Hai că avem şi noi festival de bere unde poţi să rezervi o masă online

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Că puteţi fi extremamont de invidioşi pe mine în weekendul ce vine, asta am stabilit deja. Căci Cibinfest scrie pe mine şi chinezu voi scrie eu pe spuma halbelor de bere de la locul faptei! O să vă raportez eu ce şi cum de acolo, o să vă dau poze de o să vă amărăsc vieţile la modul îngrozitor, o să fiu un om rău, ce să mai :D

Dar astăzi despre altceva vreau să vă spun. Şi anume despre faptul că anul acesta poţi să îţi rezervi online masă la festival (adică masa aia de băut bere, unde să stai cu băieţii). Ceea mi se pare foarte tare. Aşa că l-am întrebat pe Brylu, cel ce se face vinovat că o să beau mai multă bere în acest weekend decât mi-am propus :D, cu cine trebuie să vorbesc să aflu detalii despre faza cu rezervarea online. „Cu Andrei Dragan, el e organizatorul intregului eveniment, cum cu cine, ce tot întrebi?”, mi-a răspuns Brylu, suav cum îl ştim, cam ca o lamă de berberit pe un puf de pinguin polar :D

Aşa că i-am dat mail lui Andrei şi l-am rugat să îmi dea mai multe detalii. Eu i-am dat mailul joi. El mi-a răspun la joi şi un sfert :)) Zău, a răspuns aproape instant. Ceea ce m-a mirat îndeajuns de tare încât să îl fac să îmi promită că o să dea o bere la Sibiu :D De ce scriu eu atât de târziu, totuşi? Nu prea am scuze, recunosc. Sau, mă rog, am una mare cât China: am fost îngrozitor de prins cu emisiunea Brandu’ lu’ Chinezu’. Pe bune, nu mai strigaţi la mine, aşa a fost!

În fine, hai să îl ascultăm pe Andrei pe tema rezervatului online cu ocazia Cibinfest.

Privind sistemul de rezervari, conceptul este simplu – cum zici tu, contextul este insa chestia ceva nou.

La Oktoberfest-ul din Munchen, se stie ca nu ai aproape nici o sansa sa iti gasesti un loc liber daca nu incerci sa vii de dimineata, de pe la ora 9 si stai pana seara. Daca esti o grupa de oameni, sa gaseasca toata grupa loc la aceeasi masa este si mai greu.

Pe langa asta, rezervarile se fac imediat dupa ce se termina o editie, pentru editia urmatoare, asa ca pana pe la sfarsitul anului 2013, se termina locurile pt rezervari pentru 2014.

La Sibiu, editia de anul trecut a fost ca o explozie de oameni in centrul orasului – s-a intamplat sa nu poti gasi un loc la masa daca ai venit dupa ora 15-16. Anul trecut nu aveam nici un sistem de rezervari si au existat de exemplu oameni care au venit din alte localitati si nu au putut sa se bucure de atmosfera din cort. Am invatat din asta si am facut doua chestii – am dublat suprafata cortului (1200 mp – > 2400 mp) si am introdus un sistem de rezervari – printr-un sistem binecunoscut de ticketing online.

Am fost surprinsi sa avem prima rezervare inca din prima zi de vanzare – adica la inceputul lunii august. Pana acum nu s-au strans foarte multe rezervari, este un concept nou, iar oamenilor li se pare ciudat sa plateasca pentru o rezervare la masa. Nu ne-am propus un numar de mese pe care sa le rezerve lumea – oferirea acestui serviciu in sine a fost planul, iar cei carora li se pare util, sa il foloseasca. Sunt sigur ca vom avea parte de un numar mare de rezervari anul viitor, pentru ca vom porni campania de rezervari inca din luna noiembrie 2013 pentru editia de 2014.

CibinFest este un eveniment organizat de Fundatia Austria Pro Romania si A1 Events cu sprijinul UrsusPepsi si Ibis Hotel.

cibinfest 2013

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Hai că avem şi noi festival de bere unde poţi să rezervi o masă online”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)