înainte, bref cumva nu prea le place. Dar cu toţii ştim, inclusiv ei, că în adâncul sufletului lor tânjesc după Bucureşti, vor să ajungă cât mai des în Bucureşti, vor să se lase iubiţi de ce este frumos în Bucureşti. Căci oraşul ăsta, dragilor, are lucruri teribil de frumoase, pe lângă ale rele de le tot scoateţi voi la înaintare :)

Campanie Durex LoveVille 2Şi de aceea, fac apel (mamăăă, cum sună asta :D) la bucureştenii iubăreţi să dovedească şi să îşi dovedească la modul irefutabil (pardon de expresie… :D) că Bucureştiul este #CelMaiIubăreţOraş din România! Şi că bucureştenii nu doar că ştiu să iubească, dar o şi fac într-un spirit demn de o capitală europeană, dar ce zic eu europeană, mondială de-a dreptul!

Aşa că intraţi în aplicaţia #LoveVille 2014 şi aduceţi cât mai multe puncte pentru Bucureşti. O să găsiţi acolo toate informaţiile de care aveţi nevoie, dar puteţi şi întreba acilea în comentarii, o să vă răspund cu mare drag.

Şi pentru că – atenţie! – suntem într-o competiţie (vedeţi mai jos ce şi cum), vă propun să lucrăm organizat. Şi să începem, cum e şi firesc în acest context, cu un… preludiu :D În care eu vă iau mai încet şi vă şoptesc duios în urechea 2.0 despre cât de minunaţi aţi putea fi dacă v-aţi prinde în joacă, vorba aia, să ne cunoaştem mai bine înainte de a începe să facem fapta, ca să zic aşa.

Pentru început, aşadar, vreau să răspundeţi la provocarea de mai jos pentru a vă arăta cât de iubăreţi puteţi fi şi pentru – foarte important! – a pune Bucureştiul pe locul I în topul oraşelor iubăreţe din România.

Provocarea sună aşa: Compuneţi un catren – adică patru versuri, bre, nu vă încruntaţi :)) – despre iubire, dragoste şi/sau sex, una din rimele obligatorii trebuie să fie Durex.

Puneţi catrenul în comentarii mai jos până pe 15 iunie, ora 23.59, iar eu voi alege dintre toţi cei care comentează un câştigător, care va primit un kit #Durex (aproape că l-aş numi kit de urgenţă :D) format din #prezervative şi #lubrifiant (am pus cu htag, adică sunt importante, da? :D). Criteriul după care voi alege câştigătorul va fi unul strict subiectiv, mare parte din nota finală o voi da în funcţie de cât de inedită o să mi se pare încrucişarea rimelor pe care le găsiţi…

Vă mai spun ceva: aş vrea foarte mult să acceptaţi provocarea mea nu neapărat pentru premiu, ci 1. pentru a vă dovedi că nu sunteţi de o pudinbonderie de aia plicticoasă şi blegită (dacă înţelegeţi ce vreau să zic…) 2. pentru că fiecare comentariu aduce puncte pentru Bucureşti în competiţia cu oraşele pe care vi le raportez mai jos.

Suntem în competiţie, stimabililor! Cu Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi şi Timişoara. Aşa că, mă înţelegeţi, avem mândria noastră de “capitalişti” şi avem datoria de a lupta pentru ca oraşul nostru să fie cel mai iubăreţ!

Pe lângă provocarea cu comentariile în versuri, vă dau mai jos şi alte modalităţi prin care puteţi aduce puncte pentru Bucureşti. Cu menţiunea că o să gândesc câte o provocare separată pentru fiecare, mai încolo un pic, zilele astea.

puncte

La muncă, tovarăşi! Pardon, la iubire :D

Notă: Această postare este un advertorial, marcat ca atare cu (A), conform politicii advertoriale de pe acest blog.

5 comentarii la “Bucureşteni, vă provoc la iubire! (A)

 1. Natural Reply

  Era chestia aia ca se poate face dragoste la distanta cu o singura conditie: lungimea sa fie mai mare decat distanta :) Asa ca Bucurestiul fiind mai apropiat de Craiova decat ceilalti competitori, am zis sa-mi bag catrenul castigator pe distanta cea mai mica.
  M-a lovit direct in plex
  Lipsa Craiovei de pe hartă
  Iubirii si a dragostei Durex,
  Asa c-am dres-o, na-ţi-o spartă!

 2. Dana Reply

  Dragostea-i lucru’ complex,
  Ce-ai ramas asa, perplex?
  Insa daca vorbim despre sex,
  Treaba-i simpla: PUNE DUREX!

  :))))

 3. Alex Sima Reply

  “La vot”

  In toamna ne alegem presedintele.
  Si noua, tuturor, ne va trebui un Durex.
  Fie ca vor sau nu un sex,
  Pazeasca-si candidatii sfincterele.

 4. Dana Reply

  Multumesc stimabile! :D Vorba aia, sa folosesc premiul cu placere! :))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.