Ofer o invitaţie dublă la concertul Vunk #asasishow (prin tragere la sorţi)

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Later edit: am executat tragerea la sorţi prin random.org. Am filmat chestiunea (vedeţi mai jos cei curioşi), iar câştigătorul unei invitaţii duble este tovarăşul Mădălin :) Mulţumesc tuturor pentru participare!

————–

Pe scurt: ofer o invitaţie dublă la concertul Vunk pe de 3 octombrie, de la Sala Palatului. O să fac o tragere la sorţi, aşa că – vorba aia – o să fie o democraţie perfectă, căci toţi porniţi cu şanse egale :D

Ce trebuie să faceţi: să ziceţi într-un comentariu colea mai jos un singur cuvânt care vă vine în minte când vă gândiţi la Vunk. Unul singur, da? Nu băgaţi analize semantice şi ontologice, că nu aia e ideea. Un singur cuvânt. Atât. O să fac io o analiză după aceea, în funcţie de ce îmi ziceţi voi.

Hai să vedem ce iese :D

Puteţi pune comentariile voastre până luni, 23 septembrie, ora 12.00 (adică amiază). Tragerea la sorţi o să o fac imediat ce prind un moment liber în timpul zilei. Oricum o să filmez, aşa că staţi liniştiţi este transparenţă totală.

Pe lung: Am stabilit deja de anul trecut că Vunk e un mare nume în muzica românească. Şi că a crescut organic, serios, aşa cum e bine să crească orice brand, nu umflăciune în 3 luni şi uitare 3 veacuri după. V-am mai povestit şi despre foarte faina idee de jurnal online, care este vunk.urban.ro.

Ce nu v-am povestit, însă, este că – anunţ oficial că mi-am pus în cap asta şi toţi cei care mă cunoaşteţi ştiţi că o să se întâmple :D – că vreau să organizez un concert exclusiv pentru bloggeri cu cei de la Vunk. Aşa, că îmi place mie de ei foarte tare.

Vă promit că o să mă ţin atâta de capul lor până ce o să zică băieţii „ho, nebunule, hai să-l facem să scăpăm odată de tine!” :)) Sau poate aleg varianta mai blândă a lui „bine, bre chineze, hai că eşti prea simpatic şi bloggerii prea frumoşi ca să nu facem isprava cu pricina” :)

Vedem, vă ţin la curent. Până atunci, însă, să ne concentrăm asupra concertului de pe 3 octombrie. Care cică va fi de foioioioi… Eu am mari aşteptări, mai ales după ce m-a impresionat concertul de anul trecut. Mari aşteptări, stimabililor din trupa Vunk, luaţi aminte la ce vă zice un chinezu bătrân… (no pressure there, măh, staţi relax :D).

Info de spre concert (ca să nu ziceţi că nu v-am zis):

– 3 octombrie, ora 19.00, Sala Polivalentă, Bucureşti

– #asasishow este denumirea oficială, cum ar veni

– citat deschis „va fi o experienta cu adevarat unica pentru fiecare spectator, intrucit va imbina tehnologia cu hiturile trupei, intr-un spectacol de doua ore in care vor fi super invitati speciali. Printre ei, Andra si Loredana” citat închis;

– şi vă mai dau un citat, căci e de nu se poate ce ne aşteaptă. Adică: „Spectacolul are ca tema descoperirea retetei fericii si Sala Polivalenta va fi transformata intr-un urias laborator al tehnologiei. Pentru acest show, Cornel – care a fost corigent la chimie in clasa XI-a – a refacut tabelul lui Mendeleev cu elemente gen “caldura”, “iubire”, “imbratisare”, “sarut”” :D

– citiţi jurnalul despre care v-am spus, căci ţine de bucătăria concertului, carevasăzică merge la info despre concert, fireşte.

– Biletele electronice pot fi cumparate de pe principalele siteuri de specialitate: www.eventim.ro, www.bilete.ro. www.myticket.ro. www.iabilet.ro. Pentru cei care prefera versiunea clasica de bilet, acestea pot fi achizitionate din reteaua off-line, respectiv Magazinele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, oficiile Postei Romane semnalizate „bilete.ro” si casa de bilete a Salii Palatului.

No bun, ne vedem la concert. Unii… :D

afis_VUNK31013_small

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

28 thoughts on “Ofer o invitaţie dublă la concertul Vunk #asasishow (prin tragere la sorţi)”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)