Ofer o invitaţie dublă la concertul Vunk #asasishow (prin tragere la sorţi)

Later edit: am executat tragerea la sorţi prin random.org. Am filmat chestiunea (vedeţi mai jos cei curioşi), iar câştigătorul unei invitaţii duble este tovarăşul Mădălin :) Mulţumesc tuturor pentru participare!

————–

Pe scurt: ofer o invitaţie dublă la concertul Vunk pe de 3 octombrie, de la Sala Palatului. O să fac o tragere la sorţi, aşa că – vorba aia – o să fie o democraţie perfectă, căci toţi porniţi cu şanse egale :D

Ce trebuie să faceţi: să ziceţi într-un comentariu colea mai jos un singur cuvânt care vă vine în minte când vă gândiţi la Vunk. Unul singur, da? Nu băgaţi analize semantice şi ontologice, că nu aia e ideea. Un singur cuvânt. Atât. O să fac io o analiză după aceea, în funcţie de ce îmi ziceţi voi.

Hai să vedem ce iese :D

Puteţi pune comentariile voastre până luni, 23 septembrie, ora 12.00 (adică amiază). Tragerea la sorţi o să o fac imediat ce prind un moment liber în timpul zilei. Oricum o să filmez, aşa că staţi liniştiţi este transparenţă totală.

Pe lung: Am stabilit deja de anul trecut că Vunk e un mare nume în muzica românească. Şi că a crescut organic, serios, aşa cum e bine să crească orice brand, nu umflăciune în 3 luni şi uitare 3 veacuri după. V-am mai povestit şi despre foarte faina idee de jurnal online, care este vunk.urban.ro.

Ce nu v-am povestit, însă, este că – anunţ oficial că mi-am pus în cap asta şi toţi cei care mă cunoaşteţi ştiţi că o să se întâmple :D – că vreau să organizez un concert exclusiv pentru bloggeri cu cei de la Vunk. Aşa, că îmi place mie de ei foarte tare.

Vă promit că o să mă ţin atâta de capul lor până ce o să zică băieţii „ho, nebunule, hai să-l facem să scăpăm odată de tine!” :)) Sau poate aleg varianta mai blândă a lui „bine, bre chineze, hai că eşti prea simpatic şi bloggerii prea frumoşi ca să nu facem isprava cu pricina” :)

Vedem, vă ţin la curent. Până atunci, însă, să ne concentrăm asupra concertului de pe 3 octombrie. Care cică va fi de foioioioi… Eu am mari aşteptări, mai ales după ce m-a impresionat concertul de anul trecut. Mari aşteptări, stimabililor din trupa Vunk, luaţi aminte la ce vă zice un chinezu bătrân… (no pressure there, măh, staţi relax :D).

Info de spre concert (ca să nu ziceţi că nu v-am zis):

– 3 octombrie, ora 19.00, Sala Polivalentă, Bucureşti

– #asasishow este denumirea oficială, cum ar veni

– citat deschis „va fi o experienta cu adevarat unica pentru fiecare spectator, intrucit va imbina tehnologia cu hiturile trupei, intr-un spectacol de doua ore in care vor fi super invitati speciali. Printre ei, Andra si Loredana” citat închis;

– şi vă mai dau un citat, căci e de nu se poate ce ne aşteaptă. Adică: „Spectacolul are ca tema descoperirea retetei fericii si Sala Polivalenta va fi transformata intr-un urias laborator al tehnologiei. Pentru acest show, Cornel – care a fost corigent la chimie in clasa XI-a – a refacut tabelul lui Mendeleev cu elemente gen “caldura”, “iubire”, “imbratisare”, “sarut”” :D

– citiţi jurnalul despre care v-am spus, căci ţine de bucătăria concertului, carevasăzică merge la info despre concert, fireşte.

– Biletele electronice pot fi cumparate de pe principalele siteuri de specialitate: www.eventim.ro, www.bilete.ro. www.myticket.ro. www.iabilet.ro. Pentru cei care prefera versiunea clasica de bilet, acestea pot fi achizitionate din reteaua off-line, respectiv Magazinele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, oficiile Postei Romane semnalizate „bilete.ro” si casa de bilete a Salii Palatului.

No bun, ne vedem la concert. Unii… :D

afis_VUNK31013_small

28 comentarii la “Ofer o invitaţie dublă la concertul Vunk #asasishow (prin tragere la sorţi)

 1. Andra Răspunde

  Pleacă! :p

 2. Irina Răspunde

  Iubire

 3. Cezara Răspunde

  artificii

 4. marius Răspunde

  bere! :)

 5. Mirel Răspunde

  ROCK

 6. Mihaela Stefan Răspunde

  Concert!

 7. Andreea Gabriela Trofil Răspunde

  Emoţii

 8. pegassus Răspunde

  stil

 9. Elena Răspunde

  Cornel

 10. Szasz Sebes Paul Răspunde

  Chisinau

 11. mandache Răspunde

  Jeleu

 12. Marin Emilia Valentina Răspunde

  dăruire

 13. Stoian Ciprian Răspunde

  ambitie :)

 14. Marin Elena Madalina Răspunde

  entuziasm

 15. Madalin Blidaru Răspunde

  sperante

 16. Oana din bucate Răspunde

  Sibiu

 17. Cristina Răspunde

  Plaja

 18. Adi Răspunde

  Lent

 19. Marin Florentina Răspunde

  adrenalină

 20. Fecioru Florina Răspunde

  optimism

 21. georgiana ene Răspunde

  laboratordesentimente

 22. AndreiArde Răspunde

  eu o sa spun mai multe cuvinte: Vreau o tara ca afara

 23. Raluca Răspunde

  Jeleu

 24. Marin Vasile Răspunde

  distractie

 25. stelu Răspunde

  muzică

 26. Madalina Iancu Răspunde

  Cornel Ilie

 27. Georgeta P. Răspunde

  Stil

 28. Madalin Blidaru Răspunde

  Cuvantul si-a facut efectul :))

  Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: