Încă un ambasador RCC care şi-a făcut exemplar datoria: Georgiana Ene

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

În calitatea mea de mare blogger (am vreo 95 de kile, să-mi trăiască!), primesc invitaţii la nişte isprăvi tare faine, la care, din păcate, nu am cum să ajung. Aşa că cer acceptul celor care mă invită să trimit un ambasador al Republicii Culturale Chineze la respectivul eveniment. Şi în cam 99,96% din cazuri primesc acest accept.

De ce fac asta? De ce îmi complic existenţa cu a găsi ambasadorul, cu a-l pune în legătură cu organizatorii, cu a primi raportul de la el (eu fiind preşedintele Republicii, fireşte)? Pentru că, desigur, aş putea să stau pe dorsalul meu imperial şi să nu fac toate astea. Nu mă luaţi cu traficul obţinut şi cu alea, alea, căci vorbiţi degeaba, nu sunt clientul vostru pe aşa ceva. De ce o fac, totuşi? Pentru că, îngrozitor de simplu spus, dacă pot să fac un bine, de ce să nu îl fac?

Iar binele acesta înseamnă pentru ambasadorii RCC că… dar mai bine nu mai zic nimic. Căci aş intra în nişte detalii „contractuale” între mine şi ei şi nu aş face aşa ceva, indiferent cât de preşedinte dictatorial al Republicii sunt :D

Ia uitaţi cum a scris tovarăşa ambasador Georgiana Ene. Care a fost trimisul plenipotenţiar al RCC la spectacolul Fantasmagoria.

„Spun miracol, pentru că prin definiție, fantasmagorie înseamnă priveliște fantastică. Spectacol ireal. Ceea ce s-a și dovedit a fi! Astfel, pe scena Sălii Rapsodia, irealul a devenit real. Că doar acesta este scopul teatrului până la urma: de a face vizibilă, lumea invizibilă. Cea mai mare parte a oamenilor crede că ceea ce este vizibil dă putere. Or, adevarata putere e ceea ce e invizibil!”

Restul la Georgiana :)

166084_161128434056831_636547779_n

Sursa foto

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Încă un ambasador RCC care şi-a făcut exemplar datoria: Georgiana Ene”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)