Ce să aleg pentru pagina 404 pe chinezu.eu?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: Hai că am decis, după îndelungi consultări cu voi, cu amicii, cu prietenii şi, nu în ultimul rând, cu specialiştii că o să folosescv varianta lui Valy Bosioc. Cu precizarea că voi face interviu şi cu el, dar şi cu Marius, pentru că decizia a fost la mustaţă. Adică, ceva gen 51% pentru Valy, decizia luată pentru că multă lumea mi-a spus că ce a desenat el acolo „ţi se potriveşte mai bine, parcă ăla eşti tu„, deşi – fără urmă de îndoială – toţi au apreciat categoric execuţia excelentă a lui Marius. Plus că amândoi vor avea bannere 300×300 timp de o lună pe chinezu.eu, fireşte :)

———————————-

Cu vreo 5443 de ani în urmă :D, am lansat o provocare, adică să mă ajutaţi să am şi eu o pagină faină de 404. Ar fi trebuit să anunţ mai repede ce am hotărât, dar – vorba aia – #delaovarsta… Aşa că abia acum vă raportez ce s-a întâmplat. Provocare a avut un succes colosal! Adică nu mai puţin de 2, repet DOUĂ, propuneri au venit pe adresa redacţiei! FABULOS! :D

Le vedeţi mai jos. Eu m-am decis în sinea mea pe care o aleg, dar aş vrea să aud şi părerea voastră. Că poate mă faceţi să îmi schimb părerea…

Propunerea lui Valy Bosioc.

vKiNIno

Propunerea lui Marius Balasca, via Cătălin.

chinezu- simulare on page

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

34 thoughts on “Ce să aleg pentru pagina 404 pe chinezu.eu?”

  1. Io as zice sa faci ce spune Brenciu… Adica ce-ti spune inima :)). Tre’ sa recunosc, io nu le am cu grafica, am incercat sa fiu inventiv. Varianta cealalta e clar mai frumos desenata, dar fara sa fiu modest, a mea e mai amuzanta :))))

  2. A doua propunere, pentru urmatoarele ingrediente: braul tricolor, opincile romanesti, feng-shuiul chinezesc si coloana infinitului plina de semnificatii. Si pentru cum arata toate la un loc :) Spor!

  3. Mesajul este bun in prima propunere, insa a doua transpune mai multe, este mai aproape de stilul tau. Cand ma uit la prima, parca nu sunt pe blogul chinezu.eu, insa a doua este exact asa cum ar trebui sa arate :)
    Felicitari, ambele sunt insa foarte inspirate!

  4. Mergi fuguta la un make-up artist ca sa-ti dea un look mai chinezesc-chinezesc, fa-ti vreo suta de poze, alege una si gata. Poti sa rogi si un designer sa-ti faca un kimono de samurai si gata imaginea shogunului 2.0. Pentru un feng shui normal, evita-l pe Botezatu, ala te va poza doar in chiloti!!!

  5. Pingback: Pierdut chinezu. Caut pagina 404. Ofer premii (ca să nu zic recompensă...) • Chinezu

  6. Pingback: Avantajul de a exista in online este unul imens • Chinezu

  7. Pingback: Este dificil sa faci oamenii sa inteleaga faptul ca NU sunt buni la toate • Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)