Ideo Ideis e parte din Revoluția Indygen

Ideo Ideis a devenit unul dintre mind booster-ii Indygen.ro în încercarea de a încuraja tinerii „să fie mai mult decât sunt” și face acest lucru printr-o serie de filmulețe educaționale și mai ales motivaționale despre ce însemnă să fii actor și despre cum poți să transformi lumea din jur cu ajutorul imaginației.

În calitate de content creator pentru secțiunea Skills de pe site-ul Indygen.ro, Ideo Ideis continuă să împărtășească tinerilor din generația smartly connected know how despre teatru, jocuri de imaginație , exerciții de autocunoaștere și creativitate.

Am fost extrem de încântați să luăm parte la Revoluția Indygen! Este un proiect extrem de îndrăzneț și ambițios! E mai mult decât un serviciu nou de telefonie mobilă; e un proiect care înțelege nevoile tinerei generații și care vrea, cu ajutorul nostru și al altor parteneri, să ofere acces la comunități educaționale și să îi ajute pe tinerii români să-și valorifice potențialul creativ.„, spune Andreea Borțun, Co-Președinte Ideo Ideis.

Ideo Ideis îi adună exact pe tinerii care sunt şi în tribul Indygen: oameni dinamici, inventivi, independenţi. Ne bucurăm să îi avem pe cei de la Ideo Ideis alături de noi în proiectul Indygen şi, împreună, să încurajăm creativitatea. În plus, vrem ca tot mai mulţi tineri să aibă încredere în ideile lor, să nu mai aştepte aprobarea pentru ce simt şi gândesc din partea celorlalţi şi să pună, pur şi simplu, umărul la treabă, încrezători că numai determinarea, munca şi curajul în forţele proprii le garantează succesul”, spune Tudor Ghiurcă, Indygen Director.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)