Aţi văzut noua ofertă de la Vodafone?

Zilele trecute am făcut un teasing video. Aşa cum m-am priceput, fireşte :D Acuma sosit momentul – cum se spune în unele romane mai de secolele trecute… – să vă spun despre ce este vorba. Adică despre noua ofertă Vodafone. Despre care vă dau câteva informaţii mai jos. Pe scurt, fireşte, doar să vă faceţi o idee şi, în unele cazuri, niţică poftă :D

Vodafone lanseaza abonamentele RED, cu convorbiri si mesaje nelimitate in orice retea si cel mai extins pachet de beneficii de pe piata.

– Noile pachete RED includ convorbiri si mesaje text nelimitate, in orice retea nationala, precum si trafic generos de Internet mobil
– La activarea abonamentului, clientii RED pot cumpara un smartphone de top cu doar 1 Euro si pot opta pentru un smartphone nou in fiecare an, printr-un program special
– Serviciile de stocare si protectie a datelor, Vodafone Cloud si Vodafone Protect, sunt incluse gratuit in pachetele RED
– Clientii care opteaza pentru RED primesc serviciul Zonga gratuit, pe toata perioada abonamentului, alaturi de alte beneficii.

Ar mai fi de spus că în oferta Vodafone, există smartphone-uri la 1 euro şi că primeşti 4 aplicaţii, precum şi faptul că la unele pachete asigurarea telefonului e inclusă în preţ, vedeţi aici detalii.

La lansare noii oferte au fost prezenţi Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Markus Lause, Director, Enterprise Business Unit şi protagoniştii noilor spoturi Vodafone, nişte copii tare simpatici. O să puteţi vedea spoturile începând de săptămâna viitoare.

DNB_1375

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Aţi văzut noua ofertă de la Vodafone?”

 1. „Acuma sosit momentul – cum se spune în unele romane mai de secolele trecute…”

  Observația ne dă brânci, cum sigur nu va se va sinchisi a spune nimeni nici măcar în decenii de acum, să credem cum că romancierii secolelor trecute nu au avut inspirația de a se aventura în a folosi construcții atât de sofisticate.

  Dar conștienți cum că orice limbă avansează în timp, în special optimizând neajunsurile, și nu avem motive de a crede că cea română ar avea motive să nu o facă, presimțim potențialul acestor două inovații.

  1. Într-adevăr motivul spațiului dintre „Acum” și „a” e arhaic. Nu există în vorbirea de zi cu zi.
  2. „romane mai de secolele” – într-adevăr de ce nu ar putea romanele scrise de un autor să transfere apartenența autorului la unul sau două secole părților de vorbire implicate.

  Felicitări pentru pas, mic aici, ..

  Cât despre restul articolului, ireproşabil, fără cusur. Exemplar pentru blogosfera românească.

   1. Mulțumim pentru cuvinte! ἓν οἶδα ὅτι οὐδὲν οἶδα este într-adevăr crezul nostru, unul din ele. Nu-i ușor, și încercăm să progresăm.

    Aici, articole despre RED, Cloud, Protect și nu mai puțin Zonga! ne oferă o șansă să înțelegem o fărîmă din ceea ce imaginația colectivă consideră a fi important. Success în continuare.

    Revenind la răspunsul inițial, cuvinte de încurajare ca acestea sunt oricând binevenite.

 2. Pingback: Aţi văzut noua ofertă de la Vodafone? • Chinezu · Oferte Sarbatori

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)