Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Vă jur că nu mă duc la "Hamlet" pentru Laura Cosoi

Later edit: Pe 3 şi pe 4 februarie nu mai găsiţi bilete. Mai sunt câteva pentru 10 februarie, aşa că puneţi mâna şi faceţi ce trebe făcut :D

————-

Da, ok, bine, aveţi dreptate, titlul l-am dat la caterincă. Deşi, e drept, prima dată când am văzut informaţia cu “Hamlet” în care joacă Laura Cosoi am crezut că e o glumă. Dar nu este. Căci piesa “Hamlet” – 3, 4 si 10 februarie, de la orele 20.00, la Teatrul Nottara – este noua punere în scenă, în regia lui Marcel Ţop, în care joacă şi Laura.

Am zâmbit, fireşte. Dar apoi m-am încruntat. Pentru că mi-am dat seama că am activat un clişeu. Iar eu am oroarea de aşa ceva. Clişeul fiind că am reacţionat la brandul “Laura Cosoi” aşa cum mi-a intrat mie în creier, adică doar ce am auzit în treacăt şi doar în nuş ce contexte mondene. Şi că, de fapt, habar nu am ce face Laura de felul ei şi care este scopul şi durata vizitei în ceea ce îndeobşte se numeşte reflectorul public (na, că am zis alt clişeu!). Ceea ce nu îmi face cinste deloc, mai ales dacă pun asta şi în contextul folosirii clişeului cu pricina…

Dar nici nu o să mă interesez, promit! Adică o să mă duc să văd piesa, mă uit atent la jocul Laurei şi abia apoi o să mă interesez despre ce face ea, de fapt. După care, fireşte, o să scriu ce şi cum.

Bine, e drept că am comis un fel de dat de gard cu rândurile de mai sus. Căci nu despre Laura Cosoi este vorba în piesă, nici pe departe. Ea are un rol mic pe acolo. Nu că nu ar fi important şi rolul ei, desigur. Dar nu e singura. Dimpotrivă. Aveţi mai jos fişa spectacolului.

Ne auzim după ce văd piesa. Promit!

afis_Hamlet (Medium)

HAMLET
3,4 şi 10 februarie la Teatrul NOTTARA, sala Horia Lovinescu, 20.00

Titlu: HAMLET
Autor: William Shakespeare
Traducere şi adaptare: Marcel Ţop şi Dragoş Jura
Distribuţia:
• Tudor Aaron Istodor………………Hamlet
• Maia Morgenstern………………..Gertrude
• Marius Bodochi…………………….Claudius
• Laura Cosoi / Dana Rogoz………………Rosencrantz
• Smaranda Caragea/Alexandra Murăruş………………..Guildenstern
• Dorin Andone……………………………groparul
• Viorel Păunescu…………………………Polonius, Osric
• Cristina Mihăilescu…………………….Ofelia
• Mihai Stănescu………………………….Horatio
• Andrei Runcanu………………………….Laertes, actorul
• Laura Cosoi/ Smaranda Caragea………..actrita

Producător: Asociaţia Artextract; Euteascult
Costume: Adina Buzatu, Razvan Ciobanu
Pantofi: Ştefan Burdea
Maestru scrima: Constantin Manta
Regia: Marcel Ţop

Durata: cca. 2ore si 20min

Sinopsis

Elsinore, Danemarca. O noapte polară, fără de sfârşit. O lume glamorous, mondenă, o atmosferă de ipocrizie, o lume în care nu există onestitate, decenţă, intimitate.

Oamenii se împacă uşor cu crimele şi nelegiuirile celor puternici, o iau ca pe un lucru firesc. Gloria, popularitatea, faima şi banii sunt valorile lor. Cu toţii stiu că, pentru a lua puterea, Claudius şi-a omorât fratele şi a luat-o pe regina de soţie, grăbindu-se ca nu cumva Hamlet, moştenitorul legitim, să preia puterea. Dar ce pot face ei? E mai comod aşa…

Hamlet vrea să restabilească dreptatea, vrea să-şi răzbune tatăl, vrea să schimbe lumea. Cu preţul vieţii şi al iubirii. Cu paravanul nebuniei.

Regele Claudius vrea să-l omoare. Să-l îndepărteze din preajma sa căci simte pericolul demascării şi al morţii.
Şi astfel începe vânătoarea! Care pe care! Dreptatea sau ipocrizia? Adevărul sau minciuna? Frica vinovatului sau curajul idealistului? Viaţa sau moartea? Câte puţin din toate.

La fel ca azi… 

Sponsorii şi partenerii care susţin această piesă sunt: Dalles R’evolution, Muzeul Naţional al Literaturii Române, Teatrul Evreiesc de Stat, ARTEXTRACT, Carpet & More, Ştefan Burdea, Rom Fracht, Hotel Caro, Military Trend, Mineli Boutique, Dot Spot Media Productions, Cocor Media Channel. 

Partenerii media ai acestui spectacol sunt: Digi24, Smart FM, 24Fun, www.metropotam.ro, www.ziarulmetropolis.ro, www.yorick.ro,   www.getlokal.ro, www.hotnews.ro, http://www.salesexpress.ro şi www.koolhunt.ro.    

5 comentarii la “Vă jur că nu mă duc la "Hamlet" pentru Laura Cosoi

 1. Razvan Reply

  Laura Cosoi / Dana Rogoz………………Rosencrantz
  Cum sa nu vrei sa vezi asa ceva :)

 2. georgiana ene Reply

  eu merg pentru smaranda :D.
  si pentru marcel top care este unul dintre regizorii mei preferati si pentru ca astept piesa asta de mai bine de 1 an.

 3. nicu Reply

  aseara am vazut piesa.Felicitari sincere pentru regizor;din actorii tineri, magistral Tudor Istodor si foarte bine jucat Ofelia -Cristina Mihailescu.
  Felicit pe toti actorii!

 4. Cristian China Birta Reply

  Tocmai ce am aflat de la Georgiana Ene ca regizorul este din Baia Mare, ceea ce i-a adus instat o bila alba in my book :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.