Ofer o invitaţie dublă la concertul Vunk #asasishow (prin tragere la sorţi)

Later edit: am executat tragerea la sorţi prin random.org. Am filmat chestiunea (vedeţi mai jos cei curioşi), iar câştigătorul unei invitaţii duble este tovarăşul Mădălin :) Mulţumesc tuturor pentru participare!

————–

Pe scurt: ofer o invitaţie dublă la concertul Vunk pe de 3 octombrie, de la Sala Palatului. O să fac o tragere la sorţi, aşa că – vorba aia – o să fie o democraţie perfectă, căci toţi porniţi cu şanse egale :D

Ce trebuie să faceţi: să ziceţi într-un comentariu colea mai jos un singur cuvânt care vă vine în minte când vă gândiţi la Vunk. Unul singur, da? Nu băgaţi analize semantice şi ontologice, că nu aia e ideea. Un singur cuvânt. Atât. O să fac io o analiză după aceea, în funcţie de ce îmi ziceţi voi.

Hai să vedem ce iese :D

Puteţi pune comentariile voastre până luni, 23 septembrie, ora 12.00 (adică amiază). Tragerea la sorţi o să o fac imediat ce prind un moment liber în timpul zilei. Oricum o să filmez, aşa că staţi liniştiţi este transparenţă totală.

Pe lung: Am stabilit deja de anul trecut că Vunk e un mare nume în muzica românească. Şi că a crescut organic, serios, aşa cum e bine să crească orice brand, nu umflăciune în 3 luni şi uitare 3 veacuri după. V-am mai povestit şi despre foarte faina idee de jurnal online, care este vunk.urban.ro.

Ce nu v-am povestit, însă, este că – anunţ oficial că mi-am pus în cap asta şi toţi cei care mă cunoaşteţi ştiţi că o să se întâmple :D – că vreau să organizez un concert exclusiv pentru bloggeri cu cei de la Vunk. Aşa, că îmi place mie de ei foarte tare.

Vă promit că o să mă ţin atâta de capul lor până ce o să zică băieţii „ho, nebunule, hai să-l facem să scăpăm odată de tine!” :)) Sau poate aleg varianta mai blândă a lui „bine, bre chineze, hai că eşti prea simpatic şi bloggerii prea frumoşi ca să nu facem isprava cu pricina” :)

Vedem, vă ţin la curent. Până atunci, însă, să ne concentrăm asupra concertului de pe 3 octombrie. Care cică va fi de foioioioi… Eu am mari aşteptări, mai ales după ce m-a impresionat concertul de anul trecut. Mari aşteptări, stimabililor din trupa Vunk, luaţi aminte la ce vă zice un chinezu bătrân… (no pressure there, măh, staţi relax :D).

Info de spre concert (ca să nu ziceţi că nu v-am zis):

– 3 octombrie, ora 19.00, Sala Polivalentă, Bucureşti

– #asasishow este denumirea oficială, cum ar veni

– citat deschis „va fi o experienta cu adevarat unica pentru fiecare spectator, intrucit va imbina tehnologia cu hiturile trupei, intr-un spectacol de doua ore in care vor fi super invitati speciali. Printre ei, Andra si Loredana” citat închis;

– şi vă mai dau un citat, căci e de nu se poate ce ne aşteaptă. Adică: „Spectacolul are ca tema descoperirea retetei fericii si Sala Polivalenta va fi transformata intr-un urias laborator al tehnologiei. Pentru acest show, Cornel – care a fost corigent la chimie in clasa XI-a – a refacut tabelul lui Mendeleev cu elemente gen “caldura”, “iubire”, “imbratisare”, “sarut”” :D

– citiţi jurnalul despre care v-am spus, căci ţine de bucătăria concertului, carevasăzică merge la info despre concert, fireşte.

– Biletele electronice pot fi cumparate de pe principalele siteuri de specialitate: www.eventim.ro, www.bilete.ro. www.myticket.ro. www.iabilet.ro. Pentru cei care prefera versiunea clasica de bilet, acestea pot fi achizitionate din reteaua off-line, respectiv Magazinele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, oficiile Postei Romane semnalizate „bilete.ro” si casa de bilete a Salii Palatului.

No bun, ne vedem la concert. Unii… :D

afis_VUNK31013_small

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

28 thoughts on “Ofer o invitaţie dublă la concertul Vunk #asasishow (prin tragere la sorţi)”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)