Mă bucur că o pot revedea pe Kira Hagi

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Acum vreo doi ani şi un pic scriam despre ziua în care Gică Hagi a fost doar tatăl fiicei sale. Căci am văzut-o pe Kira Hagi jucând într-o piesă de teatru. Şi făcând-o excelent. Aşa că am primit de la Happy Sound cu mare bucurie vestea că o pot vedea din nou pe Kira într-un film de scurt metraj, “Bucureşti, te iubesc!”. Aveţi comunicatul oficial mai jos, eu doar atât am avut a vă spune, că mă bucur că o pot revedea pe Kira. Care, am uitat să vă spun, are doar 17 ani :)

Comunicat Bucuresti te iubesc

kira hagi7

Dan Condurache_caru_cu_bere

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Mă bucur că o pot revedea pe Kira Hagi”

  1. nu o stiu pe kira. am citit comunicatul de presa pe care l-ai pus si am vazut ca in distributie este laurentiu banescu. extraordinar! l-am vazut, mi-a placut foarte mult, m-a impresionat! a fost o surpriza foarte placuta, cand l-am descoperit.
    cat despre kira, mi-ar placea sa o vad jucand.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)