Continuăm seria “Primite la blogdacţie” cu….

Aproape jumătate din copiii cu deficienţe de auz din România au fost agresaţi prin intermediul Internetului şi, mai mult de atât, 51% dintre aceştia nu au transmis nici autorităţilor, nici persoanelor apropiate ceea ce li s-a întâmplat. Acestea sunt principalele concluzii ale Studiului Naţional privind Utilizarea Internetului în rândul Elevilor cu Deficienţe de Auz, iniţiat în octombrie 2012 de către Organizatia Salvaţi Copiii România, în parteneriat cu Fundaţia Orange.
Info oficialE-Sign Prezentare

Banner-468-x-60

Peste 70 de concurenți din 19 țări au participat, în acest weekend, la Transylvania Horse Show, cel mai important concurs hipic internațional din România, care s-a desfășurat weekend-ul acesta în satul Prod, la 16 km de Sighişoara. Sandra Auffarth, campioana olimpică medaliată cu aur la echipe şi cu bronz la individual în cadrul Olimpiadei organizate la Londra în 2012, a fost şi ea prezentă în calitate de invitată de onoare la Transylvania Horse Show 2013.
Info oficialRezultate Transylvania Horse Show 2013_comunicat de presa (cu diacritice)

Cross Country (2)

ING Bank a realizat un parteneriat cu Asociația Culturală Macaz, inițiatoarea proiectului incubator107. În cadrul acestuia au avut loc flashmob-uri în 5 orașe din țară. În cadrul parteneriatului cu incubator107, susținători din 5 orașe (București, Iași, Cluj, Timișoara sau Brașov) au fost invitați să-și descopere pasiunile și să economisească pentru a-și vedea visele împlinite. Ca demonstrație că economisirea este o soluție simplă și flexibilă pentru realizarea pasiunilor, ING Bank a lansat o provocare comunității incubator107: pentru fiecare avion de hârtie care a zburat pe 17 mai, ING a donat proiectului incubator107 câte un leu.

UPS România implementează programul internațional de reciclare a dozelor de aluminiu “Every Can Counts” (ECC), în parteneriat cu asociația non-profit ALUCRO.
Info oficial: UPS Romania implementeaza programul ECC_mai 2013 (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.