Ce notă credeţi că voi da filmului Poziţia Copilului?

Încep cu o mărturisire: când v-am provocat să faceţi pariu despre cât de tare credeţi că o să îmi placă filmul lui Florin Piersic Jr, Killing Time, nu credeam că o să îmi placă jocul ăsta de-a – hai să îi zicem aşa – pariurile cinefile. Drept pentru care am zis să mai fac una de asta. În speranţa, desigur, că vă place şi vouă :))

Zilele următoare o să mă duc la avanpremiera Poziţia Copilului. Dacă nu ştiţi că este primul film românesc ce a luat Ursul de Aur, apoi nu prea sunteţi ancoraţi în sinergia concretului, zău. A spune că sunt foarte curios cum o să mi se pară filmul este o uriaşă understatement, cum ar zice polonezul în vacanţă în Madagascar.

Aşa vă propun provocarea de mai jos. Cu menţiunea că ofer premiu pentru cea sau cel care mă va coafa cel mai bine (un altfel de a spune că voi fi extrem de subiectiv când voi alege) un tricou oficial de susţinător al filmului (îl trimit eu prin curier sau veniţi la mine la birou să îl luaţi, negociem noi), cel in imaginea de mai jos.

photo

Provocarea mea către voi este să îmi spuneţi cam ce notă credeţi că voi da filmului (Top 10 filme văzute de mine în 2012, material ajutător, ca să vă faceţi o idee despre gusturile mele). Aştept pariurile voatre până miercuri, 6 martie, ora 20.00.

Pozitia_Copilului_AfisRO

9 comentarii la “Ce notă credeţi că voi da filmului Poziţia Copilului?

 1. Mediatorul Răspunde

  Cum la Killing Time nu mi-a ieșit previziunea, mai încerc odată.:) Așadar, pentru Poziția Copilului cred că o să dai un 9,5

 2. Stoian Ciprian Răspunde

  eu merg pe un 8.6 – 9.5 :D

 3. cotos Răspunde

  Chiar nu stiu..Mie unul nu mi s-a parut ceva iesit din comun, exceptional etc..Asa ca tu vei da un 7,5 :)

 4. gabi Răspunde

  8,5 . O nimeresc de data asta

 5. saramon Răspunde

  să-nţeleg că doi oameni de pe aici l-au văzut deja? hm… eu mizez p-un 8. nu pare a aduce nimic nou, deşi Netzer mă contrazice.
  luni voi avea confirmarea. sau din contră.

 6. Luc Răspunde

  6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: