Suzuki S-Cross este maşina oficială Kooperativa 2.0 pentru PRO HD – Fabricat în Hunedoara

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Zilele astea sunt în Hunedoara, unde particip la isprava PRO HD – Fabricat în Hunedoara alături de mai mulţi bloggeri. Printre ei sunt şi colegii mei de la Kooperativa 2.0, adică Loredana, Vlad şi Cristi. O să relatăm pe larg în următoarele zile ce facem noi pe plaiuri hunedorene.

Ne-am deplasat o echipă mai măricică pentru că suntem mândri să vă anunţăm (şi jur pe roşu că aşa ne simţim!) că suntem parteneri ai acestei isprăvi. Noi, adică cei din Kooperativa 2.0.

Ce înseamnă parteneri? Păi dăm şi noi berea şi un pic de bună dispoziţie şi, pe partea mai profi, expunerea evenimentului şi, implicit a sponsorilor, pe mai multe din siteurile şi blogurile din reţeaua noastră.

De ce am vrut să fim parteneri? Cum dreaqu să nu ne lipim de o ispravă unde se întâlnesc brandurile cu bloggerii şi invers? :D Păi este în ADNul Kooperativa 2.0 chestia asta, mă înţelegeţi :D

O să revin cu explicaţii mai de coracon legate de decizia noastră de a fi parteneri, acum vă raportez doar că deplasarea de la Bucureşti la Hunedoara şi retur o facem într-o maşină Suzuki S-Cross, despre care ştim până acum cele de mai jos:

– cel mai mare portbagaj din clasă
– cea mai mare trapă panoramică din clasă
– cel mai mișto sistem 4×4, ALLGRIP 4WD, singurul din clasă care oferă 4 moduri diferite de rulare: Auto, Sport, Snow și Lock.

Cum o să fie maşina, o să vă spun după ce o plimb vreo 1000 de km, adică mai pe luni, marţi, cam aşa :D

DSCN4363-2-1-2-2

 PRO HD – Fabricat în Hunedoara este un eveniment organizat de Sebastian Bârgău, Denisa Bârgău şi Călin Bobora, în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie Hunedoara şi susţinut de AVIS 3000, Carpatcement, RECOM SID Hunedoara şi Aqua Sara / Aqua Sara Facebook. Parteneri: Magazinele PRO HD, Kooperativa 2.0, Vila Flamingo, Glasul Hunedoarei, săptămânalul REPLICA.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Suzuki S-Cross este maşina oficială Kooperativa 2.0 pentru PRO HD – Fabricat în Hunedoara”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)