Cei trei bloggeri care intră în blogrollul chinezu.eu sunt…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

După cum am anunţat acilea cu diverse ocazii, a intra în blogroll la mine este o chestiune complicăcioasă, dacă îmi permiteţi. Căci, spre deosebire de începuturile mele blogosferice, când am avut un ditai cârnatul de blogroll, căci băgam acolo pe oricine îmi făcea cât de cât cu ochiul 2.0, acum – mai la bătrâneţe, cum ar veni – am decis să fiu selectiv spre chiţibuşar. Şi să pun în blogroll doar pe acele sau pe acei cu care am cât de cât o legătură. Nu neapărat că ne-am băut berile sau ceva, ci o legătură de genul feng shuiul meu se pupă cât de cât cu feng shuiul celuilalt. La modul absolut subiectiv, de-a dreptul îngrozitor de subiectiv, aşa cum stă bine unui blogger :D

Îmi propun ca în 2014 să îmi populez corespunzător blogrollul. Şi să o fac cu o viteză de vreo 4 bloggeri pe lună. Nu mai mult, că nu vreau să mă ia ameţeala, ca să zic aşa :)) Nu că ar fi bătută în cuie chestiunea sau ceva. Dar planuri de care să nu ne ţinem trebuie să ne facem, mă înţelegeţi… :D

Până atunci, însă, hai să îmi plătesc nişte datorii de onoare. Căci nu se cade să încep anul acesta fără să bifez şi partea cu datoriile în ceea ce priveşte blogrollul.

În primul şi în primul şi în primul rând – şi aici aproape că mă cuprinde ruşinea, zău… – obligatoriu intră Dragoş Asaftei şi Marin Apostol, doi tovarăşi de mega-nădejde în kooperativa.ro, care ar fi trebuit să intre încă de pe vremea lui Cuza în blogroll la mine, serios… Şi pentru că aşa funcţionează „regulamentul”, adică trebuie să dau şi motivele pentru care intră, le aveţi colea mai jos.

Dragoş este un tip aparte. Cu un bun simţ absolut enervant, de multe ori :)) Cu o dragoste pentru fotografie cum rar vezi. Cu o putere de muncă şi cu o determinare care, recunosc, mă încântă permanent :) Singurul lui defect (dap, vorbeşte boşorogul din mine…) este tinereţea lui răvăşitoare de-a dreptul :)) Dar asta înseamnă doar că în anii ce va urma va rupe norma, ascultaţi comanda la mine, că sunt oştean bătrân pe aste meleaguri :D Sunt, de asemenea, onorat să fiu şi eu o mică parte din foarte frumosul proiect blogdefotografie.ro, pe care Dragoş îl conduce cu o mână de fier, obiectiv de 50 #sauceva şi cu un filtru special #casăzicaşa :D

Marin este cel mai calm om pe care l-am văzut în viaţa mea. Dracu ştie, poate că o fi un criminal în serie de omoară râme în timpul liber :)) Dar la birou este ca sfinxul: impenetrabil, de neclintit, chiar zeflemitor către noi, ăştialalţi, care mi coborâm nişte sfinţi din cer câteodată (ok, mai des, dar să o lăsăm aşa cum a căzut… :D). Pe lângă faptul că se ocupă la modul corespunzător de blogdecinema.ro – unde, teoretic, am şi io ceva de lucru, dar practic nu mă lasă Marin să fac nimic =)) -, Marin este şi un mare specialist de wordpress, nu mă întrebaţi mai multe, căci nu mă pricep, nu mă interesează, nu mă pasionează, am şi io limitele mele :D

Apoi mai am o datorie de plătit. Căci atunci când v-am întrebat ce bloggeriţe îmi recomandaţi şi după ce am făcut un top 10 pe baza recomandărilor voastre (4 dintre ele au intrat automat în blogroll, de altfel) şi după ce le-am pus sub supraveghere pe cele rămase, astăzi anunţ că Hapi intră în blogroll la je :)

De ce am ales-o pe Hapi? Pentru că, aşa cum vă spuneam mai sus, are un feng shiu care spune ceva feng shuiului meu. Şi pentru că în tot acest timp de monitorizare (urât cuvânt, ştiu, dar nu am găsit altă rimă), m-am găsit în mai mult rânduri ridicând sprânceana la anumite postări ale sale. Need I say more? Nope, trag nădejde că nu :)

Cam asta este, stimabililor. Ne auzim perioada următoare cu alte chestiuni pe teme de blogroll, să fiţi iubiţi!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

24 thoughts on “Cei trei bloggeri care intră în blogrollul chinezu.eu sunt…”

 1. Hapi, o alegere minunata pentru zilele friguroase, cu soare, ploioase, caniculare… Indiferent de vreme, curs valutar sau dispozitia partenerului, Hapi iti aduce mereu un zambet pe buze :) Felicitari!

 2. Multumesc .Multa lume o sa ma iubeasca si mai mult , chiar daca e vorba de un „amarat de link” cum ar zice cativa.Care conteaza la PR si….poate-mi creste si mie cat orgoliul pe care il am in real life ;)
  Apreciez monitorizarea si mai ales norocul pentru ca…cine stie poate incepe sa-mi mearga bine si tu tai panglica. Ca pe blog na, mereu merge bine. Insa eu nu traiesc acolo. Smuls un zambet, flowers, pupicei si alte cele:)

  De ce zic noroc? Pur si simplu pentru ca noi n-am vorbit niciodata pe privat, nici feedbackuri n-am avut si nu ne-am prea leganat in brate cum se face in blogosfera.Deci consider c-ai pus linkul pentru ca chiar ti-a placut ce vezi.

  1. Colega, aşa intre noi fie vorba: eu întotdeauna „pun linkul” numai dacă îmi place ce văd :D Ceea ce, fireşte, se aplică şi în cazul matale. Io nu fac calcule de astea cu PR şi alea, alea. Nu de data asta, cel puţin… :)

   Hai noroc!

   1. Stiu.PR-ul sau „legaturile” simple si putine pe care le am nu sunt pentru altii .Adventoriale ai vazut (poate) cate am :) Nu fac bani din blogging. Deci PRul si vizitele sunt importante pentru Egoul meu.
    So…thanks. Imi iubesc a doua personalitate, so called Hapi :)

 3. Intradevar, ai ales niste bloggeri foarte faini, nu stiu cum se face, dar intru zilnic pe toate blogurile de mai sus, dar nu comentez, parca nu intru in a lor comunitate asa cum trebuie. Ce tine de Dragos, il urmaresc frecvent si pe blogul personal.

  1. Lucian, si eu zic la fel, comenteaza cand si unde ai chef-din cate stiu/vad niciunul dintre blogurile enumerate nu colcaie cu ceva hateri, comentatori smecheri, atotstiutori, nu se jignesc , se mai completeaza eventual.
   Sa stii ca un blogger in general apreciaza mult orice new entry. Sigur ca pot sa ti se pare unele prea „girlie” si sa treci peste , e normal.
   Eu trebuie sa-i zic bogdaproste lu Chinezu, nu cred ca ma mai citesc prea multi barbati ;)

 4. Un zambet pentru 2 comentarii :)
  Si da, pentru mine a fost o bucurie anuntul (sunt absolut convinsa ca si pentru restul – care au avut ocazia sa „intre” :P).Mna, ma exprim creepy azi dar stii ca in general scriu corect, daca tot m-ai monitorizat, vazui eu mai sus niste lacune.Oi fi fost Happy in loc de Hapi.
  Revin: mi s-a corect si frumos ca l-ai facut. Anuntul

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)