Democraţia înseamnă să poţi să faci pişu. Chiar şi pe tine

S-a scris mult despre fata care se pişă pe vot. Dreptul ei, ei desigur. Aşa cum e şi dreptul meu să o pun pe colega pişătoare în acel sertar imaginar unde mai mai personagii de pe sistemul „mă leşi foarte tare„. Sunt sigur că ea are jde motive pentru care simte că o trece urinatul. Aşa cum şi eu am jde motive pentru care simt că nu vreau să simt nimic pentru urinatul ei. Nu de alta dar când te slobozi împrăştiat pe toţi şi pe toate te cam stropeşti şi matale. Dar nu despre asta vreau să vorbim. Căci ne-am plictisi prea tare vorbind despre aproape nimic.

Ce vreau eu să vă arăt este cum pune Cătălin Striblea problema, căci a făcut un soi de interviu cu distinsa democratic pişăcioasă. Unul bun, foarte bun. Nu avut material de calitate de lucru, dacă îmi permiteţi să îmi exercit dreptul democratic de a face astfel de aprecieri. Dar salut modul jurnalistico-bloggeristic în care Cătălin a prestat. Ceea ce, dacă îmi permiteţi previziunea, vom vedea din ce în ce mai mult pe şi la blogurile care vor avea din ce în ce mai multe de spus în 2.0 pe la noi.

Vă recomand să îl puneţi pe Cătălin sub observaţie. Şi să îl citiţi. Căci e bun. Foarte bun. Ca blogger, zic.

femei sex wc

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Democraţia înseamnă să poţi să faci pişu. Chiar şi pe tine”

  1. De ce crezi că nu a avut material de calitate de lucru? Mie mi s-au părut de bun simţ comentariile ei, atît cît am reuşit să le descifrez printre cuvintele lui Ştriblea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)