28.04.2017

Încă un ambasador RCC care şi-a făcut exemplar datoria: Georgiana Ene

În calitatea mea de mare blogger (am vreo 95 de kile, să-mi trăiască!), primesc invitaţii la nişte isprăvi tare faine, la care, din păcate, nu am cum să ajung. Aşa că cer acceptul celor care mă invită să trimit un ambasador al Republicii Culturale Chineze la respectivul eveniment. Şi în cam 99,96% din cazuri primesc acest accept.

De ce fac asta? De ce îmi complic existenţa cu a găsi ambasadorul, cu a-l pune în legătură cu organizatorii, cu a primi raportul de la el (eu fiind preşedintele Republicii, fireşte)? Pentru că, desigur, aş putea să stau pe dorsalul meu imperial şi să nu fac toate astea. Nu mă luaţi cu traficul obţinut şi cu alea, alea, căci vorbiţi degeaba, nu sunt clientul vostru pe aşa ceva. De ce o fac, totuşi? Pentru că, îngrozitor de simplu spus, dacă pot să fac un bine, de ce să nu îl fac?

Iar binele acesta înseamnă pentru ambasadorii RCC că… dar mai bine nu mai zic nimic. Căci aş intra în nişte detalii „contractuale” între mine şi ei şi nu aş face aşa ceva, indiferent cât de preşedinte dictatorial al Republicii sunt :D

Ia uitaţi cum a scris tovarăşa ambasador Georgiana Ene. Care a fost trimisul plenipotenţiar al RCC la spectacolul Fantasmagoria.

„Spun miracol, pentru că prin definiție, fantasmagorie înseamnă priveliște fantastică. Spectacol ireal. Ceea ce s-a și dovedit a fi! Astfel, pe scena Sălii Rapsodia, irealul a devenit real. Că doar acesta este scopul teatrului până la urma: de a face vizibilă, lumea invizibilă. Cea mai mare parte a oamenilor crede că ceea ce este vizibil dă putere. Or, adevarata putere e ceea ce e invizibil!”

Restul la Georgiana :)

166084_161128434056831_636547779_n

Sursa foto

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Cum am ratat concertul Bon Jovi de la Munchen

Cea mai frumoasă baladă instrumentală din toate timpurile. Pentru mine…

Un comentariu

  1. luni, 20 mai 2013, 12:29

    multumesc :)

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *