”Classic meets Contemporary” pe 23 iulie

Arta nu muşcă și Ziarul Ring vă invită Marți, 23 iulie 2013, ora 20:00, la unul dintre cele mai inedite spectacole ale verii, intitulat Classic meets Contemporary. Evenimentul va fi găzduit de Hotel RIN Grand Hotel, în sala București cu o capacitate de 955 de locuri, situat pe Șoseaua Vitan-Bârzești, nr 7 D.

Spectacolul vizează melanjul dintre arta clasică și cea contemporană, pus în scenă de două nume din domeniu: Classic Beat Orchestra și Uninvented Theatre , foști concurenți de succes ai emisiunii ” Românii au talent” .

* Classic Beat Orchestra este singura trupă din România care readuce muzica clasică în actualitate, realizând o serie de concerte Live, sub amprenta improvizațiilor și al reîmprospătării acestui gen muzical.
* Uninvented Theatre reprezintă teatrul de animație contemporan în peisajul cultural românesc și inovația din domeniu.

Așadar, pe 23 iulie sunteți așteptați la un spectacol de proporții, iar în final va avea loc un cocktail de socializare culturală, într-o notă elegantă.

Bilete: myticket.ro și în punctele lor de vânzare (Diverta, Mgazinul Muzica, Sala Palatului, Librăria Eminescu București)

**Parcarea este gratuită în baza biletului.

Pentru detalii și alte informații : contact at artanumusca.ro, maia at ziarulring.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: