Ca să înțelegi mai bine acest articol (nu neapărat că să îți placă mai mult :D), ar trebui să știi mai multe despre mine, așa că te invit să mă cunoști. Îți ia vreo 2 minute. Maximum!

Ia să vedem cine câştiga un set plita si cuptor din gama TET de la Arctic

Iată-ne ajunşi în cea de-a treia săptămână în care sunt consultant în electronomie. Adică, în a treia săptămână în care puteţi câştiga nişte prea-frumoase premii din gama Arctic TET :D Şi în care, fireşte, discutăm despre cum putem economisi timp şi bani dacă folosim “sculele” corecte, cum ar veni.

În postul anterior am discutat despre cum să îţi alegi o maşină de spălat la modul corespunzător. Acum ne apucăm de bucătăreală :D

Ce functii ale plitelor si cuptoarelor ne ajuta sa economisim timp? Aceasta este întrebarea săptămânii. La care, dacă răspundeţi corect, puteţi câştiga un set plita si cuptor din gama TET, aveţi fotografia mai jos pentru ilustrare.

Raspunde la intrebare facand referire la una dintre functiile TET. Pentru inspiratie, consulta site-ul si brosura online sau joaca Electronomic . Vino apoi aici pe pe blog si scrie un comentariu în care răspunzi la întrebarea de mai sus. Precizez că TET inseamna Tehnologie de Economisire pe Termen lung.

Aceasta a doua etapa a concursului va fi premiata cu un set plita si cuptor din gama TET. Saptamana viitoare voi avea o noua provocare si un nou premiu. Poti participa cu un singur raspuns pe saptamana. Regulamentul complet este disponibil aici.

Succes!

incorporabile-tet

48 comentarii la “Ia să vedem cine câştiga un set plita si cuptor din gama TET de la Arctic

 1. dadal cristinel Reply

  In privinta plitelor Ecofast, ceea ce insemneaza un inel suplimentar, carevasazica flacara incalzeste mai uniform si mai repejor. Carevasazica stapanul inelelor in bucatarie nu altceva.

  Si la cuptor Ecofan. Un fel de magie care controleaza alizeul din interior, si circula aerul cald cu forta, sa se destrabaleze, domne, pulpanele si costitele in briza. Briza care le bronzeaza mai repede, cum ar veni!

 2. Mihai Reply

  Eco Fast

 3. Andreea Reply

  Prin tehnologia TET, plitele beneficiaza de functia Eco Fast, reprezentata de un arzator special cu inel suplimentar de ardere care distribuie uniform caldura. Astfel, se economiseste timp in procesul de gatire.
  Aceeasi tehnologie aduce cuptoarelor functia EcoFan care asigura circulatia fortata a caldurii in tot compartimentul cuptorului. In acest mod, preparatele se gatesc uniform, intr-un timp de gatire optim.

 4. Dragos Spanu Reply

  Functia EcoFast a plitei iti permite prin intermediul arzatorului special, cu inel suplimentar de ardere sa gatesti mai rapid. Aceasta iti permite sa economisesti timp, pentru ca distribuie uniform caldura, astfel incat tu sa obtii cele mai bune rezultate, fie ca gatesti in vase mari sau mici.

  Functia EcoFan a cuptorului asigura ca preparatele tale se vor coace uniform, iar tu vei economisi timp. EcoFan este un dispozitiv care asigura circulatia fortata a caldurii
  in tot compartimentul cuptorului, asigurand un timp de gatire optim.

 5. Alina Reply

  EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer :)

 6. nea'Mielu Reply

  In cazul plitei, functia EcoFast permite o economisire serioasa a timpului, prin utilizarea unui arzator proiectat special, cu doua inele, care asigura distributia uniforma si puternica a caldurii asupra vaselor de gatit. In plus, aprinderea cu un singur buton ne mai salveaza o secunda pretioasa…
  Cuptorul dispune de functia EcoFan, care transforma cuptorul traditional intr-un cuptor cu convectie, adica aerul fierbinte este fortat de un ventilator sa circule in toata cavitatea cuptorului, asigurand un timp accelerat de gatire, o rumenire uniforma, rezultate optime cu minimul de energie. Timerul ne ajuta si el, in loc sa stam cu ochii pe usa cuptorului, setam timpul necesar si ne vedem de ale noastre.
  In afara de functiile enumerate, sa nu uitam sa mentionam ca noua linie TET are si un design modern si deosebit de atragator, adica mai pe romaneste, tare mi-as dori si eu un set din asta…

 7. Ana Maria Filip Reply

  Functiile plitelor si cuptoarelor sunt:
  Ecofast;
  Ecofan;
  Grill;
  Timer;
  Safety plus;
  Aprindere integrata;
  12 functii/7 functii.

 8. Oana Reply

  Pentru plite: un arzator special cu inel suplimentar de ardere care permite economisirea timplui pentru ca distribuie uniform caldura.
  Pentru cuptor: EcoFan – un dispozitiv care asigura circulata fortata a caldurii in tot compartimentul cuptorului, asigurand un timp de gatire optim.

 9. tunaru Reply

  Uite că particip la concursuri pe blogul tău (na, mi-am luat apartament nou, neutilat, încerc și eu :D).

  Să le luăm pe rând:
  Cuptoarele au funcția EcoFan (te ajută să economisești timp, gătești eficient, asigură o durată mică, coacere uniformă și rezultate superioare).
  Dar pe lângă funcția de mai sus, să vedem cum ne-ar putea ajuta și celelalte să economisim timp:
  12 funcții: nu trebuie să stai să îți bați capul cu tot felul de combinații (scoate tava, mai ține-o 5 minute afară, bag-o din nou etc.) Grill: te ajută să prepari alimentele într-un mod sănătos. În concluzie, nu mai pierzi timpul pe la doctori. :) Timmer: te avertizează că s-a scurs o perioadă de timp. Cu alte cuvinte, nu îți mai plimbi ochii pe toate ceasurile din casă și ai timp să citești o carte bună. :)

  Plitele au funcția EcoFast (economisești timp datorită inelului suplimentar de ardere care te ajută să gătești rapid și distribuie căldura mai bine dacă folosești vase de mari dimensiuni).
  Dar, ca și mai sus, sunt și alte funcții care te pot ajuta să economisești timp:
  Aprindere integrată: aprinzi flacăra de la un singur buton (cel de accesare robinet de gaze), nu mai pierzi timp și ocupi mâini cu două butoane deodată. În plus, cu mâna liberă poți amesteca în mâncarea din celălalt vas. Safety Plus: întrerupe alimentarea cu gaze dacă flacăra se stinge accidental. Ca să fiu un pic macabru, mai puțin timp petrecut în spital, mai mult timp să îți vezi de treburi. :D

 10. Ela Zaharia Reply

  Dintre toate aceste functii ale tehnologiei TET –
  EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer, cea mai importanta ar fi Funcţia ECO FAST,ce te ajuta sa pregătesti de două ori mai repede masa, datorită inelului suplimentar de ardere care distribuie uniform căldura.

  Mai mult: Arctic susţine planul tău de economisire pe termen lung – Magazin | Libertatea.ro

 11. Cristian Reply

  Pentru plita functia care ne ajuta sa economisim timp este EcoFast, care are acest rol datorita arzatorului special cu inel suplimentar de ardere care distribuie uniform caldura, iar pentru cuptor economisirea timpului este asigurata de functia EcoFan-dispozitiv care asigura circulatia fortata a caldurii in tot compartimentul cuptorului asigurand un timp de gatire optim.

 12. Vochineci Monica Reply

  EcoFrostFree, EcoBuzz, EcoBreeze,
  EcoFresh, EcoDose, EcoWash, AquaSafe, EcoFan, sunt doar cateva

 13. Madalin Reply

  Tehnologia TET ne ajuta sa economisim timp cand gatim, prin functiile EcoFast (pentru plite) si EcoFan (pentru cuptoare).
  Functia EcoFast inseamna un arzator cu un inel suplimentar de ardere care permite o gatire rapida si o distributie imbunatatita a caldurii in situatia utilizarii vaselor de mari dimensiuni.
  Functia EcoFan permite circulatia fortata a fluxului de caldura in tot compartimentul cuptorului si asigura un timp optim de gatire.

 14. Caplea Viorel Reply

  Noile functii ale tehnologiei TET –EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer– ne ofera optiuni multiple de gatire si economie de energie, timp si bani.

 15. Mina Catalin-Constantin Reply

  Functiile EcoFast si EcoFan ale plitelor si cuptoarelor ne ajuta sa economisim timp.

 16. Simona Păun Reply

  Funcţiile plitelor şi cuptoarelor care ne ajută să economisim timp sunt : EcoFast şi EcoFan.

 17. Adi Reply

  Functii ale plitelor si cuptoarelor Arctic TET, care ne ajuta sa economisim timp: aprindere integrata, EcoFast – gatire rapida cu ajutorul unui inel suplimentar de ardere, timer – setezi durata pentru gatire.

 18. Moldovan Cristian Reply

  Plitele si cuptoarele din gama Arctic TET te ajuta sa faci economie de energie, bani si, bineinteles, timp. Daca nu vrei sa petreci prea mult timp in bucatarie, te poti baza pe functia EcoFast a plitei Arctic, care distribuie caldura uniform cu ajutorul unui arzator special prevazut cu inel suplimentar de ardere. De asemenea, timer-ul cuptorului Arctic iti permite sa setezi timpul pentru gatire.

 19. X-PAK Reply

  EcoFast

 20. Nicoleta Ciocoiu Reply

  Plitele şi cuptoarele incorporabile Arctic cu tehnologia TET sunt ergonomice şi uşor de utilizat şi oferă, prin funcţiile EcoFast, arzătorul de construcţie specială sau prin EcoFan, dispozitivul care asigură circulaţia forţată a căldurii în cuptor ori SafetyPlus, opţiuni multiple de gătire a preparatelor preferate, dar şi siguranţă în utilizare şi economie de timp.

 21. Razvan Ianculescu Reply

  Barbateste vorbind, plita Arctic TET te scuteste de multe probleme. Nu ai cum sa ratezi aprinderea, pentru ca este integrata. Parul de pe maini va fi in siguranta, cata vreme nu trebuie sa te mai chinui cu bricheta sau cu chibritul.

  Ecofast este o gaselnita foarte utila pentru ca de cele mai multe ori gatitul devine o problema din cauza timptului. Acum nu mai este.
  Acelasi lucru se intampla si la cuptor. Porcul se gateste greu la cuptor dureaza mult, pe o parte se arde, pe alta ramane crud, destul de dificil. Dars-a rezolvat si asta. Distribuirea uniforma a caldurii era secretul.

 22. Lidia Simion Reply

  Folosind cuptorul incorporabil Arctic TET putem economisi timp datorita functiei EcoFan -dispozitiv care asigura circulatia fluxului de caldura in tot compartimentul cuptorului.
  La plita incorporabila , functia EcoFast ne ajuta sa economisim timp datorita unui arzator de constructie speciala care dispune de un inel suplimentar de ardere, permitand atat o gatire rapida, cat si o distributie imbunatatita a caldurii in situatia utilizarii vaselor de mari dimensiuni.

 23. Mirabela Reply

  Cuptoarele si plitele Arctic TET,ne ajuta sa salvam timp,prin functiile EcoFast(gatire mult mai rapida, cu un inel adaugat de ardere),aprindere electronica si timer.

 24. Vlad F. Reply

  Ca si pentru primele doua saptamani de concurs, gasesc brosurica de prezentare a gamei de electrocasnice mari Arctic cu noua Tehnologie de Economisire pe Termen lung (TET), extrem de “la indemana” atunci cand sunt curios sa descopar inovatiile de ultim moment pe care le ofera gama TET.

  In ceea ce priveste linia de plite si cuptoare Arctic TET, nu poate sa nu-mi atraga atentia dezvoltarea, in sfarsit, a unui sistem care sa permita o repartizare uniforma a dozei de caldura necesara arzatorului, prin adaugarea unui inel arzator suplimentar. Este vorba de functia EcoFast. Dozarea uniforma a caldurii are ca principal scop reducerea timpilor necesari utilizarii arzatorului avand ca o consecinta directa economia.

  In aceiasi directie a economiei de timp, sistemul EcoFan din dotarea cuptoarelor Arctic TET, are grija de distribuirea uniforma a caldurii in intreg compartimentul cuptor.

  Eu inca am nostalgia prajiturelelor coapte demult, acasa, in cuptorul cu arzator bazal pe gaz, in care blaturile de prajitura trebuiau introduse de doua ori, pe rand, pe ambele fete, pentru o coacere cat de cat uniforma. De cele mai multe ori eu aveam sarcina de “a da la rindea” crusta prea arsa de pe ambele fete. Timer-ul sau sistemul electronic de control al functiilor (12/7), nu se infatisau inca, nici macar ca perspective de viitor.

 25. simion ovidiu Reply

  La plita incorporabila , functia EcoFast ne ajuta sa economisim timp datorita unui arzator de constructie speciala care dispune de un inel suplimentar de ardere, permitand atat o gatire rapida, cat si o distributie imbunatatita a caldurii in situatia utilizarii vaselor de mari dimensiuni.
  In cazul cuptorul incorporabil Arctic TET putem economisi timp datorita functiei EcoFan -dispozitiv care asigura circulatia fluxului de caldura in tot compartimentul cuptorului.

 26. cristina dragomir Reply

  Tehnologiile ecofan si ecofast sunt cele care tin cu timpul cand vine vorba de gatit si de cuptoare si plite Arctic

 27. iliuta Reply

  Pentru PLITE-functia “Eco Fast”, gratie careia se gateste cu ajutorul unui arzator special cu inel suplimentar;

  Pentru CUPTOARE-functia “Eco Fun” care face ca preparatele sa fie gatite uniform.

 28. Balan Corneliu Reply

  EcoFast la Plite
  Arzator de constructie speciala care dispune de un inel suplimentar de ardere, permitand atat o gatire rapida, cat si o distributie imbunatatita a caldurii in situatia utilizarii vaselor de mari dimensiuni.
  Beneficii: Economie de timp, gatire rapida/optima.

  EcoFan la Cuptoare
  Dispozitiv care asigura circulatia fortata a fluxului de caldura in tot compartimentul cuptorului.
  Beneficii: Economie de timp; gatire eficienta, durata optima de gatire, uniformizare coacere, rezultate superioare.

 29. Dorel Reply

  Timer,EcoFast: gatire rapida,aprindere automata.

 30. daniel D. Reply

  EcoFast, EcoFan,Aprindere integrată, Grill, Timer sunt cele mai tari tehnologii care ajuta la economisirea timpului

 31. elena tanase Reply

  functiile care ne ajuta sa economisim timp sunt: EcoFast, EcoFan,Aprindere integrată, Grill, Timer

 32. antonio baroiu Reply

  EcoFast, EcoFan,Aprindere integrată, Grill, Timer sunt la mare cautare pentru a ne ajuta sa economisim timpul pretios

 33. madutza dragomir Reply

  EcoFast, EcoFan,Aprindere integrată, Grill, Timer sunt functii care economisesc mult timp

 34. Irina Vascenco Reply

  La plita incorporabila , functia EcoFast ne ajuta sa economisim timp datorita unui arzator de constructie speciala care dispune de un inel suplimentar de ardere, permitand atat o gatire rapida, cat si o distributie imbunatatita a caldurii in situatia utilizarii vaselor de mari dimensiuni.
  In cazul cuptorului incorporabil Arctic TET putem economisi timp datorita functiei EcoFan -dispozitiv care asigura circulatia fluxului de caldura in tot compartimentul cuptorului.

 35. Constantin Gornescu Reply

  Functiile care ne ajuta sa economisim timp la plite: Ecofast, aprindere integrata; la cuptoare: ecofan

 36. MIhaela Scurtu Reply

  Functia EcoFast la plite si functia Ecofan la cuptoare sunt functiile care ne ajuta sa economisim timp

 37. silviu baroiu Reply

  EcoFast, EcoFan,Aprindere integrată, Grill, Timer acestea sunt functiile bune prietene cu timpul nostru

 38. Mihai Voinea Reply

  Ce funcții ale plitelor și cuptoarelor ne ajută să economisim timp?
  EcoFast e prima functie importanta pentru noile cuptoare si plite Arctic TET, pentru ca distribuie uniform caldura si se hrana se incalzeste mai repede. A
  EcoFan, sistemul care asigura circulatia fortata a caldurii in interiorul cuptorului si va duce la un preparat copt uniform.
  Sistemul 12 functii/7 functii este, de asemenea, util in economisirea timpului pentru ca setezi plita sau cuptorul pentru ce ai de gatit si iti faci treaba.

 39. Mihai Lucretiu Reply

  Pentru plitele din gama Arctic TET functia EcoFast ne ajuta sa gatim mai rapid cu ajutorul arzatorului special cu inel suplimentar de ardere – economisim timp pentru ca distribuie uniform caldura. Pentru cuptoarele incorporabile din gama Arctic TET functia EcoFan ne ajuta sa economisim timp, preparatele se vor coace uniform. Este un dispozitiv care asigura circulatia fortata a caldurii in tot compartimentul cuptorului asigurand un timp de gatire optim.

 40. mariana baroiu Reply

  functiile arctic ce ma ajuta sa economisesc timp sunt: EcoFast, EcoFan,Aprindere integrată, Grill, Timer

 41. Nicoleta Agache Reply

  EcoFast,EcoFan,Aprindere integrată,Grill,Timer.

 42. valerica s. Reply

  Pentru plitele din gama Arctic TET functia EcoFast ne ajuta sa gatim mai rapid cu ajutorul arzatorului special cu inel suplimentar de ardere – economisim timp pentru ca distribuie uniform caldura. Pentru cuptoarele incorporabile din gama Arctic TET functia EcoFan ne ajuta sa economisim timp, preparatele se vor coace uniform. Este un dispozitiv care asigura circulatia fortata a caldurii in tot compartimentul cuptorului asigurand un timp de gatire optim.

 43. lavys Reply

  La plita incorporabila , functia EcoFast ne ajuta sa economisim timp datorita unui arzator de constructie speciala care dispune de un inel suplimentar de ardere, permitand atat o gatire rapida, cat si o distributie imbunatatita a caldurii in situatia utilizarii vaselor de mari dimensiuni.
  In cazul cuptorului incorporabil Arctic TET putem economisi timp datorita functiei EcoFan -dispozitiv care asigura circulatia fluxului de caldura in tot compartimentul cuptorului.

 44. maria dragomir Reply

  EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer te ajuta sa economisesti timp

 45. Neli Reply

  Economisim timp cu ajutorul tehnologiilor:EcoFast,Aprindere integrala, timer, EcoFan etc

 46. Aurelia Calinic Reply

  Pentru plitele din gama Arctic TET functia EcoFast ne ajuta sa gatim mai rapid cu ajutorul arzatorului special cu inel suplimentar de ardere – economisim timp pentru ca distribuie uniform caldura. Pentru cuptoarele incorporabile din gama Arctic TET functia EcoFan ne ajuta sa economisim timp, preparatele se vor coace uniform. Este un dispozitiv care asigura circulatia fortata a caldurii in tot compartimentul cuptorului asigurand un timp de gatire optim.

 47. Scutaru Ioan Reply

  Cu ajutorul functiilor TET economisim timp si energie.
  Cu functia EcoFast (arzator cu inel suplimentar de ardere) se realizeaza o distributie imbunatatita a caldurii cand utilizam vase de mari dimensiuni si astfel o economie de timp.
  Pentru gatitul la cuptor, functia EcoFan permite formarea unui curent de aer cald si astfel distributia caldurii in tot compartimentul cuptorului.

 48. andrei Reply

  Plita incorporabila ,are functia EcoFast care ne ajuta sa economisim timp datorita unui arzator care dispune de un inel suplimentar de ardere, permitand atat o gatire rapida, cat si o distributie imbunatatita a caldurii in situatia utilizarii vaselor de mari dimensiuni.
  In cazul cuptorului incorporabil Arctic TET putem economisi timp datorita functiei EcoFan -dispozitiv care asigura circulatia fluxului de caldura in tot compartimentul cuptorului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.