Of, doamne, cât de la fix vine Cibinfest…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Îmi face mare bucurie să scriu rândurile de mai jos. Căci ultimele două luni am fost prin într-un vârtej de foioioioi (încă mai bobinează vârtejul ăsta, chiar când tastez acum pe repede înainte…), în special din cauza (pardon, bonsoar, datorită se zice :D) noii mele emisiuni Brandu’ lu’ Chinezu’. Plus un mutat într-o nouă casă (şi cam toţi ştiţi ce nebunie frumoasă înseamnă asta). Plus lucrat la planurile de propăşire perpetuu (pardon my French) a isprăvii Blogal Initiative şi a tuturor celorlalte în care sunt mai mult sau mai puţin implicat. Plus alte alea, alte alea, alte alea, ştiţi voi, viaţă shit.

Aşa că nu vă puteţi închipui cu câtă nerăbdare aştept să fug un weekend la Sibiu. Dar lăsaţi fuga lu chinezu #cumarveni, voi vă daţi seama că mă duc la ditai Cibinfest, acest Octobărfest mioritic de mare angajament? Voi vă daţi seama că o să fiu alături de unii – cum să le zic io… – trăncălăi ca mine (:D), de care chiar mi-e dor (bine, nu chiar de toţi, că nu sunt CEO la Love SRL sau ceva)? Voi vă daţi seama că o să execut o splendidă rupere de ritm, care va funcţiona fix ca o bere rece într-o zi tălâmbă de vară?

Dap, puteţi să mă invidiaţi, vă rog. Insist chiar! Sau, dacă vă ţine, puteţi veni şi voi să ciocniţi cu mine şi cu ceilalţi trăncălăi. Cu condiţia ca voi să daţi prima bere. De restul mă ocup eu :D

CibinFest este un eveniment organizat de Fundatia Austria Pro Romania si A1 Events cu sprijinul UrsusPepsi si Ibis Hotel.

cibinfest 2013

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

11 thoughts on “Of, doamne, cât de la fix vine Cibinfest…”

  1. Tocmai vroiam sa zic si eu ca vreau sa merg cand am vazut ca de fapt nu se face sus la Cheile Cibinului ci in oras. Si mai sunt si plecat in perioada respectiva. Poate pe 28-29 sa trec pe acolo.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)