Antreprenor 2.0

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Staţi liniştiţi că nu e ceva mare scriitură legată de virtuţile posturii de antreprenor 2.0. Deşi – că amu mă enervez, în timp ce scriu :D – nu ar fi rău să mă apuc odată să prestez în acestă direcţie. Adică am scris eu despre antreprenoriat mic versus antreprenoriat mare, dar parcă simt intens că nu am spus totul… Mă ai gândesc, poate mă apucă, cine ştie.

Astăzi vreau doar să vă anunţ că, dacă vă simţiţi cât de cât cu stofă de antreprenor 2.0, apoi nu puteţi rata seria de evenimente intitulată –  cum altfel în acest context :D – Antreprenor 2.0. Participarea este gratuită, deci zău că nu văd ce motive aţi avea să nu vă înscrieţi.

O să puteţi povesti cu Marius Ghenea (ia să dau un link către recenzia pe care am făcut-o cărţii lui :D) şi cu Petre Barta. Dar lasă asta cu povestitul, căci sunteţi antreprenori, da?, nu puneţi mult preţ pe poveşti. Vorbim şi de bani în toată chestiunea: 24 de premii în valoare totală de 300.000 lei.

calendar-widget

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “Antreprenor 2.0”

 1. Am avut ocazia sa-i cunosc si ascult pe Marius Ghenea si Peter Barta prin participarea la programul “School for startups 2012” al Fundatiei Post Privatizare si pot spune ca ce am invatat acolo mi-a schimbat total modul in care priveam afacerile( si odata cu asta au venit rezultatele pozitive ). Ii sfatuiesc , deci , pe cititorii acestui post : bagati-va, ca merita ! Si mai e si moca :)

   1. Am citit-o in 2011 :).Dar daca tot ai adus vorba , iti recomand si eu o carte (mi se pare ca recenzat-o si Peter Barta), se numeste “Ce conteaza acum “, autor Gary Hamel ,care garantat va ajunge la coraconul tau 2.0. Vorbeste despre aplicarea principiilor web 2.0 in management si leadership. Si o recomandare de site care se ocupa de aceleasi probleme :www.hackmanagement.com.

 2. Conferintele (care merita) la care participarea este gratuita nu prea ar trebui ratate. Acum, ai putea folosi scuza cu lipsa unei idei de business si sa nu te inscrii. Dar…
  Oricum, daca tot ai pomenit de acest program Antreprenor 2.0, ai vrea sa mergi ceva mai departe cu impinsul de la spate? Crezi ca cei ce participa si vor primi finantarea ar putea primi sprijin si din partea ta pentru promovarea si dezvoltarea afacerii 2.0?

 3. O dezamagire totala pentru proiectul Antreprenor 2.0.

  Am pierdut timpul si am muncit degeaba pentru nimic, mai ales ca mentorii si cei care “te instruiesc” in perioada de dupa conferinta de prezentare sunt … cam pe langa realitate.

  Totul a fost neclar si nu stiau exact care sunt etapele urmatoare, sa nu mai zic ca dupa 6 luni de la finalizarea programului in orasul meu nici pana azi nu ne-a spus daca si cine a castigat , de criterii de departajare nu mai zic.. ca nimeni nu le-a stiut.

  Spalarea de bani .. parerea mea :(

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)