Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Democraţia înseamnă să poţi să faci pişu. Chiar şi pe tine

S-a scris mult despre fata care se pişă pe vot. Dreptul ei, ei desigur. Aşa cum e şi dreptul meu să o pun pe colega pişătoare în acel sertar imaginar unde mai mai personagii de pe sistemul „mă leşi foarte tare„. Sunt sigur că ea are jde motive pentru care simte că o trece urinatul. Aşa cum şi eu am jde motive pentru care simt că nu vreau să simt nimic pentru urinatul ei. Nu de alta dar când te slobozi împrăştiat pe toţi şi pe toate te cam stropeşti şi matale. Dar nu despre asta vreau să vorbim. Căci ne-am plictisi prea tare vorbind despre aproape nimic.

Ce vreau eu să vă arăt este cum pune Cătălin Striblea problema, căci a făcut un soi de interviu cu distinsa democratic pişăcioasă. Unul bun, foarte bun. Nu avut material de calitate de lucru, dacă îmi permiteţi să îmi exercit dreptul democratic de a face astfel de aprecieri. Dar salut modul jurnalistico-bloggeristic în care Cătălin a prestat. Ceea ce, dacă îmi permiteţi previziunea, vom vedea din ce în ce mai mult pe şi la blogurile care vor avea din ce în ce mai multe de spus în 2.0 pe la noi.

Vă recomand să îl puneţi pe Cătălin sub observaţie. Şi să îl citiţi. Căci e bun. Foarte bun. Ca blogger, zic.

femei sex wc

5 comentarii la “Democraţia înseamnă să poţi să faci pişu. Chiar şi pe tine

 1. neagrigore Răspunde

  De ce crezi că nu a avut material de calitate de lucru? Mie mi s-au părut de bun simţ comentariile ei, atît cît am reuşit să le descifrez printre cuvintele lui Ştriblea.

 2. Ioana Răspunde

  Ce-i cu imaginea? Ai facut-o tu?

  • Cristian China-Birta Răspunde

   Da, e făcută de mine. Din păcate, pentru că sunt bătrân şi nu mai conexează neuronii cum trebe, nu mai îmi aduc aminte unde era… Dacă ştii cumva, te rog să îmi spui, M-ai ajuta. Merci.

 3. alexandru Răspunde

  off, catalina, asta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.