Ce mai primeşte un blogger la blogdacţie (redacţia blogului)

Crosul Pădurii – Dolce Sport este un eveniment atât pentru alergători începători, care au decis ca un click pe mouse nu este destul de solicitant sau care au descoperit pasiunea alergării de curând, cât și pentru cei cu experiență. Ce ar trebui să îi uneascăpe toţi? Dorința de a trăi sănătos și a susține plantarea câte unui puiet pentru fiecare nou-născut din România, propusă de campania Pădurea Copiilor a asociației ViitorPlus.
Info oficialCrosul Padurii 2013

Afis Padurea Copiilor - Dolce Sport (Medium)

——————————————–

Neste Automotive te invită să donezi jucării pentru copiii care nu şi le pot permite. Detalii pe pagina lor de facebook.

580399_457804050975203_1574715734_n

——————————————–

Tinerii romi pasionati de medicina, elevi in ultimul an de studiu liceal sau absolventi de liceu cu diploma de bacalaureat care nu urmeaza in prezent nicio forma de invatamant mai au 9 zile la dispozitie pentru inscrierea lor pe site-ul www.profesionistiromi.ro, pentru admiterea in cadrul programului de TUTORAT SI BURSE. Perioada de inscrieri 28 mai – 5 iunie 2013.
Info oficialAnunt aplicare tutorat_a saptea etapa de inscrieri

———————————————

Personal Innovation Challenge este un program intensiv pentru profesioniștii care-și doresc mai multă creativitate aplicată în viața profesională și personală. Pe parcursul a 4 zile, în care vei avea de ales între peste 15 de ateliere, vom explora împreună adevăratul impact al unor cuvinte ca “out-of-the-box” sau “disruption”. Provocarea îți propune o călătorie completă de la curiozitate la inovație care îți oferă ocazia să te reinventezi și să îți reafirmi brandul personal.

CF_PIC_KV-Final-Simple-600x450

——————————————–

Clientii Vodafone pot achizitiona noul BlackBerry Q10 din reteaua magazinelor Vodafone, prin forta de Vanzari Directe, precum si online. BlackBerry Q10, primul smartphone cu sistem de operare BlackBerry 10 si tastatura QWERTY, va putea fi achizitionat de catre clientii companii ai Vodafone Romania la un pret incepand cu 49 euro, TVA inclus, impreuna cu abonamentul Red Plus, iar de catre clientii persoane fizice, la un pret incepand cu 99 euro, TVA inclus, impreuna cu abonamentul RED 65.
Info oficialBlackberry Q10 _comunicat de presa

BB Q10_01 (Medium)

——————————————————

Începând cu 1 iulie 2013, tarifele roaming pentru apelurile iniţiate de clienţii COSMOTE către orice ţară din UE sau SEE vor scădea cu 17,24%, la 0,24 euro/minut (fără TVA) şi cu 12,5% pentru apelurile primite în cadrul spaţiului UE şi SEE, până la 0,07 euro/minut (fără TVA), conform reglementărilor Comisiei Europene. Mai mult, tarifele roaming pentru SMS-urile trimise către orice număr din UE şi SEE au scăzut cu 11,11%, la 0,08 euro/SMS (fără TVA), în timp ce tariful de roaming pentru transfer de date a scăzut cu 35,71%, la 0,45 euro/MB (fără TVA). Noile tarife se aplică pentru toți clienţii COSMOTE.
Info oficialTarife de roaming mai mici de la COSMOTE România

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Ce mai primeşte un blogger la blogdacţie (redacţia blogului)”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)