Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Suzuki S-Cross este maşina oficială Kooperativa 2.0 pentru PRO HD – Fabricat în Hunedoara

Zilele astea sunt în Hunedoara, unde particip la isprava PRO HD – Fabricat în Hunedoara alături de mai mulţi bloggeri. Printre ei sunt şi colegii mei de la Kooperativa 2.0, adică Loredana, Vlad şi Cristi. O să relatăm pe larg în următoarele zile ce facem noi pe plaiuri hunedorene.

Ne-am deplasat o echipă mai măricică pentru că suntem mândri să vă anunţăm (şi jur pe roşu că aşa ne simţim!) că suntem parteneri ai acestei isprăvi. Noi, adică cei din Kooperativa 2.0.

Ce înseamnă parteneri? Păi dăm şi noi berea şi un pic de bună dispoziţie şi, pe partea mai profi, expunerea evenimentului şi, implicit a sponsorilor, pe mai multe din siteurile şi blogurile din reţeaua noastră.

De ce am vrut să fim parteneri? Cum dreaqu să nu ne lipim de o ispravă unde se întâlnesc brandurile cu bloggerii şi invers? :D Păi este în ADNul Kooperativa 2.0 chestia asta, mă înţelegeţi :D

O să revin cu explicaţii mai de coracon legate de decizia noastră de a fi parteneri, acum vă raportez doar că deplasarea de la Bucureşti la Hunedoara şi retur o facem într-o maşină Suzuki S-Cross, despre care ştim până acum cele de mai jos:

– cel mai mare portbagaj din clasă
– cea mai mare trapă panoramică din clasă
– cel mai mișto sistem 4×4, ALLGRIP 4WD, singurul din clasă care oferă 4 moduri diferite de rulare: Auto, Sport, Snow și Lock.

Cum o să fie maşina, o să vă spun după ce o plimb vreo 1000 de km, adică mai pe luni, marţi, cam aşa :D

DSCN4363-2-1-2-2

 PRO HD – Fabricat în Hunedoara este un eveniment organizat de Sebastian Bârgău, Denisa Bârgău şi Călin Bobora, în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie Hunedoara şi susţinut de AVIS 3000, Carpatcement, RECOM SID Hunedoara şi Aqua Sara / Aqua Sara Facebook. Parteneri: Magazinele PRO HD, Kooperativa 2.0, Vila Flamingo, Glasul Hunedoarei, săptămânalul REPLICA.

3 comentarii la “Suzuki S-Cross este maşina oficială Kooperativa 2.0 pentru PRO HD – Fabricat în Hunedoara

  1. zoltybogata Reply

    Faină mașina, la prima vedere :D ,mai multe nu știu, poate cândva fac o tură cu ea și îți spun mai multe. Multă sănătate

  2. Florin Reply

    Si care conduce masina? Echipa voastra e mare… Sper sa revi cu acel articol, sunt tare curios.

  3. Cristian China Birta Reply

    Gata, ne-am întors, am făcut cam 1000 km cu maşina, revin zilele astea cu impresii, fotografii şi nişte filmări de mare angajament :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.