Dragilor, viaţa trebuie să fie doar cu ce trebuie, nu cu de toate :)

Later edit: După îndelungi deliberări (care au durat tot weekendul :D), juriul format din mine a decis ca tovaraşii Andrew, Robert şi Lucian să vină cu mine să le fac cinste cu un Twister şi, fireşte, o bere. Iar tovarăşa Georgiana vine şi ea, ca sa nu fie adunătură de bărbaţi :D Ne auzim pe mail să stabilim locul şi durata vizitei!

———————–

No bun, din ciclul fă ce face popa, nu doar ce zice el, aşa şi eu acuma. Căci vă învit să punem în aplicare, împreună, celebrele învăţături din postare în care vă recomandam să fiţi voi înşivă şi să nu o mai scoateţi la înaintare pe aia cu gardul şi leopardul, căci, în cele din urmă, o să vă dea şi voua şi celor din jurul vostru cu virgulă.

Ilustram atunci aceste iuminative cuvinte cu precizarea „Fiţi voi înşivă, stimabililor, căci nimeni nu o să facă asta în locul vostru. Şi, dacă vă place şaorma, să vă placă! Nu-i puneți de toate, puneți doar ce trebuie, că doar o faceţi  pe banii voştri, nu pe ai celor timbru şi nu zimbru :D„. Care, trebuie să recunoaşteţi (expresie împrumutată de la comentatorii sportivi, desigur) este de mare angajament. Vorbeam atunci de Victor Slav, care – îmi părea mie atunci – nu are nici o greaţă să iasă în oraş cu prieteni şi să bage o şaorma.

Doar că eram într-o mică eroare. Fără urmări grave asupra scurgerii lucrurilor bune în lume, desigur. Căci am aflat, din întâmplare, de la Răzvan şi Dani (apropo, matinalul de pe Antena 1 e doar puţin din ce fac, i-am văzut în alte ipostaze şi sunt foarte buni, o să revin asupra subiectului), că nu era şaorma, ci noul Twister de la KFC. Drept pentru care am simţit imperios nevoia să fac ceea ce vă invit să facem împreună, după cum vă raportez mai jos.

În urmă cu ceva ani buni, când aveam birou în Piaţa Romană, la doi paşi de KFC, mâncam destul de mult de acolo. Şi când mergea altcineva să cumpere pentru toţi, nici nu mă mai întreba ce vreau, căci la mine era inclus ca TVA că vreau un Twister şi o porţie mare de cartofi prăjiţi :D Aşa că, dacă ar fi să mă trezească cineva noaptea (ora la alegere, fireşte) să mă întrebe la ce mă gândesc atunci când spun KFC, replica ar vein instant: Twister.

No bun, ca să o scurtez (căci simt că unora vi s-a cam făcut poftă…), chestiunea devine în felul următor: vreau să iau trei dintre voi, cei care îmi faceţi onoarea să mă citiţi, să mergem la o degustare de Twister (mă iertaţi, nu mi-a venit altă expresie :D). Căci aflu că tocmai ce s-au lansat trei noi sortimente de Twister: Classic, cu salată iceberg şi roşii; Deluxe, cu pui, rucola, mozzarella şi sos red pesto şi Twister Fresco, cu pui, castraveţi şi sos honey mustard. Fiecare face 9.9 lei.

Cum o să îi aleg pe cei 3 care mă vor însoţi? Vreau să aud de la voi, în comentarii, răspunsul la întrebarea: De ce credeţi că este important să fim noi înşine mereu şi dacă avem chef să mergem cu chinezu să mâncăm un Twister de ce nu merită să ne abţinem? :D

Precizez că voi fi foarte subiectiv în jurizare, căci eu fac cinste şi, ca să ne pice bine Twisterul, dau şi o bere, fireşte :D Nu de alta, dar, aşa cum zice şi sloganul noului Twister, viaţa trebuie să fie doar cu ce trebuie, nu cu de toate :D

Aştept răspunsurile voastre până pe data de 26 iunie, ora 23.59. Hai să fiţi iubiţi pentru că sunteţi voi înşivă!

twister

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “Dragilor, viaţa trebuie să fie doar cu ce trebuie, nu cu de toate :)”

  1. E mult mai usor sa fim noi insine decat sa jucam un rol. Nu risti sa te incurci in „replici”. De ce m-as abtine de la Twister daca-l vreau? Mai bine cu burta plina decat cu mustrari de constiinta ca am refuzat o astfel de oferta.

  2. Eu, cinstit sa fiu as degusta un twister cu matale, dar atat, pentru ca la idei nu m-as infrunta. Culmea este ca avem aceleasi idei dar puncte de vedere diferite. :)
    Oricum, sunt la Dukan. Degustare cu drag si voiosie sa aveti!

  3. twister ma duce cu gandul (cu mare drag, evident) la ‘twist and shout’ – beatles.

    asadar, pentru o viata sanatoasa, consumati cel putin un pahar cu bere pe zi si mancati din cand un cand un twister la kfc. (n-am cum sa zic beti doi litri de bere pe zi!).

    legat de intrebarea/provocare este foarte simplu. de ce sa nu? atata timp cat gazda/chinezu a zis ca da o bere, de ce sa nu savurezi un twister impreuna el cu pur si simplu? de fapt voiam sa zic, cum sa nu bei o bere cu el? (n-am cum sa scriu acum ca este un om minunat, fascinat, absolut incantator, etc.. pentru ca stie).

  4. Prefer sa fiu eu insumi pentru ca ma cunosc mai binisor – si stiu ca, desi ar trebui sa stau (si stau) departe de fast food outlets de o bucata de vreme :) iar cartofii prajiti sint pur si simplu evil, un Twister de la KFC merge oricind. Fara un Zinger, care nu merge chiar oricind, ci… Ah, dar deviez… Moderate love to KFC, hail to Chinezu !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.