Primite la blogdacţie, adică la redacţia blogului, cum ar veni

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Continuăm seria de “Primite la blogdacţie“, adică să vă dau tot felul de info pe care îl primesc pe mail şi care îmi face cu ochiul. Unde este cazul aveţi şi comunicatul oficial, poate vă ajută.

Cu regretul că nu am avut cum să fiu prezent să văd finala Champions League în 3D la invitaţia Dolce Sport, vă recomand să citiţi cum a fost. Nu se compară cu a vedea live, dar no, cât de cât, aşa de feeling…

—————————————–

Aveţi mai jos câteva concluzii ale unui studiu realizat în cadrul Planului Unilever pentru un Stil de Viață Durabil, pe o perioadă de 2 ani.
Info oficialCe fac consumatorii romani pentru un stil de viata sustenabil

Peste o cincime din persoane declară că alocă mai mult de 15 minute unui duș, potrivit unui sondaj realizat de Unilever South Central Europe in luna mai, 2013. Pentru cei mai mulți respondenți (44%) durata medie a unui duș este de 10 -15 min.

Aproximativ 42% dintre respondenți aruncă frecvent (săptămânal sau zilnic) la gunoi mâncarea consumată acasă, în timp ce doar 10 % au declarat că nu aruncă niciodată mâncarea.

56% dintre respondenți au declarat că nu acordă importanță dacă ambalajul este prietenos cu mediul, atunci când achiziționează un produs de larg consum.

Majoritatea respondenților – 68% – declară ca sunt influențați în decizia de cumpărare dacă brandul are și o misiune socială, în condițiile în care prețul și calitatea nu diferă de cele ale produselor similare.

——————————————-

Alina Manole, una din vocile de pe la noi preferate de je, are un concert de mare angajament pe 30 mai, în Puzzle Cafe. Vă recomand să mergeţi să o vedeţi live, este o experienţă excelentă, trust me :)

alina-manole-puzzle

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)