Continuăm seria „Primite la blogdacţie” cu….

Aproape jumătate din copiii cu deficienţe de auz din România au fost agresaţi prin intermediul Internetului şi, mai mult de atât, 51% dintre aceştia nu au transmis nici autorităţilor, nici persoanelor apropiate ceea ce li s-a întâmplat. Acestea sunt principalele concluzii ale Studiului Naţional privind Utilizarea Internetului în rândul Elevilor cu Deficienţe de Auz, iniţiat în octombrie 2012 de către Organizatia Salvaţi Copiii România, în parteneriat cu Fundaţia Orange.
Info oficialE-Sign Prezentare

Banner-468-x-60

Peste 70 de concurenți din 19 țări au participat, în acest weekend, la Transylvania Horse Show, cel mai important concurs hipic internațional din România, care s-a desfășurat weekend-ul acesta în satul Prod, la 16 km de Sighişoara. Sandra Auffarth, campioana olimpică medaliată cu aur la echipe şi cu bronz la individual în cadrul Olimpiadei organizate la Londra în 2012, a fost şi ea prezentă în calitate de invitată de onoare la Transylvania Horse Show 2013.
Info oficialRezultate Transylvania Horse Show 2013_comunicat de presa (cu diacritice)

Cross Country (2)

ING Bank a realizat un parteneriat cu Asociația Culturală Macaz, inițiatoarea proiectului incubator107. În cadrul acestuia au avut loc flashmob-uri în 5 orașe din țară. În cadrul parteneriatului cu incubator107, susținători din 5 orașe (București, Iași, Cluj, Timișoara sau Brașov) au fost invitați să-și descopere pasiunile și să economisească pentru a-și vedea visele împlinite. Ca demonstrație că economisirea este o soluție simplă și flexibilă pentru realizarea pasiunilor, ING Bank a lansat o provocare comunității incubator107: pentru fiecare avion de hârtie care a zburat pe 17 mai, ING a donat proiectului incubator107 câte un leu.

UPS România implementează programul internațional de reciclare a dozelor de aluminiu “Every Can Counts” (ECC), în parteneriat cu asociația non-profit ALUCRO.
Info oficial: UPS Romania implementeaza programul ECC_mai 2013 (2)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)