Cum am făcut rost de autograful Nadiei Comăneci

Ca mare blogger (am vreo 95 de kile, parol), primesc tot felul de surprize şi atenţii şi alea alea din parte agenţiilor şi clienţilor (chiar m-am gândit să fac un fel de inventar pe care să îl actualizez în timp real, un fel de exerciţiu de transparenţă… mă mai gândesc). Unele mă lasă rece, altele mă distrează, iar altele îmi place la modul corespunzător. Uneori reacţionez la astfel de mici atenţii, în funcţie de cum mi-au stârnit feng shuiul. Adică mulţumesc printr-un mail (de regulă, ca regulă), dau un telefon (dacă o cunosc personal şi mi-e simpatică persoana care mi-a trimis ce mi-a trimis) şi în extrem de rare cazuri (o astfel de atenţie nesolicitată nu constituie în nici un fel o obligaţie, să fim bine înţeleşi) scriu pe blog despre. Cum fac mai jos.

Cum aş putea să nu mulţumesc public pentru că cei de la Dormeo mi-au trimis tablouaşul de mai jos cu autograful (l-a consultat un specialist foto, a zis că e original, deci merg pe mâna lui :D Nadiei Comăneci?

photo

Ocazia acestei foarte faine surprize, pentru care le mulţumesc, este că Nadia Comăneci tocmai a fost anunţată drept ambasador al brandului. Aveţi un filmuleţ mai jos, precum şi comunicatul oficial.

Comunicat de presă – Nadia Comăneci este noua imagine Dormeo

7 comentarii la “Cum am făcut rost de autograful Nadiei Comăneci

 1. gabi Răspunde

  Vezi ce inseamna sa fii blogger mic (60 de kg :D). Nu primesti asemenea chestii faine. Frumos din partea lor. Cine n-ar vrea un autograf de la gimnasta care a luat 10 :)

 2. javra Răspunde

  Şi tu eşti unul dintre bloggerii de 10, aşa că e normal.

  • Cristian China Birta Răspunde

   Esti bine, mah? Ce e cu comentariul asta de telenovela? Nu ca nu ai avea dreptate, desigur… =))

 3. Mediatorul Răspunde

  Odată cu acest cadou poate te prinde „gustul” colecțiilor de autografe și mai strângi câteva. ;)

 4. Ionut Răspunde

  Nu ca vreau sa-ti, dar o sa-ti spun: acum esti ‘jmecher’, cine mai are autograf de la Nadia din blogosfera?

 5. Natural Răspunde

  Ma bucur cand vad ca vedetele promoveaza produse de calitate. Iar in calitate de amdasador cu atat mai bine pentru Dormeo si Nadiei cu-atat mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: