Ce notă credeţi că voi da filmului Poziţia Copilului?

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Încep cu o mărturisire: când v-am provocat să faceţi pariu despre cât de tare credeţi că o să îmi placă filmul lui Florin Piersic Jr, Killing Time, nu credeam că o să îmi placă jocul ăsta de-a – hai să îi zicem aşa – pariurile cinefile. Drept pentru care am zis să mai fac una de asta. În speranţa, desigur, că vă place şi vouă :))

Zilele următoare o să mă duc la avanpremiera Poziţia Copilului. Dacă nu ştiţi că este primul film românesc ce a luat Ursul de Aur, apoi nu prea sunteţi ancoraţi în sinergia concretului, zău. A spune că sunt foarte curios cum o să mi se pară filmul este o uriaşă understatement, cum ar zice polonezul în vacanţă în Madagascar.

Aşa vă propun provocarea de mai jos. Cu menţiunea că ofer premiu pentru cea sau cel care mă va coafa cel mai bine (un altfel de a spune că voi fi extrem de subiectiv când voi alege) un tricou oficial de susţinător al filmului (îl trimit eu prin curier sau veniţi la mine la birou să îl luaţi, negociem noi), cel in imaginea de mai jos.

photo

Provocarea mea către voi este să îmi spuneţi cam ce notă credeţi că voi da filmului (Top 10 filme văzute de mine în 2012, material ajutător, ca să vă faceţi o idee despre gusturile mele). Aştept pariurile voatre până miercuri, 6 martie, ora 20.00.

Pozitia_Copilului_AfisRO

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

9 thoughts on “Ce notă credeţi că voi da filmului Poziţia Copilului?”

  1. Pingback: Unde puteţi vedea filmul Poziţia Copilului zilele acestea • Republica Culturală Chineză

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)