Ca să înțelegi mai bine acest articol (nu neapărat că să îți placă mai mult :D), ar trebui să știi mai multe despre mine, așa că te invit să mă cunoști. Îți ia vreo 2 minute. Maximum!

Puneţi umărul la promovarea cărţii “Speranţe pe cartelă” a bloggerului Mircea Hodârnău?

Mircea Hodârnău este un blogger care mi-a intrat la coracon. Şi pentru că prestează corespunzător la bere (un criteriu care la mine funcţionează corespunzător, desigur :D), dar şi pentru că este neobosit în a face lucruri. Iar printre lucrurile acestea se numără şi scrisul de cărţi.

Am salutat cu mare drag apariţia cărţii “Mediaşul radiofonic“, o carte care m-a prins cum nu credeam că o să o facă, pentru că, nu-i aşa, ce legătură aş fi putut să am eu cu istoria radioului din această frumoasă localitate? Dar modul în care Mircea and co au ales să ne prezinte acele informaţii a reuşit să mă lipească de paginile cărţii de la început până la sfârşit.

Acum Mircea loveşte din nou. Cu o carte care simt de pe acum că mă va captiva. Pentru că în „Speranţe pe cartelă” (pfoai, câte amintiri ne trezeşte aceste titlu…) este vorba despre patru tineri medieşeni, care au avut curajul să se ridice împotriva regimului comunist.

Fac un apel (ştiu, sună nuş cum în contextul ăsta…) către bloggerii care îmi fac onoarea să mă citească să pună umărul la promovarea acestei cărţi. Pentru că este scrisă de un coleg blogger. Şi pentru că este o pagină din istoria noastră, a tuturor, chiar dacă unii dintre voi nu aţi trăit acele vremuri cumplite…

Avem şi o campanie pe Blogal Initiative. Dar nu trebuie neapărat să participaţi la ea. Puteţi să scrieţi despre carte doar ca un gest de susţinere a efortului lui Mircea de a face lucruri.

Vă mulţumesc :)

Coperta-Sperante-pe-cartela-2014

3 comentarii la “Puneţi umărul la promovarea cărţii “Speranţe pe cartelă” a bloggerului Mircea Hodârnău?

 1. Natural Reply

  Ehehe, cate cuvinte cheie am redescoperit pornind de la “cartela”!
  http://danielbotea.blogspot.ro/2014/05/amintiri-pe-cartela-din-epoca-de-aur.html

  • Cristian China Birta Reply

   Ehe, colegu, vine o vârstă la care începem să fim mai aproape de pensie decât de majorat, vorba lui Cismaru :)) Merci de material, apreciez :)

 2. georgiana ene Reply

  ce misto e titlul. da, scriu si eu :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.