Roberto di Matteo vine la #ShareTheSofa by Heineken marţi seara (A)

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Poate că vă par agasant cu mesajele mele prin care vă încurajez să îi întrebaţi pe fotbaliştii celebri care ajung pe #ShareTheSofa by Heineken, dar chiar cred că e păcat să rataţi o asemenea ocazie :) Mai ales că, dacă alegeţi întrebrile potrivite, chiar o să primiţi răspuns.

Aşa, cu titlul de exemplu (ca să nu o bag pe aia cu să mă dau mare :D), au am primit până acum răspunsuri de la Crespo, Hierro şi Gullit. Ceea ce, nu-i aşa, nu-i de colo, adică să mă bage în seamă, măcar pentru vreo 3 secunde şi jumătate :)), asemenea grei.

Ca să vă puneţi întrebările trebuie să intraţi pe twitter şi să urmăriţi contul Heineken, în timpul meciului (plus minus câteva ore :D) dintre Chelsea şi Galatasaray, de marţi seara. Restul depinde de voi :)

DiMatteo

Notă: Această postare este un advertorial, marcat ca atare cu (A), conform politicii advertoriale de pe acest blog.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)