Bre, Todd, merci, bre, ce să mai zic…

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: Queensryche vine pe 20 octombrie la Bucureşti. Deci ne vedem acolo.

—————–

E de prisos să vă spun că am dat play ultimului album Queensryche cu multă, multă îndoială strecurată în suflet de telenovela pe care trupa (trupele, de fapt) a scris-o în ultima perioadă. Nu insist, cunoscătorii ştiu despre ce este vorba, necunoscătorii nu are rost să se amărască.

Pe măsură ce ascultam (apropo, puteţi asculta şi voi albumul aici), mi se ridica sprânceana. Şi aşa mi-a rămas, ridicată, până la final. Nu pentru că ar fi un album năucitor sau de pus în rama audio, cum ar veni. Ci pentru că mi-a dat cu îndoiala aia multă de pământ. Şi pentru că este un album plăcut întru ascultarea coraconistică. Dacăar fi să îi dau o notă de la 1 la 10 i-aş da cu multă plăcere un 8,5 sănătos de tot.

Tovarăşul Todd La Torre prestează foarte convingător şi – doamne iartă-mă, zeu al rockului – îl face olecuţă uitat pe Geoff Tate. Dar numai o lecuţă, fireşte, căci vocea distrugătoare a lui Geoff este de prea multă vreme înfiptă în coraconul nostru rockeristic ca să mai poată ieşi vreodată. Dar, cel puţin pe acest album, Todd sună foarte bine.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)