„Vorbeşti, NET primeşti” – promoţie Vodafone pentru utilizatorii de cartele prepay (P)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Adică stai şi tu la o bere, într-un local simpăticuţ, ca tot omul. Şi chelnerul îţi aduce berea, o vezi mustind de prospeţime, cu spuma numai bună să îţi gâdile mustăcioara şi cu întregul complex de vitamina B pe care îl are această licoare minunată pregătit să îţi desfete papilele gustative. Şi simţi imperios nevoia, ca fiinţă internautică ce te afli, să împărtaşeşti cu prietenii că te simţi bine (în unele cazuri, să le faci în ciudă că ei sunt la muncă sau pe antibiotice şi tu îţi serveşti nişte clipe de răsfăţ :D).

Întrebi politicos „nu vă supăraţi, este Wi Fi aici?„. Ţi se răspunde că „da, parola este 123456789„. Te conectezi. Faci poză halbei din faţa ta şi vrei să o pui pe facebook. Nope, nu merge. Întrebi din nou „nu vă supăraţi, dar nu merge, ce-o fi?„. Şi ţi se răspunde „ei, ce să facem, este multă lume şi toţi vor să pună poze pe facebook„. Şi uite aşa ratezi şansa de a te simţi bine făcându-i pe prietenii tăi din online – după caz – să se bucure alături de tine, să se enerveze pe tine (căci, am stabilit deja, ei sunt la serviciu sau pe antibiotice) sau să îţi dea chiar unfriend, zău aşa… :))

Am păţit toţi de astea. Şi nu doar la bere. Ci şi în alte ocazii. Toţi, adică cei care nu avem netul nostru propriu şi personal pe telefon, cum ar veni. Pentru a evita astfel de clipe lipsite de farmecul berii „băute” pe net cu prientii, ca să zic aşa, uite colea jos cu ce ofertă vă loveşte Vodafone.

În esenţă, chestiunea este cam aşa: tu vorbeşti cât mai mult pe telefon, iar Vodafone îţi dă din ce în ce mai mult trafic de net mobil. Adică, tradus aşa cam de la peluza aia unde ştiţi că îmi place să stau căci se vede „meciul vieţii” mai bine :D, fiecare minut de convorbire pe care îl bifezi îi „costă” pe cei de la Vodafone 1 MB de trafic ce intră în „portofelul” tău.

Foarte important: promoţia se adresează utilizatorilor de cartelă Vodafone prepay.

Promoţia se intitulează „Vorbeşti, NET primeşti” şi este valabilă până pe 31 martie. Vă dau mai jos câteva chestiune organizatorice sau tehnice, cum vreţi voi să le numiţi, dar pentru informaţii complete vă recomand să intraţi pe pagina promoţiei de pe siteul Vodafone.

Primul pas. Trimite un SMS gratuit cu textul „DA” la 2777. Asta înseamnă că te înscrii în promoţie.

Pasul 2 (aici sunt mai mulţi paşi, cam câţi paşi vrei tu să faci). Primești 1MB pentru fiecare apel efectuat sau primit către/din orice rețea națională sau internațională și care are o durată de minimum 1 minut. Ai grijă că nu se iau în considerare apelurile pe numerele speciale gen *222 sau numere verzi sau alte de astea.

Pasul 3. La fix două săptămâni de când te-ai înscris în promoţie, Vodafone îţi activează câţi MB de trafic ai câştigat în urma apelurilor de la pasul 2 de mai sus. Să îţi calculezi toată faza plecând de la informaţia că valoarea minimă de acordare a bonusului este 10 MB, iar maximă de 2,5 GB.

Cam asta este, în mare. Dar, repet, pentru toate informaţiile despre promoţie mai bine intraţi pe pagina promoţiei, unde sunt mult mai multe date decât v-am dar io acilea.

Să aveţi convorbiri plăcute. Şi cât mai multe. Ca să aveţi trafic de net pe mobil. Cât mai mult trafic de net. Ca să puteţi să le faceţi prietenilor de pe facebook în ciudă cu berea pe care o beţi. Cât mai mult în ciudă :D

promotie Vodafone

Notă: Această postare este marcată cu (A) de la advertorial, în conformitate cu politica advertorială de pe acest blog.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

9 thoughts on “„Vorbeşti, NET primeşti” – promoţie Vodafone pentru utilizatorii de cartele prepay (P)”

  1. Cu vreo 5 euro imi pun pe langa net, nationale, mesaje nelimitate bla bla si vreo 2000 de minute. Nu vorbesc in medie decat vreo 700. Imi mai raman 1300. 1000, sa zic ca mai las 300 sa sun la 112. Alea 1000 de imi raman, pot sa sun un prieten sa il las sa asculte linistea. 1000 de minute de liniste (it worth). Mie imi vine 1Gb de net. Pe cartela nu am decat vreo 300 Mb. Cu banii care ii dau pe cei 300 de Mb, imi mai pun vreo 1000 de minute si mai sun si alt prieten, pentru alti 1Gb de internet.
    Din ce am vazut nu specifica ca trebuie sa suni de pe credit, deci varianta asta e foarte plauzibila.
    Cu siguranta cei de la Vodafone s-au gandit sa atraga sau sa pastreze niste clienti, dar nu s-au gandit ca netul pe care il vand e mai scump decat calupul de minute? Just sayin’

  2. Ca fost angajat Vodafone iti pot spune ca asta este poate cea mai buna oferta din ultimii 2 ani de la ei. Dar or sa piarda foarte multi clienti de pe abonamente.

    1. Asta e ideea campaniei. Targetează utilizatorii de prepay. Abonamentul e un contract, se termină peste o lună, un an sau cinci, e mai greu să renunți la un abonament decât la o cartelă. O să aibă oferte și pentru aia de merg să își închidă abonamentele.

  3. Azi am avut surprinderea sa vad ca dupa ce termini netul acesta in loc sa-ti manance din netul din obtiune iti mananca din credit. Asa ceva nu am mai vazut. Am avut 250 mb ramasi din obtiune cand mi-au dat cei 150mb pt apeluri. Am consumat linistita ca am de unde si cand colo sa aflu ca imi manca creditul care il pastrez in caz de urgenta. Asta nu e afacere. O sa dezactivez serviciul dar nu mai stiu cum. Bine ca nu am dat mai departe la lume. Poate asta merge la cei fara obtiune pe cartela.

  4. Buna ziua, oare cei 1000 MB pot sa-i trimit la ori care prieten care are cartela activa sau pot si la unul care cartela nu-i activa? Va multumesc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)