Cum am făcut rost de autograful Nadiei Comăneci

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Ca mare blogger (am vreo 95 de kile, parol), primesc tot felul de surprize şi atenţii şi alea alea din parte agenţiilor şi clienţilor (chiar m-am gândit să fac un fel de inventar pe care să îl actualizez în timp real, un fel de exerciţiu de transparenţă… mă mai gândesc). Unele mă lasă rece, altele mă distrează, iar altele îmi place la modul corespunzător. Uneori reacţionez la astfel de mici atenţii, în funcţie de cum mi-au stârnit feng shuiul. Adică mulţumesc printr-un mail (de regulă, ca regulă), dau un telefon (dacă o cunosc personal şi mi-e simpatică persoana care mi-a trimis ce mi-a trimis) şi în extrem de rare cazuri (o astfel de atenţie nesolicitată nu constituie în nici un fel o obligaţie, să fim bine înţeleşi) scriu pe blog despre. Cum fac mai jos.

Cum aş putea să nu mulţumesc public pentru că cei de la Dormeo mi-au trimis tablouaşul de mai jos cu autograful (l-a consultat un specialist foto, a zis că e original, deci merg pe mâna lui :D Nadiei Comăneci?

photo

Ocazia acestei foarte faine surprize, pentru care le mulţumesc, este că Nadia Comăneci tocmai a fost anunţată drept ambasador al brandului. Aveţi un filmuleţ mai jos, precum şi comunicatul oficial.

Comunicat de presă – Nadia Comăneci este noua imagine Dormeo

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Cum am făcut rost de autograful Nadiei Comăneci”

  1. Vezi ce inseamna sa fii blogger mic (60 de kg :D). Nu primesti asemenea chestii faine. Frumos din partea lor. Cine n-ar vrea un autograf de la gimnasta care a luat 10 :)

  2. Pingback: V-ar interesa să ştiţi ce cadouri primeşte un blogger? • Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)